Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעה חניתי את הרכב בחניה השכונתית, בדיוק הייתי במכולת שנמצאת 2 מטר מהרכב כמה דברים, במקרה אני רואה מישהי שמנסה להכנס לחניה מאחוריי בגודל של במבה ועל הדרך כשהיא לא מצליחה משפשפת לי את הפינה בטמבון האחורי - רצה הגורל וכל זה מול עיני כשאני עוד עם השקית של האוכל.

החצופה עוד הלכה לחנות במקום אחר תוך כדי שמתעלמת לחלוטין ממה שעשתה, כמובן שרצתי אחריה והבאתי אותה עד לרכב שלי "להראות" לה. בתשובה עוד עונה לי שהאדום (מהרכב שלי) היה לה על הרכב מקודם!

כמובן שצילמתי ולקחתי פרטים, היא קילפה מעט מהצבע ועכשיו נשאר נקודות ושריטות לבנות. אמרתי לה שבמידה ופוליש לא יעזור שתכין מזומנים לתיקון - העיקר התשובה המגעילה "מה קרה לך יש ביטוחחחח".

השאלה שלי האם פוליש יכול להסיר זאת? מלבד SRP נקודתי על מקומות דומים שביצעתי לא ניסיתי על שפשופים כאלה - זה הרבה יותר מסווירלים לצערי.

האם זה דורש שוב צביעה חוזרת מאחור? כבר עבר לפני כן ע"י ביטוח של הבעלים הקודמים.

תודה!

IMAG0033.jpg

IMAG0034.jpg

IMAG0035.jpg

IMAG0036.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מצחיקול, קפוץ לאייס/אוטודיפו, קנה אולטימייט קומפאונד.

שטוף את האיזור היטב, עבור עליו עם פלסטלינה, רק הנ"ל יוריד לך שכבה גדולה של ה"נזק".

לאחר מכן פד כלשהו, כמה מעברים יפים וארוכים עם הקומפאונד (אין לך מכונה לפי מה שזכור לי), ניגוב בין לבין וסקירה של פני השטח עד לקבלת תוצאה משביעת רצון.

ipa ואטימה לאחר מכן.

אל דאגה, זה מה שנקרא "בקטנה".

יש סימנים לבנים ארוכים שנראים כמו חריטה, אבל עדיין יכול להיות סיכוי גדול מאוד שזה רק צבע של הרכב הפוגע, קשה להעריך מהתמונות.

לגבי 90% ממה שמוצג בתמונה, זה עבודה קלה מאוד בשביל פוליש.

מחכה לתמונות של אחרי.

עריכה :

אם עצלן היותך.

מעבר עם פלסטלינוש ו-srp לאחר מכן, בשימוש שדומה לפוליש ידני, גם יכול להעלים המון מהנזק.

אל תשכח שבגלייז הנ"ל יש חומרי שחיקה קטנטנים ושהוא מאוד מצטיין ביכולת ניקוי בלי קשר.

נסה.

עריכה אחרונה :

בעצם שכח ממה שרשמתי, לא הגעת למפגש, לא עוזר לך.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

עזבו אחרי שיצאתי עליה עוד הצטערתי על העצבים, כי אני לא בן אדם כזה, אבל לך תסביר את זה לגברת עם הונדה סיוויק 2005 עם שפשופי חניות בכל מקום.

למזלי היא גרה מולי. צילמתי את מס' הרכב למקרה ואצטרך לבצע שם צביעה - אני מעדיף שלא.

SCIPOPO - הרגת :lol:

מחר אני אשב על זה עם קומפאונד יש אצלי, כולל הספוג הכתום של HEX.

מישהו עשה לי את זה לפני כמה חודשים גם בפרונט אבל שם מאוד עדין והצלחתי לטשטש עם SRP, מקווה שזה יעבוד

Opel Adam S 2017

פורסם

ברור שאעלה תמונות

אגב הנקודה הלבנה הבולטת זה קילוף של צבע, שם אין לי סיכוי לשחזר מלבד תיקון מקומי עם מכחול. סעמק.

Opel Adam S 2017

פורסם

כן, לא הבנתי מה עשית לו בטמבון האחורי :|

זה נראה קצת עמוק, לא יודע אם פוליש יוריד הכול אבל בוודאות יעשה את השפשוף הרבה פחות בולט

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
גברת אדרת? בת הזוג שלי עשתה לך נזק באוטו ולא סיפרה לי?!?

מהעצבים שהיו לי עד כה, גרמתם לי לצחוק חופשי.

I.G - :p

אכן איפה שהקילוף הלבן כבר דיי הלך אין מה לעשות עם זה ידוע לי. אני מקווה שאת השאר אני אצליח להוריד, אנסה מחר מחרתיים מקסימום.

Opel Adam S 2017

פורסם

פוליש יוריד את הרוב. אם אתה צריך אולטימייט?

אתה יודע היכן אני גר. קפוץ וקח. אם תצטרך עזרה בתיקוני צבע? אעזור לך.

רק טוב.

פורסם

לצערי מכיר את העניין מקרוב וזה כל כך מעצבן...

לפני משהו כמו חודשיים אני יוצא ממרכב קניות ונכנס לרכב תוך כדי שאני מדבר בטלפון עם החברה, ישבתי ברכב ואני מדבר איתה אפילו עוד לא הנעתי את הרכב ופתאום אני שומע בום חזק מהצד השני, ורואה שמישהי חצופה פשוט פתחה בחוזקה את הדלת שלה על הדלת שלי, והיא חשבה שאין אף אחד באוטו כי החלונות שלי שחורים.

יצאתי בעצבים ומה היא אומרת לי? ״לא דפקתי לך את הדלת זה היה ככה״ ואני מראה לה בבירור שהדפיקה זה בדיוק איפה שהדלת שלה נפתחת ופוגעת לי בדלת והיא המשיכה להכחיש, הזמנינה שטרה בטענה שאני מטריד אותה ולא נותן לה ללכת, ואני בסהכ מה רציתי? שתצטער כמו כלבנאדם נורמלי ותציע לתקן את הנזק שעשתה גם אם הוא מינורי. כמובן שאחרי כמה דקות הצטרפו החברות הפרחות שלה שטענו שזה בזיון שאני מבקש בכלל פרטים על כזה דבר והכי אבסורד שהמשטרה שהגיעה (מייי מזמין על כזה דבר משטרה) עוד באו אליי בטענות

פורסם
פוליש יוריד את הרוב. אם אתה צריך אולטימייט?

אתה יודע היכן אני גר. קפוץ וקח. אם תצטרך עזרה בתיקוני צבע? אעזור לך.

רק טוב.

תודה רבה על הצעת העזרה חבר יקר! במידה ולא אסתדר אדבר איתך, יש לי קומפאונד ואנסה עם זה השבוע.

ibizaFR'12 - אתה נפלת על פרחות טיפשות אי אפשר לצפות למשהו אחר מזה, אבל אותי זה משגע כאילו מה יש לך להכחיש, תפסו אותך על חם, מרוב שהתעצבנתי עליה היא נבהלה עד שהיא הודתה, "נפעיל ביטוח אם צריך" ענתה לי.

מזל שאני לא גר בתל אביב אחרת הייתי נוסע על אופניים (וגם את זה היו דופקים).

Opel Adam S 2017

פורסם
אני מרחובות - אם אתה צריך עזרה פנה בה"פ.

שורה תחתונה - זה יורד.

+1

אם צריך דבר איתי, אומנם אני בלי מכונה, אבל יש לי את ההתקן מקדחה, לדברחם כאלה זה עושה נפלאות

• תוכן חדש...