Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני הגעתי ל 2000.

אמנם עם החלפת משאבות בלם אחוריות אבל עדיין אני מבין שזה בהחלט מופרז .

פורסם

אם אתה לקוח ותיק שלו, כפי שאתה מתאר- נסה לדבר איתי, לעמת איתו עם העובדות והמחירים, סביר להניח שהוא יוריד את המחיר.

אגב- אתה קונה ממנו את החלפים ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
האיש עשרות שנים בתחום ולטענתו הוא מייבא אותן אז הוא לא יכיר?

אני יכול להבטיח לך שעסק שמאמין במוצר שלו יגיד בגאווה רבה את שם החברה.

פורסם
אז אני הגעתי ל 2000.

אמנם עם החלפת משאבות בלם אחוריות אבל עדיין אני מבין שזה בהחלט מופרז .

מה זה משאבת בלם אחורית, זה חלק זול, אתה צריך להבין ששילמת אלף שקלים לריק, סובארו כמו שלך זה הטיפולים בין הזולים שיש עם החלקים הזולים שיש ואחד הרכבים שהכי קל ונגיש לטפל בו, לא הגיוני שתוריד אלפיים שקל על כאלה דברים ברכב כזה אתה צריך להבין את זה.אחד השיקולים בקניה של רכב כמו שלך זה עלויות טיפולים תקלות וחלקים, יותר זול מהרכב הזה אני לא חושב שיש בכלל, אז אלפיים שקלים זה לא מחיר מופרז, זה משהו אחר שאני לא יכול לכתוב פה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

צודק.

המשאבות האלה אם הם לא תקינות אז הם נוזלות, אחרת לא נוגעים.

מאוד מוזר העניין ששני הצדדים נזלו באותו זמן...

שהרי אם נזלו היה צריך להחליף גם את הברקסים וכל מה שבא במגע עם השמן...חייב אחרת הבלימה תהיה חלשה מאוד.

הזוי! כל העניין הזה של הטיפול שבוצע והתשלום הזוי לחלוטין.

עכשיו תחשוב כמה כאלה יש, אוקי עלית על אחד פה. יש עשרות אם לא יותר בכל חודש....זה פשוט גאוניות.

זה כמו שכתוב בתנך: ויעשה כסף ויעשה ויברח...(זה לא באמת כתוב זו המצאה שלי :))

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

נס פח השמן אתה מכיר,

משתמשים משתמשים ולא נגמר...

ענק פשוט ענק.

פורסם

תשמע למוסך מורשה תחבורה המחיר יקר זה יותר מחיר של מוסך מרכזי של סובארו (אפילו לא מורשה יבואן לא ירשה לעצמו לפרט ככה את החשובינית).

להבא תעשה סקר שוק כי הוא רצח אותך במחיר וזה עוד לפני שהוא הביא חלקים.

לי מוסך מורשה תחבורה (מומלץ פורום) החליף ברקסים קדמיים (רפידות ודיסקים) וגם מתח את רצועות האביזרים שמוסך אחר לא מתח מספיק,בעלות של 1000 ש"ח כולל מע"מ.

וזה עוד כשהוא אמר לי שיש לי עוד בשר(30%) לעבוד איתו אבל בגלל שלמוסך אני נוטה להיכנס פעם בחצי שנה (לבדיקת מערכות בלימה) אחרי שאני עושה טיפול בעצמי אישרתי לו להחליף לחלפים איכותיים.

פורסם

שלום, אשמח להסבר מהם בדיוק "משאבת בלם אחוריות" והיכן הם ממוקמות בדיוק?

אני מכיר במערכת הבלימה: משאבה מרכזית ובוסטר.

תודה.

• תוכן חדש...