Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאילנד בספטמבר הקרוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

אני וחברה שלי מארגנים טיול לתאילנד בחודש הבא, מה16.9 ועד ה11.10.

כבר יש לנו שלד של הטיול אבל ראיתי פה שיש הרבה אנשים שהיו שם, אז אשמח לכמה טיפים.

איך שאנחנו מגיעים נסע/נטוס (עוד לא החלטנו אם רכבת או טיסה) לצ'אנג מאי, שם נעשה את הטיול של טאנה.

משם או שנסע לפאי, או שנטוס לקוסמוי ומשם לפול מול (סגרנו מלון בשם nap inn כמה ימים לפני הפול מול ועד יום אחרי)

משם או לקו טאו וחזרה לקוסמוי, או לפוקט + קופיפי.

ובסוף כמובן, כמה ימים בבנגקוק.

אז עכשיו לשאלות :)

1. איך אתם ממליצים להגיע לצ'אנג מאי מבנגקוק?

2. אנחנו לא אנשים שאוהבים טראקים וכאלה, לכן אנחנו מתלבטים אם להגיע או לא למאי.

3. אנחנו לא מתכוונים לעשות צלילות (מקסימום סנורקל), יש מה לעשות בקו-טאו חוץ מזה?

4. בכללי, אם נגיע למאי ולקו-טאו, אז כנראה הזמן לא יספיק בשביל להגיע לפוקט + קופיפי. אז אם הייתם צריכים לבחור, מאי+קו טאו או פוקט+קופיפי?

5. איזה אזור מומלץ לחפש מלון בקוסמוי?

6. חיסונים - מה צריך וכמה זמן לפני מתחילים?

וזהו, אשמח לעוד טיפים/הארות/הערות

פורסם

מאחד שהיה כמה פעמים שם ושנוסע חודש הבא כדי לגור שם לחצי שנה:

1. בטיסה בלבד

2. ממליץ בחום על צ׳אנג מאי (אם לזה התכוונת). הטאנה הוא לא טראק, זה טיול ג׳יפים עם מלונות. חוויה. לצערי לטיול הזה אין תחליף עם טיולים אחרים בצפון שמתייחסים לחיות כראוי. ועל כן אם אין לך בעיה עם ההתעללות של הפילים אז אתה כנראה תהנה מאוד מהטיול הזה.

3. לא יודע, לא הייתי כי צלילות לא מעניינות אותי.

4. הבחירה שלי: צ׳אנג מאי ופוקט

5. Chaweng Beach, אם תרצה מלון טוב למסיבות Ark Bar, אם תרצה מלון טוב בזול: [TABLE]

[TR]

[TD]Khun Chaweng Resort מרחק הליכה ממלון ה Ark Bar ככה שאתה יכול להכנס אליו בכיף.

6. מתייעצים עם מרפאת מטיילים. בסיבוב הראשון שלי לתאילנד שדומה לשלך עשיתי הכל, בסיבוב האחרון לא עשיתי כלום ועשיתי טראק וישנתי ביערות של צ׳אנג מאי ולא קרה כלום. בסיבוב הקרוב (גם בספטמבר) עשיתי בגלל שבת הזוג שלי דחקה בי.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

טיפ: בבנגקוק תתלבש יפה איזה ערב ולך לSkybar / lebua מובטחת לך חוויה טובה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

האמת שהתכוונתי לפאי :)

לצ'אנג מאי אנחנו כן הולכים, נהיה בטיול ג'יפים, לילה לפני וכנראה גם לילה אחרי.

ההתלבטות היא לגבי האם לנסוע משם לפאי או שאולי צ'אנג מאי ימצה לנו את הסגנון הזה.

פורסם (נערך)

אני לא מבין גם את עצמי למה בחרתי להתנהג כמו

''ישראלי מצוי'' ולהצטרף לעדר ישראלים שיוצאים עם ''טאנה''.

ביליתי (הייתי לבד לפני 3 שנים בדיוק) עם משפחות ישראלים שעשו המון רעש,

זו טעות. אפשר למצא המון טרקים עם סוכנויות לא רק ישראלים.

זה הטיפ הכי גדול שאוכל לתת לך.

אגב טאנה מעולים אבל הישראלים קולנים ויש רק ישראלים.

אם כבר הגעת לחול תרגיש כמו בחול,זו דעתי.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

בכללי אני נוטה להסכים איתך, זאת גם הסיבה שלא רציתי את הקוקו האט למרות שהמלון עצמו נראה אחלה.

אבל הטיול של טאנה נראה מעולה ואהבתי יותר מטיולים אחרים שראיתי, המחיר הוא סבבה אז החלטנו ללכת על זה.

מה יש לעשות בפאי חוץ מטראקים באזורים מסביב?

פורסם

ממה שאני יודע: היפים ומוסיקת רגאיי. לא העמקתי בעיר מלבד טראקים, לדעתי אפשר לוותר

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
שלום לכולם :-)

אני וחברה שלי מארגנים טיול לתאילנד בחודש הבא, מה16.9 ועד ה11.10.

כבר יש לנו שלד של הטיול אבל ראיתי פה שיש הרבה אנשים שהיו שם, אז אשמח לכמה טיפים.

איך שאנחנו מגיעים נסע/נטוס (עוד לא החלטנו אם רכבת או טיסה) לצ'אנג מאי, שם נעשה את הטיול של טאנה.

משם או שנסע לפאי, או שנטוס לקוסמוי ומשם לפול מול (סגרנו מלון בשם nap inn כמה ימים לפני הפול מול ועד יום אחרי)

משם או לקו טאו וחזרה לקוסמוי, או לפוקט + קופיפי.

