Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאילנד בספטמבר הקרוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפוקט נחתנו באיזה 12-1 בלילה ולא היה לנו איפה לישון.. מפה לשם השכרנו חדר בבית זונות עם מיטה זוגית לשלושתנו.

צחוקים של החיים

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני לא עשיתי את הטיול ג'יפים בטאהנה אלא ב-רד בריק. היה נחמד מאוד.

אתה צריך הבין שכל העניין הזה ממוסחר מאוד. מאוד.

אתה מגיע לחוות קופים או פילים ושמים לך מוזיקה של משה פרץ (לא שיש לי בעיה) אבל זו הכוונה לממוסחר.

לטעמי אין לך מה לעשות בפוקט עם חברה.

הייתי ממליץ לך לבדוק על ריילי ביץ', אחלה מקום. לא הייתי בו אבל לפי חברים מומלץ מאוד.

בקופנגן יש חוף אחד שנקרא haadyuan (בשפת שיראלים - אג'ואן), חוף שקט ורגוע רחוק מכל ההמולה של קופנגן. אתה מגיע לשם עם taxi boat מה-haadrin (חוף של הפול-מון).

אם אתה נשאר מספיק ימי בקופנגן, מסיבת ה-הלף מון גם מצויינת.

לגבי מלון בקוסמוי יש את האיזור המרכזי שנקרא צ'וואנג. ממליץ לך לבדוק שם.

לגבי קופיפי, המלון הכי טוב שם זה קבאנה. שוב, זה לא מלונות עם סטנדרט גבוה אבל הוא ברמה הכי גבוהה שם.

פורסם
אני לא עשיתי את הטיול ג'יפים בטאהנה אלא ב-רד בריק. היה נחמד מאוד.

אתה צריך הבין שכל העניין הזה ממוסחר מאוד. מאוד.

אתה מגיע לחוות קופים או פילים ושמים לך מוזיקה של משה פרץ (לא שיש לי בעיה) אבל זו הכוונה לממוסחר.

לגבי המוסיקה הקולנית הישראלית אני ממש מסכים שזה מאד פוגע בחוויה,

לגבי החוות קופים או פילים או נחשים כתבתי מכתב לחברת המטייל שמוכרת את

החבילות טיול האלה ממש כאב לי הלב לראות את הפילים רוקדים שזה אחרי

אילוף אכזרי.מעולם לא אלך להופעות הללו ולא אמליץ לאף אחד גם.

• תוכן חדש...