Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פולו שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצאתי פולו מאיזה מכר של המשפחה, שעשתה 170 אלף, יד 3, מטופלת, נסעה בערך ב-3 שנים כ-30 אלף, אוט', מנוע 1.4 שנת 2001 וטסט לשנה, חשבתי ללכת לכיונה, הכל נשמע נהדר, אך אינני מכיר את אמינות הרכב, עם זה מבחינת מנוע וגיר ! חושב לי לציין, האמינות היא הדבר שהכי חשוב לי כאן !

הוא סיפר לי שהוא נסע לים המלח עם בת זוגתו עם מזגן והרכב הרגיש כחדש !

התקציב שלי הוא 10 אלף.

שווה לקחת אותו לדעתכם ? אעשה בו סיבוב על מנת לבדוק את הגיר והמנוע, איך אדע שהוא בסדר גמור ?

איך זה נשמע לדעתכם.

הדבר הכי חשוב, אמינות ואמינות.

חשוב לציין הנסועה שלי לא גבוה והכל באזור המרכז, לרוב עיר ולפעמים כבישים מהירים + פעם ב... נסיעות רחוקות לירושלים וכו׳.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

הדבר החשוב ביותר הוא איך שמרו על הרכב.

הקילומטראז לא גבוה, אבל אם הזניחו את הרכב הוא יהיה צרה.

מדובר בפולו, ישנה או לא, חלפים לא זולים (ואם יספרו לך שבימינו הכל מזמינים מאי ביי, ובכל פירוקייה יש ערימות של כאלו - זה לא תמיד עובד).

בדוק היטב את המנוע, מערכת קירור, גיר, תושבות, רכיבים מכניים וחשמליים (הכל - תהיה קטנוני עד החלונות החשמליים, הבוכנות של תא המטען, הנעילה המרכזית וכו' - זה נשמע זוטות, אך יש חלקים יקרים להחריד ובמיוחד אם יש מספר תקלות) ופשוט הכל.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה רבה לך !

איך אוכל לבדוק את הגיר והמנוע ? לפי מה ? הגיר למשל לפי העברת הילוכים וטורים ? מנוע איך ? אשמח טיפה לפירוט.

כמו כן הרכב הנ"ל אמין ?

פורסם

אין שום דרך להעביר את זה בהתכתבות.

אתה יכול להתחיל לקדוח פה כמה ימים את הפורום, פורומים בחו"ל ומה לא - אבל אם אין לך מספיק רקע רק מכון בדיקה וגם (או רק) מכונאי טוב (בפורום ממליצים על מוסך רון, אני ממליץ על אבנר את גדעון בבני ברק).

אם נניח שהקילומטראז לא מזויף ולא צריך לדעת לזהות סימנים לקילומטר גבוה יותר (לי יש 98 עם 140 אלף קילומטר, ויש גם נמוכות יותר), אתה נשאר עם בדיקות מכאניות פשוטות - יש כאלה שיודעים לבדוק אם הצמיגים יבשים ואם יש שמן במנוע, יש כאלה שיודעים לרדת יותר לעומק ולזהות נזילות, הזנחת מערכת קירור וטיפולים ועוד.

בדיקה של מכון ו/או של מכונאי הכרחית, אם נניח שהרכב באמת שמור, הוא יכול לדבר איתך על הדברים המתבלים (בלמים גמורים, קלאץ אם יש גמור, בולמים גמורים וכו).

לך לאיש מקצוע.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אין שום דרך להעביר את זה בהתכתבות.

אתה יכול להתחיל לקדוח פה כמה ימים את הפורום, פורומים בחו"ל ומה לא - אבל אם אין לך מספיק רקע רק מכון בדיקה וגם (או רק) מכונאי טוב (בפורום ממליצים על מוסך רון, אני ממליץ על אבנר את גדעון בבני ברק).

אם נניח שהקילומטראז לא מזויף ולא צריך לדעת לזהות סימנים לקילומטר גבוה יותר (לי יש 98 עם 140 אלף קילומטר, ויש גם נמוכות יותר), אתה נשאר עם בדיקות מכאניות פשוטות - יש כאלה שיודעים לבדוק אם הצמיגים יבשים ואם יש שמן במנוע, יש כאלה שיודעים לרדת יותר לעומק ולזהות נזילות, הזנחת מערכת קירור וטיפולים ועוד.

בדיקה של מכון ו/או של מכונאי הכרחית, אם נניח שהרכב באמת שמור, הוא יכול לדבר איתך על הדברים המתבלים (בלמים גמורים, קלאץ אם יש גמור, בולמים גמורים וכו).

לך לאיש מקצוע.

תודה לך !

כמו כן, יש לך הכרות עם הרכב הנ"ל ? אם הוא נחשב אמין ? מנוע 1.4 וגיר אוט' ..

