Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG350 במבצע רק 80,000 ש - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיאט פונטו אוט ישנה שאני מעוניין להחליפה

היום קבלתי הודעה על המבצע של הרכב הזה במחיר מוזל.

הרכב כמעט ולא נמכר וישנן הרבה בקורות שליליות על התנהגות כביש מנוע ומה לא

מצד שני ישנה אחריות , רכישה חוזרת וכו

האם רכב כזה בשנת 2015 יהיה וירגיש הרבה פחות איכותי מפיאט פונטו ספייס שלפני עשור , או שבמחיר המבצע סכ"ה יש תמורה?

תודה לעונים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזאת טעות להשוות את הרכב הזה לפונטו בת 10.

הנכון יותר הוא להדוות אותו לאלטרנטיבות אחרות בסכום של כ-80 אלף, לדעתי יש רכבים עדיפים (משומשים וחדשים).

השאלה היא מה הדרישות מהרכב?

חובה משפחתית חדשה אוטומטית?

פורסם

האוטו לא מדהים בלשון המעטה.. המנוע חלש, התנהגות הכביש רפויה, ובגדול הפלוס היחידי של הרכב זה האבזור. איזה רכב אתה מחפש? מחפש רכב משפחתי עם בגאז וזה? או רכב מיני קטן? בשני המקרים יש חלופות עדיפות

פורסם
אני חושב שזאת טעות להשוות את הרכב הזה לפונטו בת 10.

הנכון יותר הוא להדוות אותו לאלטרנטיבות אחרות בסכום של כ-80 אלף, לדעתי יש רכבים עדיפים (משומשים וחדשים).

השאלה היא מה הדרישות מהרכב?

חובה משפחתית חדשה אוטומטית?

איזה אלטרנטיבות בדיוק יש בתור רכב חדש? ללא תוספת כסף כמובן?

אטראגי? 0 ק"ם ליסינג יד ראשונה? אולי רכב משומש מסוחר עם תאונת שילדה? {אולי לא אם יהיה מזל, ולגלות אחרכך את הסיבה האמיתית למכירתו!}

אם חושבים על זה קצת, אין אופצייה אחרת. עם כל הסלידה שלנו למותג "סיני"{שלא הוכח בינתיים כלא אמין}.

זו דעתי האישית.

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

ישבתי בה בסוכנות,האמת הסלון הבז מאוד מרשים,רכב מרווח,תא מטען גדול,האיביזה ב80 די מחווירה ליד ה mg.

הבעיה תהיה כניראה הסחירות,וכיוון שאין הרבה קשה לדעת על האמינות שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה אלטרנטיבות בדיוק יש בתור רכב חדש? ללא תוספת כסף כמובן?

אטראגי? 0 ק"ם ליסינג יד ראשונה? אולי רכב משומש מסוחר עם תאונת שילדה? {אולי לא אם יהיה מזל, ולגלות אחרכך את הסיבה האמיתית למכירתו!}

אם חושבים על זה קצת, אין אופצייה אחרת. עם כל הסלידה שלנו למותג "סיני"{שלא הוכח בינתיים כלא אמין}.

זו דעתי האישית.

תקנו אותי אם אני טועה...

אתה טועה. אופציה ראשונה שעולה לי לראש היא איביזה.

יש כמובן רכבי 0 ק״מ כמו מזדה 2 במחיר קרוב.

לא יודע את מי אתה מנסה להפחיד עם הרכבים המשומשים מסוחר עם תאונת שלדה, אבל לדעתך כל רכב יד2 הוא משומש מסוחר עם תאונת שלדה - באמת לך תקנה mg350

פורסם

תודה אולי הייתי צריך לפרט

לצערי אינני מבין מספיק ברכב כדי לרכוש רכב יד שנייה ולדעת שהכל תקין

ולכן אני מעוניין ברכב חדש

להבנתי התוספת לאוטומט ברכבי המיני כמו I10 וכו היא מוגזמת ולא מוצדקת ולכן אמרתי אולי רכב כזה יכול להוות אופציה

פורסם

דעתי - תעשה נסיעת מבחן על הרכב הזה + על כל רכב אחר, שתחשוב עליו כעוד אופציה. משנראה לך הכי טוב - תקנה. אין משהו אחר. אף אחד מחברי פורום לא יחזיק את הרכב שלך, זה רק אתה. ועוד אופציות לבדיקה כבר רשמו לך.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

אני חושב שכדאי לך, לפני שאתה משקיע

סכום מאוד נכבד שכזה על רכב שלא בהכרח שווה את זה - לשכור אותו ליום שלם ולבדוק אם הוא מתאים לך.

