Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI 1.2, שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות פולו TSI 1.2, שנתון 2010-2011,

יש כמה אופציות, כבר בדקתי אחת,

זה יהיה רכב ראשון שלי, המטרה של הרכב זה לשרת אותי בעיקר לעבודה [אשדוד - נתב"ג] (חסכוני)

רוב הנסיעות שלי יהיו לעבודה, בעיקר ומסלול אשדוד - מצליח [רמלה]

רציתי לשאול מה אתם אומרים על הרכב?

מכל הבחינות,

תודה!

Seat Ibiza FR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

DSG7, אוטומט

אשמח גם לקבל אופציות אחרות [אך דומות], ולמה עדיף על פולו, במידה ולדעתכם יש.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם (נערך)
תפרט קצת יותר על הדרישות...מה יותר חשוב לך ומה פחות.

מה שחשוב לי זה: נוחות, חווית נסיעה, להנות מהדרך.. כמובן חסכונית בדלק ואמינה.

מה שפחות חשוב.... לדוגמא השנתון שאני מוכן להסתפק ב2010-2011,

עם תקציב של בסביבות ה60.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

לידיעתך גיר ה dsg בשנתונים הללו איננו אמין לחלוטין, ממליץ לך לחפש קצת בפורום ולקרוא שירשורים עם אנשים שנתקלו בבעיות כאלו ואחרות, לדעתי חשוב שתכיר ותדע.

ויאריס תיכנס בתקציב שלך הייתי שוקל אותה כאופציה.

פורסם

אם גיר רגיל בא בחשבון בהחלט הייתי שוקל במצבך לרכוש פאביה/איביזה/פולו ידניות 1.2TSI או 1.6.

גם פורד פוקוס ידנית האצ'בק יכולה לדעתי להיכנס בתקציב (אמנם היא משפחתית אבל עדיין...).

פורסם

בבעלותי פולו 2011 יד שניה , נקנת לפני שנה עם 21,000 ק"מ והיום עומדת על 32,000 ק"מ ככה שבעניין אמינות אולי לא הגעתי לשלבים הבעיתים אבל ... החלפתי מצמדים ומאז אין שום רעידות והכול פיקס, והחלפתי גם מותחן ושרשרת טימינג הכול כמובן ללא חיוב. הרכב נוח מהיר (הכל יחסי כן ...) מרגישים שהרכב איכותי מבפנים ביחס לסיאט ולמיציבישי שיש לי . בנסיעה רגועה מחוץ לעיר 1:17 ובתוך העיר 1:13 . סה"כ אני מאוד מאוד מרוצה מהרכב. בזמנו שילמתי מחירון על הרכב אבל אני לא מצטער על זה... שווה כול שקל.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
לידיעתך גיר ה dsg בשנתונים הללו איננו אמין לחלוטין, ממליץ לך לחפש קצת בפורום ולקרוא שירשורים עם אנשים שנתקלו בבעיות כאלו ואחרות, לדעתי חשוב שתכיר ותדע.

ויאריס תיכנס בתקציב שלך הייתי שוקל אותה כאופציה.

אם גיר רגיל בא בחשבון בהחלט הייתי שוקל במצבך לרכוש פאביה/איביזה/פולו ידניות 1.2TSI או 1.6.

גם פורד פוקוס ידנית האצ'בק יכולה לדעתי להיכנס בתקציב (אמנם היא משפחתית אבל עדיין...).

למה לא DSG?

אני הבנתי שמ2010, הפולו החדשה קיבלה גיר אמין יותר בגלל שהבינו שיש בגיר בעיות,

הDSG 7 מאוד אמין לפי מה שהבנתי.

אשמח אם תתקנו אותי.

איביזה פשוט אין לה שוק, יש מאות כאלה ביד 2 בגלל המבצעים שלהם והם לא נמכרות פשוט,

הבדל של כמה אלפים בודדים מהפולו, מקבלים איביזה אותו דבר בפחות איכות.