ובסוף כמובן, כמה ימים בבנגקוק.

אז עכשיו לשאלות :)

1. איך אתם ממליצים להגיע לצ'אנג מאי מבנגקוק?

2. אנחנו לא אנשים שאוהבים טראקים וכאלה, לכן אנחנו מתלבטים אם להגיע או לא למאי.

3. אנחנו לא מתכוונים לעשות צלילות (מקסימום סנורקל), יש מה לעשות בקו-טאו חוץ מזה?

4. בכללי, אם נגיע למאי ולקו-טאו, אז כנראה הזמן לא יספיק בשביל להגיע לפוקט + קופיפי. אז אם הייתם צריכים לבחור, מאי+קו טאו או פוקט+קופיפי?

5. איזה אזור מומלץ לחפש מלון בקוסמוי?

6. חיסונים - מה צריך וכמה זמן לפני מתחילים?

וזהו, אשמח לעוד טיפים/הארות/הערות

1. צ'אנג מאי תסגור מהארץ טיסה שעה-שעתיים מבנקוק לצ'אנג מאי (שים לב מאיזה שדה תעופה אתה לוקח, אנחנו לקחנו משדה קטן חצי שעה נסיעה בשאטל חינם מהשדה הגדול של בנקוק). סגרנו את הטיסה מהארץ במחיר מאוד זול לא זוכר כמה.

2. בצ'אנג מאי כולל טאנה אין מה לעשות יותר מ3-4 ימים. אני קיבלתי המלצה חמה מאוד על עיירה בשם פאי בצפון נלחמתי עם חברים שננסה את זה. וזו אחת ההחלטות הכי טובות בטיול- השכרנו שם אופנועים ונסענו מסביב לעיירה בשטחים המתפתחים שם וכל היום טיילנו שם ובאמת נהננו בטרוף. עיירה שלווה, שקטה, וכיפית בטרוף. חובה להיות!!!

3. קוטאו זה אי מאוד קטן, אחד מאיתנו רצה לצלול (היינו שלושה) והוא נסע לשם לבד ואמר שמזל שלא באנו אין מה לעשות שם. ואין שם מזגנים גם.

4. לא אהבתי בכלל את פוקט- מאוד מגעילה מלאה זונות ומאפיה וזבל.

קופיפי זה מקום של שלושה ימים מקסימום.

5. קוסמוי יש מלון בשם ARK-BAR, הוא המרכז של המרכז, לא יותר מדי יקר ויש לך חדרים מטורפים ובריכה וים מטר הליכה הבעיה שהוא לא נותן להכניס בנות לחדרים ויש מיליון מצלמות לוודא את זה במידה ותכניס תחוייב על עוד אדם בחדר. היינו בו 5 ימים ואחרי חמישה ימים גילינו בדיוק בסימטה ממולו יש גסט האוס ב30 שקל ללילה, שלא עשה בעיות שבואו לחדר אורחים ואפילו פירגנו בעוד כריות, בעלת הבית נחמדה מאוד, והיינו בו בערך שבוע וקצת. זה 2 דק' הליכה לרחוב של המסיבות (ברחוב של המסיבות אין בתי מלון, זה סימטה של מסיבות שם)

6. חיסונים- תצור קשר עם רופא המשפחה הוא יסביר לך, יש איזה 2-3 חיסונים שצריך לעשות.

תהנה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מה יש לעשות בפאי חוץ מטראקים באזורים מסביב?

פאי מקסימה,רגועה,והמון מקדשים יפייפיים.

לא להחמיץ זה היהלום שבכתר.

פורסם

אני רואה שהדעות חלוקות בקשר לפאי.

יש טיול אחר, של חברת red brick, בו ישנים לילה אחד בפאי.

אולי עדיף לקחת את הטיול הזה, ואם נאהב את פאי מקסימום נחזור לשם?

יש שם מה לעשות יותר מלילה אחד?

פורסם (נערך)

אני הייתי מוותר על פוקט ומתרכז בקופנגן, קוסומוי וקופיפי.

המלצה שלי, ותר על טיסה לקוסומוי, מדובר על שדה תעופה פרטי של בנגקוק איירווייס שמרשה לעצמו להציב מחירים גבוהים (בייחוד בתקופת הפול-מון).

בשליש/חצי מחיר ניתן לטוס לסורטאני, החסרון הוא שמשם לוקח שעתיים להגיע לקופנגן לעומת חצי שעה מקוסומוי.

ועוד טיפ קטן, לא לרכוש סים תאילנדי בארץ, בייחוד שמוכרים אותו בפי 10 מהמחיר בתאילנד (וגם בתאילנד תוכל לקבל מספר ישראלי לסים).

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

איציק, הקטע שבכל מקרה בשביל להגיע לקופיפי נעבור דרך פוקט. אז כבר חשבנו להשאר שם לילה או שניים.

מקסימום אם נראה שלא נאהב, נחתוך. אם כן, נוכל להשאר עוד כמה ימים.

ולגבי הטיסה, ואם אנחנו רוצים לטוס לקוסמוי עצמה, גם שווה לקחת לסורט-תני ומשם מעבורת לקוסמוי?

עריכה אחרונה על ידי aribrukman007
פורסם

בצפון לא הייתי, לגבי פוקט מכיוון שאתה עם החברה הייתי ממליץ בזהירת על המקום, אני מניח שתגיעו ל patong וזה מאוד מזכיר את בנגקוק, את הקאוסאן בפרט.

לא להחמיץ ביקור בקופיפי, בהחלט המקום שהכי נהנתי בו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...