Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, מעוניינת ברכישת סוזוקי סוויפט יד שניה GLX 2008. מחירון הרכב הוא 47,800 . מחיר הרכב אינו זול יחסית למתחרות בקטגוריה. אני חוששת כי בעוד כמה שנים תהיה לי בעיה למכור בגלל מחירו היקר כאשר הוא בעצם ייחשב "ישן" או שאאלץ להוריד הרבה ממחיר המחירון ו"להפסיד". תודה מראש, אשמח להמלצתכם, הילה

פורסם

לסוזוקי סוויפט יש שם של אמינות והמחיר שלה גבוה יחסית לשנתון.

ב 2008 היא הייתה עם מנוע 1500 סמ"ק, חזק אבל לא חסכוני במיוחד. שימי לב גם שהבאגז' קטן יחסית לסופר מיני אחרות.

לא נראה לי שתהיה בעיה למכור אותו, אבל בכל מקרה אי אפשר לדעת מה יהיה עוד X שנים, ומה שיותר חשוב זה שתקני רכב שמתאים לך ועושה לך את זה.

כמה זמן את מתכננת להחזיק את הרכב?

פורסם
הסוזוקי אמינים ומבוקשים.

זה מותג עם שמירת ערך גבוה וזה חסרון למי שקונה יד שניה

למה חסרון למי שקונה יד שניה ?

פורסם

הסוויפט יותר יקרה,יש גם הרבה יונדאי יוצאות ליסינג/השכרה לכן הן זולות יותר,היאריס גם שומרת מצוין על ערכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לסוזוקי סוויפט יש שם של אמינות והמחיר שלה גבוה יחסית לשנתון.

ב 2008 היא הייתה עם מנוע 1500 סמ"ק, חזק אבל לא חסכוני במיוחד. שימי לב גם שהבאגז' קטן יחסית לסופר מיני אחרות.

לא נראה לי שתהיה בעיה למכור אותו, אבל בכל מקרה אי אפשר לדעת מה יהיה עוד X שנים, ומה שיותר חשוב זה שתקני רכב שמתאים לך ועושה לך את זה.

כמה זמן את מתכננת להחזיק את הרכב?

3 שנים בערך. בגדול מומלץ לרכוש או שיש המלצה לרכב אחר ?

פורסם

אכן, המחיר גבוה בהשוואה לדגמים אחרים בקטגוריה.

אבל סביר להניח שהוא גם ישאר גבוה במרוצת שנים (כדוגמא אפשר להסתכל על יאריס).

מכרתי רכב כזה (2008) לפני 9 חודשים. הביקוש היה ער למרות שהשוק יד 2 בכללי לא משהו

פורסם
למה חסרון למי שקונה יד שניה ?

יש קבעון לפיו שמירת ערך של רכב זה יתרון.

אבל בפועל זה יתרון רק למי שקונה חדש. למי שקונה יד שניה זה חסרון. נכון שגם בהמשך כשימכור המחיר יהיה יחסית גבוה אבל אז הסכומים יהיו קטנים יותר.

מדהים אותי כל פעם מחדש שאנשים לא מבינים את זה.

• תוכן חדש...