Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע, אני דיי מצדיק את הסטיגמה לגבי הערסים שמחזיקים את הרכב הזה, אבל בואו ניגש לעניין.

היי, אני חייל בן 21 מחזיק בהונדה סיוויק 93' אדומה יפייפיה, מושקעת מבחינה וויזואלית, מטופלת לפי השעון ואני תמיד אבל תמיד קונה לה את החלקים הכי איכותיים ולא מתפשר, ודואג לכל הדברים, גם אם הם הכי קטנים - מי שמכיר אותי יודע שאעפ"י שהרכב הזה אפילו יותר מבוגר ממני הוא מקבל את מלוא האהבה וכשאני חוזר מהבית הדבר הראשון שאני עושה זה לשטוף את הרכב.

לאט לאט, אני מסדר דברים ברכב, אפילו אם הם הכי קטנים. עכשיו, לנושא, הדבר שהכי הייתי רוצה עכשיו זה צליל. חשבתי על פילטר אוויר פתוח, אלה שעולים בין 150₪-300₪. השאלה שלי היא, קודם כל, אם אני יכול בכלל להתקין דבר כזה על הרכב בלי שום הכנה מוקדמת וכו', ומה החסרונות, הבנתי שצריך לשמן את הפילטר, אז השאלה שלי היא כל כמה זמן? ואיך?

והאם יש הבדל בין פילטר של 350 שקל ל150 שקל?

תודה!

פורסם

בקישור המצורף, אתה מקבל הוכחה שאין הבדל בין פילטרים. מעבר לכך, אתה מקבל הוכחה שפילטר אויר לבדו אינו שיפור כלל.

אם כל מה שחשוב לך זה צליל, קח בחשבון שרק בסלד גבוה, אכן תקבל שינוי מעט בסאונד. אולי כדאי לך לשקול דוד זרימה חופשית, יותר רעש, ויותר בריא למנוע.

פורסם
בקישור המצורף, אתה מקבל הוכחה שאין הבדל בין פילטרים. מעבר לכך, אתה מקבל הוכחה שפילטר אויר לבדו אינו שיפור כלל.

אם כל מה שחשוב לך זה צליל, קח בחשבון שרק בסלד גבוה, אכן תקבל שינוי מעט בסאונד. אולי כדאי לך לשקול דוד זרימה חופשית, יותר רעש, ויותר בריא למנוע.

חח ברור שאין הבדל בין הפילטרים, ההפך, אולי אפילו הרעה! אני ממש לא מחפש שיפור, בחייאת, מדובר במנוע 1600 אטמוספרי. אני מחפש צליל בלבד.

כשאתה אומר סל"ד גבוה, לכמה אתה מתכוון? נגיד מבחינתי אם זה מגיע באיזור ה3 אלף סל"ד זה מושלם. בדיוק מתי שאני מעביר הילוך, שיתן את הסיומת הנעימה הזאת, קול באס כיפי כזה.

דוד זרימה חופשית וכל שאר הפירות - פחות. יקר וכמו שאמרת - אם זה רק צליל, אז בשביל מה?

השאלה שלי, מה ההבדל בין זה

http://www.redline.co.il/auto-accesories/z-1/air-filter-super-power-flow-red.html

לזה למשל

http://www.redline.co.il/auto-accesories/z-1/air-filter-super-power-flow1.html

איזה מהם יפיק את הצליל הרצוי, ואם בכלל אפשר להתקין את זה על הרכב בלי איזו הכנה מוקדמת?

פורסם

צליל בלבד זה רק דוד זרימה חופשית השאר לא יועיל , פילטר אוויר פתוח לא יעזור בצליל ולא כל כך תשמע אותו רק בסל"ד 5-6-7 שזה גבוה מאוד , תחסוך עוד 600 שקל ותקנה דוד .

פורסם

פילטר יתן צליל שונה, זה פחות עניין של סל"ד, אלא יותר של כמה תלחץ על הגז...תפתח את המצערת תקבל סאונד כבר מסל"ד ביניים (נניח 3000, זה מאד משתנה בין הרכבים).

לגבי ניקוי, קונים קיט ניקוי (סיפור של 100-150 ש"ח) ומנקים פעם ב10,000 ק"מ או פעם בסופת חול נניח, זה שטויות, לגבי תועלת להספק - לא סביר וגם אם כן זה זניח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פילטר יתן צליל שונה, זה פחות עניין של סל"ד, אלא יותר של כמה תלחץ על הגז...תפתח את המצערת תקבל סאונד כבר מסל"ד ביניים (נניח 3000, זה מאד משתנה בין הרכבים).

לגבי ניקוי, קונים קיט ניקוי (סיפור של 100-150 ש"ח) ומנקים פעם ב10,000 ק"מ או פעם בסופת חול נניח, זה שטויות, לגבי תועלת להספק - לא סביר וגם אם כן זה זניח.

הפילטרים הג'נריים האלה, לדעתי זה בולשיט. פתח פורומים של סיוויק תראה מה מומלץ לרכב שלך, בסוף - אם זה לא יסנן טוב המנוע שלך יאכל חרא ובישראל יש הרבה אבק באוויר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...