Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כמה ימים התחמם לי המנוע של הרכב ונתקעתי בכביש. למזלי הרב, אחרי דקה עצר לידי מכונאי רכב שהראה לי שהמכל של הנוזל כמעט ריק. הוא הוסיף לי נוזל ירוק שהיה אצלו ברכב (הנוזל היה ללא סימני זיהוי ולא שאלתי איזה סוג זה) וניקז חלק מהנוזל היה אצלי (היה לי אדום).

הבנתי שלא מומלץ לערבב בין נוזלים, האם אני צריך לנסוע למוסך ולהחליף את הנוזל? יש לציין שהרכב נוסע כרגיל, לא מתחמם והנוזל נמצא בגובה הנכון במכל (בין המינימום למקסימום).

תודה!

פורסם

אוקיי, תודה!

כל נוזל אדום מתאים או שיש משהו ספציפי לפורד פוקוס 2004?

כמה טיפול כזה אמור לעלות במוסך (אם אני מביא את הנוזל בעצמי)?

פורסם

לא כול נוזל אדום מתאים לרכבך. קנה נוזל מקורי במוסכי הייבואן או נוזל קירור אחד מהבאים:

Zerex G-05

Zerex Original Green

Motorcraft Premium Gold Engine

G30 Glysantin

* מכיוון שאנחנו לא יודעים איזה סוג של נוזל קיים במערכת הקירור של רכבך חובה עלייך לרוקן את כול תכולת הנוזל ולבצע ניקוי של המערכת

לפני שימוש באחד מנוזלי הקירור שהמלצתי.

** אם אתה מתכוון לרכוש נוזל קירור בעצמך ולגשת למוסך לשם החלפה רצוי לברר עם המוסך אם הוא מוכן לזאת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...