Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כבר תקופה שאני מחפש ג'ימני וC4 לאישה באתר יד2,

כל פעם יש איזו מודעה שנראית בדיוק כמו מודעה שכבר ראיתי, תמיד זה רכב עפולאי ותמיד זה מוכרת שרושמת "גמיש במחיר" (לא גמישה, אלא גמיש) בשם לילך, עדן, מעיין, רעות ועוד עם מספר טלפון של 052-652XXXX (ארבע ספרות שונות בסוף כל פעם).

קיבצתי פה מעט, אבל כמובן שיש עוד הרבה מודעות כאלה.

וכמובן שיש עוד בית אפור שמככב, אבל שם הסוחר רק משנה את השם הגברי, הטלפון הוא אותו טלפון.

עפולה, מה יהיה איתך?

afula.jpg

משכנתא זה קל

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חא, דווקא אני מכיר משהו שקנה רכב עם תמונה של הבית האפור, בידיעה שהוא קונה אצל סוחר, עברה שנה היו כמה תקלות(החלפת ראדיאטור ואלטרנטור) אבל בסה''כ הכל טוב ויפה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה הבית האמיתי שלהם כנראה שהעסק הולך לא רע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מעפולה ונתקלתי בתופעה הזו כשחיפשתי רכב בחודש האחרון - הרכבים היו בסדר.

יש לי גם חבר סוחר בעפולה, הוא בעיקר עובד על קורולות 2003-2007 שהולכות חזק.

בגדול - כל עפולה היא מגרש רכבים ענקי מלבד מקומות בהם חל איסור ע"י העירייה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מי ישמע, כמה כבר אפשר להרוויח מהטרנטות האלו.:-P

מעטים המוכרים היום שמסכימים למכור מכונית ללא העברת בעלות, וללא תו סוחר ה"סוחרות" הנחמדות האלו מפסידות יד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מישהו צריך לרמוז לו לצלם את הרכבים במקומות שונים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חן יכול להיות שלאדון יש תו סוחר. הוא פשוט לא נוהג בגילוי נאות ומשחק אותה הרכבים של בחורות.

משכנתא זה קל

פורסם
מי ישמע, כמה כבר אפשר להרוויח מהטרנטות האלו.:-P

1000 ש"ח מכל רכב שמחירו עד 30K ש"ח, מה רע? אולי אפילו יותר.

Just daily

פורסם

יחסית לגודל של העיר הזאת יש הרבה מגרשים וזה גורם להרבה תחרות מחירים. אני עובר ליד הבית הזה פעם בשבוע בערך, אישית אני לא מכיר את הבעלים אבל הייתי במגרש שלו כמה פעמים.

פורסם

בשביל 1000 שח לא נראה לי שמשתלם לפרסם רכב. רק הסיכון שתתקע איתו או שהרכב עבר ריסוק רציני וקונה פוטנציאלי יירדוף אחרייך. אני עובד ברכסים יוצא לי לראות סוחרי רכב. ( בני דודים בעיקר) שסוחרים בצרפתיות ישנות. איביזות ומדי פעם יפניות. פחות מ3 4 אלף רווח נקי מעסקה הוא לא מוכר. ( והאבסורד זה שהמחירים שהם רוצים על מכוניות זולות מאוד. מעניין אותי תמיד בכמה בם קונים אותם

פורסם
רק הסיכון שתתקע איתו או שהרכב עבר ריסוק רציני וקונה פוטנציאלי יירדוף אחרייך.

במה זה שונה מכל עסק אחר?

זה כמו לא למכור נקניקיות, כי יש סיכון שתתקע איתן או לקוח עם קלקול קיבה ירדוף אחרייך.

Just daily

פורסם
במה זה שונה מכל עסק אחר?

זה כמו לא למכור נקניקיות, כי יש סיכון שתתקע איתן או לקוח עם קלקול קיבה ירדוף אחרייך.

יחי ההבדל הקטן. קח מקרה שקנית נקניקיה ב8 שקלים וקלקלת תבטן. אתה במקסימום לא תקנה שמה יותר. עכשיו תיקח מקרה שקנית קורולה 2007 ומתחייבים לך שהיא בלי תאונות ( ולא חסר חלטוריסטים בתחום הזה) ואז גילית שהרכב עבר ריסוק רציני. 30 אחוז מהאנשיפ לפחות יחזרו יאיימו בתביעה ידרשו את כספם.

פרופורציות אחי

פורסם
1000 ש"ח מכל רכב שמחירו עד 30K ש"ח, מה רע? אולי אפילו יותר.

תאורטית, קל להרוויח מסחר במכוניות.

מעשית, אף אחד לא מלקק דבש בענף הזה, ואני מכיר אישית כמה סוחרים די וותיקים בענף.

מכוניות טובות וסחירות לא צריכות סוחר, ועגלות קשה למכור.

ואגב, בעל תו סוחר חייב בתיק במס הכנסה ומע"מ, הכי קל לשלטונות המס "לעלות" על סוחרים כאלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...