Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי מיצובישי לנסר 2011. עם 90 אלף ק"מ

אתמול עשיתי במוסך מורשה יבואן טיפול של 100000 שכלל החלפת שמן גיר , פלאגים , כיוון בלם יד וכו.

היום בבוקר שמתי לב שכאשר אני לוחץ על הברקס וההילוך נמצא על P יש רעש מתכתי מוזר כזה. לא הרעש הרגיל של הברקסים אלא משהו ששומעים ישירות מהגיר.

האם זהו רעש תקין ? לא זכור לי ששמעתי את הרעש הזה לפני כן .

אשמח לחוות דעת

תודה

פורסם

זה מעין "קליק" יחיד שנשמע בכל פעם כשאתה לוחץ על דוושת הבלם?

נגיד כמו תקתוק של איתותים אבל פעם אחת בכל לחיצה.

זה הרעש?

פורסם

כן משהו כמו מה שאתה מתאר. ממה שזכור לי לא היה לי את זה לפני הטיפול אתמול.

הרעש הוא פעם אחת בלבד על כל לחיצה של ברקס בזמן פארקינג.

פורסם (נערך)

אם זה תיק אחד רק בכל לחיצה על הברקס אז זה מתג אורות ברקס שיושב לך צמוד לדוושה.

האם זה רעש של כחחכחחכחח כזה בחלש...

רק בפארקינג ורק בלחיצה על הברקס עד הסוף.

אם כן אז זה לא קשור לגיר. אם אני לא טועה זה מגיע מכיוון הרצועת מנוע(רצועת אביזרים) או המותחן או הרצועה עצמה.

אתה צריך להניע. לפתוח מכסה מנוע.בפארקינג ללחוץ על הברקס עד הסוף ולבקש ממשהו שיקשיב מאיפה הרעש מגיע.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת,

בדקתי במאזדה 3 2008 של אישתי גם אצלה יש אותו רעש וגם שאלתי מוסך שאני סומך עליו הוא אמר שזה תקין וככה זה אמור להיות .

לי זה מוזר כי זה אצלי זה יותר מסתם צקצוק קטן כאילו גלגל שיניים כזה שמסתובב לשנייה

אנסה ליצור קשר עם המוסך שעשיתי בו את הטיפול ואשאל .

תודה

פורסם

מה שבוקי כיוון אליו לדעתי הוא מנגנון הנעילה של ידית ההילוכים שמופעל במצב P וכדי להזיז אותה, יש ללחוץ על הבלמים ואז המנגנון משתחרר.

כדי לבדוק זאת, במנוע כבוי, פתח סוויץ' ולחץ על הבלמים. אם הקליק הזה נשמע, אכן מדובר במנגנון המדובר.

פורסם

כן בדקתי וגם כאשר המנוע מכובה זה אותו הרעש.

מוזר שרק עכשיו שמתי לב לזה

יכול להיות שבגלל הטיפול של הבלם יד לא שמעתי את זה עד עכשיו .?

פורסם

99% שזה קליק של סולונאויד (מגנט חשמלי) של מנגנון נעילה של ידית ההילוכים בפארקינג ללא לחיצה על הבלם.

ושוב, 99% שזה היה ככה כל הזמן רק לא שמת לב.

• תוכן חדש...