Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למתחם מסחרי, מחוץ למגרש החניה שלו יש מעין מפרץ חניה ארוך. לקראת סוף המפרץ הייתה מכולה של זבל, ואחריה מקום פנוי שהתאים לי. היכן שחניתי, בסוף המפרץ, יש תמרור עגול, הפוך, התמרור מוצב על המדרכה מימיני, אך פניו לאלו הבאים ממול. מהכוון שאני הגעתי וחניתי לא רואים איזה תמרור זה.

בגלל שהוא עגול והפוך, הנחתי שמדובר בתמרור אין כניסה לאלו הבאים ממול. בפועל הסתבר שזה רחוב דו סיטרי.

אחרי שחטפתי את הדוח, ראיתי שזה תמרור של אין חניה.

האם יש לי עילה לבקשת ביטול דוח מאחר והתמרור מוצב הפוך לכיוון הנסיעה/חניה בצד זה של המדרכה?

מצ"ב צילום של המקום מגוגל. בפועל, הצפרדע הירוקה נמצאת בתוך המפרץ.

אגב, כשיש תמרור אין חניה, עד מתי הוא תקף, עד לתמרור שמבטל אותו?

tuvalst.jpg

פורסם

תמרור תקף מנקודת הצבתו והלאה, בכיוון הנסיעה.

התמרור שבתמונה מסובב, ומוצב אחרי המפרץ, כך שהצבתו לא תקינה, בקש את ביטול הדו"ח.

תמרור האוסר חניה תקף עד הצומת או עד תמרור שמבטל אותו או תמרורים שמגדירים חניה מותרת.

פורסם

אגב, כשיש תמרור אין חניה, עד מתי הוא תקף, עד לתמרור שמבטל אותו?

[ATTACH=CONFIG]432586[/ATTACH]

רגע של עברית

המשפט אין חניה משמעו פיזית לא קיימת חניה

התמרור עצמו אוסר חניה במקום שבו יקיימת חניה פיזית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מעניין. אני מניח שהצילום מגוגל נעשה מזמן, אם לא לפני כמה שנים. אקפוץ לשם בהזדמנות לראות אם זה שבצילום קיים שם.

תודה.

פורסם

יכול להיות שהרחוב חד סטרי? ואז אתה כביכול אמור להכנס מן הצד השני, כך שהתמרור בכיוון הנסיעה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
יכול להיות שהרחוב חד סטרי? ואז אתה כביכול אמור להכנס מן הצד השני, כך שהתמרור בכיוון הנסיעה?

יכול להיות, אבל הוא לא...

רחוב תובל בירושלים הוא דו סטרי.

ארז רונן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וואו, כמה קל לפספס את התמרור הזה...

תחשבו שבדיוק באותו הרגע עומדת לפניו משאית, ככה שאי אפשר לראות אותו בכלל עד שאתה כבר עובר אותו...

ואז לך תחפש את אחותך...

• תוכן חדש...