Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

לרגל הרחבת המשפחה אני מחפש המלצות לרכב מספיק רחב להכיל במושב האחורי 2 כסאות בטיחות ובוסטר אחד. התקציב גמיש עד 100 אלף ש"ח.

הרכב אמור לנסוע פחות מ-10 אלף ק"מ בשנה בעיקר בפקקים ונסיעות קצרות.

תודה מראש.

פורסם

נסה אופל מריבה. מושב אחורי מאוד מרווח וגם דלתות שנפתחות הפוך ומאוד מקלות על הגישה למושב האחורי ועל חגירת ילדים בכיסאות בטיחות.

פורסם

למריבה יש חסרון אחד - תא מטען קטן מדי.

שכחתי לציין אבל אני צריך תא מטען גדול יחסית - מינימום 450 ליטר.

פורסם

אם ככה אז כל משפחתית סטיישן מהשנים האחרונות תתאים, יונדאי I30CW, קיה סיד סטיישן או שרולט קרוז סטיישן.

כדאי לבדוק את דגמי ה-0 ק"מ, זכור לי שקרוז למשל נמכרה בכ-100K כחדשה עם 0 ק"מ.

בגזרת ה-0 ק"מ אפשר למצוא גם את הלאנסר ספורטבק שיחסית להאצ'בק יש לה תא מטען גדול אבל אני לא יודע מה הנפח המדוייק.

אם אתם מעדיפים רכב סטנדרטי וסדאן אז לסקודה אוקטביה יש תא מטען ענקי וגם מושב אחורי מרווח.

פורסם

לצערי הרב, ב"משפחתית" שנמכרות בארץ אפשר אולי להכניס 3 מבוגרים מאחור אך לא 2 ילדים בכיסאות בטיחות + בוסטר אחד. אם אתה מחבר את כיסאות הבטיחות באמצעות מתקן האיזופיקס של הרכב לא נותר מקום לעוד כסא או בוסטר. אולי סקודה אוקטביה המרווחת אך לא בטוח שמספיק רחבה.

אם אחליט ללכת על רכב גדול יותר ("מנהלים"). מה המלצתכם?

פורסם

השוק של המשפחתיות הגדולות דיי מת.

בגלל שהנסועה השנתית נמוכה לא הייתי מתמקד בחיסכון בדלק אלא בוחר רכב שאיבד הרבה מערכו ושיש לו ביקוש נמוך בשוק המשומשות כמו יונדאי i40 למשל שיש לה מושב אחורי עצום וגם תא מטען מרווח. היא מאוד נוחה ולא משתמשת ביחידת כוח מתחכמת אז היא צפויה להפגין אמינות.

אפשר לבדוק גם את הסובארו b4 שמרגישה קצת מיושנת ובסיסית לעומת היונדאי אבל גם היא נוחה ומרווחת.

פורסם

היי טום,

אני ממליץ בחום על ה-אקס וי

מבית סובארו, רק לידיעתך הוא נבחר לג'יפון הטוב ביותר לחודש יולי 2015

אומנם לא פרטת הרבה, אך בכל זאת אשמח להמליץ לך על רכב שתואם מאד את רצונותיך, בעיקר מבחינת בטיחות ועלויות אחזקה שוטפות.

רכב שמשלב בצורה נפלאה יכולת בטיחותית בכביש עם זריזות ודינמיות בשטח.

אשמח להמשיך ולתת לך עוד נקודות מקצועיות שיעזרו לך לקבל החלטה!

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31632-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-XV-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-1-6-%D7%9C-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93.aspx

פורסם

היי מייק.

בהתחשב בכל הנקודות הנכונות שרשמת לא עדיף כבר לרכוש פורד מונדיאו? היא יותר זולה ויותר מודרנית מהיונדאי. לעניין ה-B4 - יש לי אחת כזו בעבודה ואני לא משתגע עליה...

פורסם

אני לא חושב שהפורד יותר מרווחת מהיונדאי והיא לא מודרנית יותר כי היונדאי צעירה ממנה ב-3 שנים.

המונדאו חזקה בתחום חווית הנהיגה ונוחות הנסיעה.

אני מניח שברכב שנוסע מעט כל כך ורק בעיר אין ממש חשיבות לחווית הנהיגה וכאן המרווח של היונדאי במושב האחורי מקבל משקל גדול יותר בסדר העדיפויות.

המונדאו היא בהחלט אפשרות ששווה לשקול, היא נסחרת במחירים נמוכים והתמורה למחיר מאוד גבוהה.

אני הייתי מתמקד בדגמי ה-2.3 ליטר הפחות מבוקשים בזכות המחיר הנמוך שלהם.

פורסם

רנו סניק, מודל 2012 עם ק"מ נמוך אפשר למצוא בפחות מ80 אלף, הרכב הכי נוח, בטיחותי ורחב שתמצא, הוא זולל דלק, אבל הנסועה שלך נמוכה.

• תוכן חדש...