פורסם

כתבתי לך תגובה והיא נמחקה, תיאלץ לסלוח לי עייפתי.

כן החזקתי דור קודם (אם אני לא טועה 2001 זו צורה חדשה) גם גולף וגם פולו, ידני ואוטומט.

זה לא אותו הדבר כנראה במכלולים מסויימים, אבל אני מניח שלא שונה מספיק כדי לשנות את התגובות שלי אלייך.

כדי לחתוך מהנושא, אני שוב אסכם דבלי בדיקה מקצועית כל הדיון הזה לא שווה, יכול להיות שתזכה ברכב שרק לתדלק ולנסוע שנים שקט, או שתיפול עם רכב שאפילו אם המנוע והגיר מצויינים ידרוש ממך אלפי שקלים על תיקונים קטנים (מצבר, מזגן, בלמים, תוסיף צמיגים ואתה כבר בכמה אלפים).

בהצלחה.

פורסם

כתבתי לך תגובה והיא נמחקה, תיאלץ לסלוח לי עייפתי.

כן החזקתי דור קודם (אם אני לא טועה 2001 זו צורה חדשה) גם גולף וגם פולו, ידני ואוטומט.

זה לא אותו הדבר כנראה במכלולים מסויימים, אבל אני מניח שלא שונה מספיק כדי לשנות את התגובות שלי אלייך.

כדי לחתוך מהנושא, אני שוב אסכם דבלי בדיקה מקצועית כל הדיון הזה לא שווה, יכול להיות שתזכה ברכב שרק לתדלק ולנסוע שנים שקט, או שתיפול עם רכב שאפילו אם המנוע והגיר מצויינים ידרוש ממך אלפי שקלים על תיקונים קטנים (מצבר, מזגן, בלמים, תוסיף צמיגים ואתה כבר בכמה אלפים).

בהצלחה.

רב תודות לך !

לילה טוב ושוב תודה על העזרה !

פורסם

מצאתי פולו מאיזה מכר של המשפחה, שעשתה 170 אלף, יד 3, מטופלת, נסעה בערך ב-3 שנים כ-30 אלף, אוט', מנוע 1.4 שנת 2001 וטסט לשנה, חשבתי ללכת לכיונה, הכל נשמע נהדר, אך אינני מכיר את אמינות הרכב, עם זה מבחינת מנוע וגיר ! חושב לי לציין, האמינות היא הדבר שהכי חשוב לי כאן !

הוא סיפר לי שהוא נסע לים המלח עם בת זוגתו עם מזגן והרכב הרגיש כחדש !

התקציב שלי הוא 10 אלף.

שווה לקחת אותו לדעתכם ? אעשה בו סיבוב על מנת לבדוק את הגיר והמנוע, איך אדע שהוא בסדר גמור ?

איך זה נשמע לדעתכם.

הדבר הכי חשוב, אמינות ואמינות.

חשוב לציין הנסועה שלי לא גבוה והכל באזור המרכז, לרוב עיר ולפעמים כבישים מהירים + פעם ב... נסיעות רחוקות לירושלים וכו׳.

פורסם

לחבר שלי יש כזה.

ממה שאני מכיר :

הוא נוח לנסיעה על הכביש, צריכת הדלק שלו סבירה למנוע גרמני בנפח כזה (1:10-11), אצל חבר שלי הבד בתקרה רופף והוא פשוט תקע על כולו נעצים.

מה שכן , באחד שנוסע איתי הרבה, ונוסע ברכב שלו, הוא אומר לי שהיה שמח לנהוג בשלי במקום בשלו.

לי יש גטס 2005, שלדעתי יכולה להספיק לצרכים שלך בתקציב הזה, ואמינות וחלפים יותר טובה מבחינתי ברכב הזה.

פורסם

2001? תבדוק ביסודיות את הרכב ועם דגש על מצב חיישני\משאבת ABS,את המצערת,ואת מנגנוני החלונות (נופלים) - אלו בגדול המחלות של הדגם הזה.

אם אתה במרכז (וגם אם לא) קפוץ למוסך רון או מוסך אחר שמומחה לVW בשביל בדיקה מקיפה.

וכמובן לא לשכוח בדיקה במכון (אני לא הייתי קונה מחבר\משפחה\מישהו מוכר,אבל תבדוק הכל ב7עיניים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התקלות שציינו כולן היו אצלי, והיו עוד אבל פחות בגלל הדגל ויותר בגלל גיל הרכב.

מה שכן היה אצלי מחלה זה הפלאנג' מים, וזה היה יחסית יקר, שאר המחלות הן המערכת וואקום (נעילה מרכזית) ופלסטיקה.

צריכת הדלק אצלי בגיר ידני היא בערך 12 קילומטר לליטר עם נסיעה משולבת.

• תוכן חדש...