אם אתה לא חייב רכב משפחתי בגודל מלא, אתה יכול להשיג יונדאי I10 או קיה פיקנטו חדשות לגמרי, ב-69K.

ממליץ להיכנ

ס לאתר MOTORI ולראות מבצעים שם. יש שם תמורה טובה מאוד לכסף שלך ורכבים מיצרנים שכבר הוכיחו את עצמם, מבחינת סחירות, אמינות ואיכות.

את הMG הייתי שוקל רק בתור משומשת, ורק אחרי שנפל ערכה לרמה מגוחכת, בטח לא כחדש.

פורסם
תודה אולי הייתי צריך לפרט

לצערי אינני מבין מספיק ברכב כדי לרכוש רכב יד שנייה ולדעת שהכל תקין

ולכן אני מעוניין ברכב חדש

להבנתי התוספת לאוטומט ברכבי המיני כמו I10 וכו היא מוגזמת ולא מוצדקת ולכן אמרתי אולי רכב כזה יכול להוות אופציה

אין צורך לחשוש מהאוטו הזה. למפרט, לגודל, ליכולות שהוא מציע, אין מתחרים במחיר הזה, פשוט אין. מגרעתו העיקרית שהוא סיני, מה שבתרבות שטופת הסטיגמות אצלנו, מצטייר כאיזו גרוטאה מתפרקת, בלי קשר למציאות אותה למען האמת איני מכיר, אבל כך גם אני מעריך מרבית אלו שמפחידים אותך כאן. ולא שצריך להתעלם מהסטיגמות, שכן אלו קובעות מה יקרה עם האוטו כשיוצא למכירה כמשומש, אבל הנכון ביותר יהיה להתרשם באופן אישי, לרבות נסיעת מבחן, ואז להחליט.

פורסם

מה כבר יכול להתקלקל ברכב חדש כזה? ואם היו מחלות ילדות כאלה ואחרות לא היינו יודעים עליהם?

בנוסף יש לך 3 או 5 שנות אחריות, וזה סיבה טובה לקנות חדש דווקא, או לנסות את מזלך{וצריך הרבה כזה!}בשוק המשומשות, כדי ליפול על רכב שהוא: לא לימון, לא אחרי תאונה קשה או מוסתרת, עם זה על ידי הסוחר או המכון אפילו, או "רכב של אחות של בת דודה של חמותי", אולי רכב יד ראשונה פרטי, שכל המשפחה{מרובעת בעל והרבה ילדים},נהגה עליו, ומה עם רכבים ש"השתתפו בשטפונות" של החורפים שלנו?{מצורפת תמונה}, ותאמין לי שיש מספיק סיבות לא לקנות משומש, אם כי, למרות כל מה שנאמר, ניתן ליפול על רכב נורמלי בהחלט! אבל אתה מוכן לקחת הימור כזה?{כשיש אופצייה לחדש במחיר שפוי בהחלט}

כאן יש לך הזדמנות לקנות רכב{אומנם סיני, אבל סיני אמין},חדש עם כל האבזור וגם מעל ומעבר למה שהאחרים לא נותנים ולא ייתנו גם במחירים של מעל 130000 שקל כגון: כיסאות מעור עם כיוונון חשמילי, או גג נפתח ועוד...

רכב חדש משפחתי "רגיל"{לא ליסינג}, עולה סביב 130000 שקל חדש. אחרי 3 שנים כמה הוא יהיה שווה? היום עם כל מבצעי הליסינג יהיה מאוד קשה לקבל עליו מחירון ואף רחוק מזה. היום נמכרות רכבים כאלה שהיו בליסינג, סביב ה-50-60 אלף שקל, שזה 50% מערכם בתור חדשות.

