Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זינוק בעליה בקיה ריו 2012!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ,אין. בקיה ריו 2012 ניתן לזנק רק בירידה ובמקרים מסוימים במישור כשיש רוח גבית.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

"זינוק בעליה" זה דבר שהיו צריכים ללמד אותך בשעורי נהיגה, אתה זה שמבצע אותו- לא הרכב.

אתה כנראה מתכוון ל-Hill Hold.

פורסם

מערכת זינוק לעלייה קיימת בריו מהשנים האלו אבל יש ביקורת עליה בכמה מבחנים שהיא לא פועלת בכל השיפועים (כנראה מזווית מסוימת והלאה) . גם ב5 דלתות 1.25 וגם ב1.4 4 דלתות.

פורסם

קיימת מערכת כזאת בריו אבל כמו שאמר יואב לא עובדת מושלם, אם השיפוע לא חד מספיק ולא נעצרת למספיק זמן היא לא תעבוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כן,בגלל זה שאלתי...יש פעמים שאני מרגיש שהו עובד אבל כשאני מנסה עוד פעם זה לא עובד...

חבל זה היה יכול לעזור לאשתי

יש מצב שזה תלוי לכמה זמן עוצרים ובכמה כח לוחצים על הברקס!!?ינשא...

תודה רבא

פורסם

כאשר עוזבים את הברקס יחד עם עזיבת הקלאץ, המערכת עובדת. כאשר אתה קודם מוריד את הרגל מהברקס, בלי קלאץ, היא לא עובדת.

עבדה לי בכל מצב בינתיים. עובדת טוב. רק שהיא עושה ניתוק דיי חזק יחד עם הגז. בעלייה בחיפה היא החזיקה, אבל עזבה מוקדם מדי, כי היא מפסיקה להחזיק ברגע שאתה נותן גז.

במילים פשוטות, תתחיל לעזות את הקלאץ לפני שאתה עוזב את הברקס. אם תתחיל לעזוב את הברקס לפני שהקלאץ עלה קצת, המערכת לא תפעל.

פורסם
כאשר עוזבים את הברקס יחד עם עזיבת הקלאץ, המערכת עובדת. כאשר אתה קודם מוריד את הרגל מהברקס, בלי קלאץ, היא לא עובדת.

עבדה לי בכל מצב בינתיים. עובדת טוב. רק שהיא עושה ניתוק דיי חזק יחד עם הגז. בעלייה בחיפה היא החזיקה, אבל עזבה מוקדם מדי, כי היא מפסיקה להחזיק ברגע שאתה נותן גז.

במילים פשוטות, תתחיל לעזות את הקלאץ לפני שאתה עוזב את הברקס. אם תתחיל לעזוב את הברקס לפני שהקלאץ עלה קצת, המערכת לא תפעל.

אוקיי ינסה את זה...תודה רבא!

• תוכן חדש...