שקלתי לקחת פאביה, פשוט לא אוהב את הרכב חחח

בבעלותי פולו 2011 יד שניה , נקנת לפני שנה עם 21,000 ק"מ והיום עומדת על 32,000 ק"מ ככה שבעניין אמינות אולי לא הגעתי לשלבים הבעיתים אבל ... החלפתי מצמדים ומאז אין שום רעידות והכול פיקס, והחלפתי גם מותחן ושרשרת טימינג הכול כמובן ללא חיוב. הרכב נוח מהיר (הכל יחסי כן ...) מרגישים שהרכב איכותי מבפנים ביחס לסיאט ולמיציבישי שיש לי . בנסיעה רגועה מחוץ לעיר 1:17 ובתוך העיר 1:13 . סה"כ אני מאוד מאוד מרוצה מהרכב. בזמנו שילמתי מחירון על הרכב אבל אני לא מצטער על זה... שווה כול שקל.

תודה רבה על התגובה!

Seat Ibiza FR

פורסם

לרשום ש dsg זה גיר מאוד אמין היה נכון אם לא היו עוד רכבים בעולם ולא היה מול מה להשוות,למשל במחיר הזה יש את הi20 שיכולה ללמד את הגרמניות מה זה אמינות,נכון היא לא זריזה מצד שני אין ריקולים,מצמדים,מכטרוניק,מותחנים..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לרשום ש dsg זה גיר מאוד אמין היה נכון אם לא היו עוד רכבים בעולם ולא היה מול מה להשוות,למשל במחיר הזה יש את הi20 שיכולה ללמד את הגרמניות מה זה אמינות,נכון היא לא זריזה מצד שני אין ריקולים,מצמדים,מכטרוניק,מותחנים..

אני מדבר מתוך חוות דעת שקיבלתי ומה שקראתי באינטרנט,

לא מתוך ידע.

אשמח לעוד מידע למה הDSG לא טוב, למה לקחת דווקא ידני?

היום במדינה שלנו ידני זה סיוט, כל נסיעה שלי לעבודה זה לפחות חצי שעה בפקקים לכל כיוון.

Seat Ibiza FR

פורסם
איביזה/פאביה/פולו - אותו הרכב. אין "שוק" היום לאף רכב כמעט, קח בחשבון.

אוקי, למה לא אוטומט?

בהתחשב בעובדה שזה DSG7.

Seat Ibiza FR

פורסם (נערך)

תקשיב ליוליאן. DSG סדרה 6 היה גיר אמין אבל רואים אותו כיום רק במכוניות הדגל של VW (גולף R והאוקטביה RS) . סדרה 7 ממש לא. גם המנוע שלך דורש בדיקה. בקיצור זה יופי של רכב אבל אמינות זה לא הצד החזק שלו . אתה מודע לזה שצ'מפיון עכשיו נגררים בתביעה ייצוגית על בעיות רבות ב DSG7 בדיוק בשנתונים של הרכב שלך ?! מה דעתך על רנו קליאו ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
תקשיב ליוליאן. DSG סדרה 6 היה גיר אמין אבל רואים אותו כיום רק במכוניות הדגל של VW (גולף R והאוקטביה RS) . סדרה 7 ממש לא. גם המנוע שלך דורש בדיקה. בקיצור זה יופי של רכב אבל אמינות זה לא הצד החזק שלו . אתה מודע לזה שצ'מפיון עכשיו נגררים בתביעה ייצוגית על בעיות רבות ב DSG7 בדיוק בשנתונים של הרכב שלך ?! מה דעתך על רנו קליאו ?

אמרו לי להתרחק מרנו כמו מאש..

גיר ידני זה נחמד, אבל כל יום נסיעה לעבודה, חצי שעה לפחות בפקקים לכל כיוון,

זה סיוט.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...