אז רכב שעולה 80000 חדש, לא ליסינג, כמה הוא יהיה שווה אחרי 3 שנים? נניח 48000 שקל? אז כמה הוא הפסיד? מזערי, ליד ההפסד של רכבים יקרים ממנו בהרבה.

[ATTACH=CONFIG]433365[/ATTACH]

פורסם

אז רכב שעולה 80000 חדש, לא ליסינג, כמה הוא יהיה שווה אחרי 3 שנים? נניח 48000 שקל? אז כמה הוא הפסיד? מזערי, ליד ההפסד של רכבים יקרים ממנו בהרבה.

[ATTACH=CONFIG]433365[/ATTACH]

יש לי חבר שרכש שברולט קרוז בת 4, ב-25 אלף ש"ח. המוכר עוד אמר תודה, אף אחד אחר לא היה מוכן להציע גם את זה.

אז אם שברולט, שזה רכב מוכר וידוע, שיש ממנו הרבה על הכביש - שווה 75% פחות ממחירו כחדש (לא במחירון, אלא במחיר השוק האמיתי) תוך 4 שנים - אז כמה תהייה שווה MG? האם מישהו בכלל יתקשר כשהיא תפור

סם למכירה?

אני אפילו לא רואה פר

סומות לרכב הזה. הוא פשוט נמכר מפה לאוזן או דרך חברות ליסינג.

פורסם
יש לי חבר שרכש שברולט קרוז בת 4, ב-25 אלף ש"ח. המוכר עוד אמר תודה, אף אחד אחר לא היה מוכן להציע גם את זה.

אז אם שברולט, שזה רכב מוכר וידוע, שיש ממנו הרבה על הכביש - שווה 75% פחות ממחירו כחדש (לא במחירון, אלא במחיר השוק האמיתי) תוך 4 שנים - אז כמה תהייה שווה MG? האם מישהו בכלל יתקשר כשהיא תפור

סם למכירה?

אני אפילו לא רואה פר

סומות לרכב הזה. הוא פשוט נמכר מפה לאוזן או דרך חברות ליסינג.

שברולט קרוז בת 4 ב25 אלף? השאלה כמה ק"מ היא עברה? ובטח השכרה או ליסינג, לא?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אני יכול להיות יותר קיצוני ולתת דוגמה רכבים ששירתו בצבא במחיר נמוך בהרבה, אבל לא זאת הנקודה כאן.

היבואן מבטיח קנייה חוזרת, לאחר "X" שנים. כמובן לרכב ללא תאונות ועם ק"ם סביר.

אנחנו כאן חכמים מאוד כשאומרים שהרכבים הסיניים זבל, נכון? כי היינו בסין ויש שם לא פחות מכמה עשרות אם לא מאות מיליוני רכבים סיניים על הכבישים, וחקרנו את הנושא והחלטנו שהם לא שווים כלום. זה בסדר. כל אחד רשאי להתבטה כרצונו. גם אם זה לא מבוסס.

זה נכון שהם עדיין לא מיישרים קו עם מדינות אחרות, אבל בקרוב זה יקרה. בינתיים אפשר להנות ממחיר נוח, במדינה עם מיסוי רכבים מטורף.{חזירי אפילו!}.

בינתיים הסיניים שולטים בכל מה שקשור למוצרי חשמל ביתיים, תקשורת, [מתי ראיתם לאחרונה פלאפון שלא רשום עליו"MADE IN CHINA?], נעליים, בגדים, חנוקיות,

והרשימה לא תסתיים כאן...בהתחלה זה היה MADE IN GERMANY אחר כך JAPAN ו-KOREA, THAILAND וככה לאט לאט אנו מעכלים בסופו של דבר הכל.

צריך להתרגל למציאות: מוצרים סיניים זאת עובדה. בכל התחומים. ובקרוב גם לגבי רכבים.

• תוכן חדש...