Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב הזויה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתאום, תוך שאני קורא את השרשור לעיל, עלה בי מן הרהור, אולי, מעבר לעניין הכסת"ח המקובל, רכבים נקיים כלכך מקבלים חוו"ד שלילית קיצונית, והפרטים שלהם מועברים לאיזה סוחר\איש שלומו של המכון, כך בעצם המכון הורס עסקה, מוצא רכבים עבור אותו אדם, ומכין את הקרקע לרכישה קלה.

אני לא מאשים, לא יודע אם אכן זה קורה, אבל זה לא נשמע תסריט בדיוני כלכך

פורסם

ואם כבר ברוח זו - בתור קונה, מה ואיך עליי לבדוק את הרכב אם מכוני הבדיקה למעשה לא מספקים את התמורה?

פורסם (נערך)

היום הרכב בילה במוסך כלמוביל מספר שעות, כל מה שנרשם בסעיף של המנוע, הכל תקין ואין סימני קורוזיה, מנהל מחלקת הפחחות של המוסך בדק את הרכב ולאחר הבדיקה אין שום חלקי פח שהוחלפו ואפילו אין תיקוני צבע, הבולמים תקינים לחלוטין ומיסיבי הגלגלים תקינים, יש סטייה קטנה וצריך לעשות כיוון פרונט בעלות של 250 שח וזהו, כל מה שנרשם לא נכון, כל מה שנרשם כאן מגובה על ידי מכתב ממוסך כלמוביל. אחכה לקונה אחר שככל הנראה יעשה בדיקה לרכב ואשווה בין הבדיקות, במידה והכל יצא תקין אני אנסה לבדוק מה ניתן לעשות מול מכון הבדיקה הכושל הזה, האם למישהו יש רעיון? (הקונה הקודמת קנתה כבר רכב אחר)

עריכה אחרונה על ידי avi2502
פורסם

בוא אני אגלה לך סוד. גם בבדיקה הבאה תהיה לך הערה לגבי כיוון פרונט, למרות שכבר בצעת כיוון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני ממליץ לך לתבוע את אותו מכון בתביעות קטנות. כל הכבוד שהלכת לבדיקה במוסך זה יפעל כעת לטובתך.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
אני בספק שניתן לעשות פה משהו. פ"ש הוא לא מזמין הבדיקה ואין למכון שום אחריות כלפיו
לדעתי יש סוג של אחריות, כשהמכון טוען שהרכב כבר תאונה והוחלפו חלקי פח כשהתחייבתי לקונה שהרכב לא עבר תאונה ובעל המכון טען שאני לא דובר אמת אז יש לו כאן סוג של אחריות, הוא נתן ייעוץ שהתברר לקוי ויש לו כאן עניין של אחריות אישית, לדעתי, אבל אני לא משפטן לכן אין לי מושג אם החשיבה שלי נכונה.
פורסם

הבדיקה אצלך? הרי שילמת חצי מהעלות, ככה שכביכול קנית את הבדיקה.

כדאי שתייעץ בפורום המשפטי או עם עו"ד שאתה מכיר לגבי הנושא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם אני חושב שכדאי שתתיעץ אם אתה מעוניין לפעול במישור הזה.

הרי אתה הפסדת ונפגעת מכך שהעיסקה לא יצאה לפועל וזה קרה באשמתם, "בזכות" הבדיקה חסרת הקשר למציאות.

פורסם

מענין. גם אני, בתור מוכר, עברתי בדיקה כזו. מעניין אם באותו מכון.

מצד שני, נניח והרכב על הפנים (וכנראה שהוא שלא) והכנסת אותו לבדיקה במסגרת האחריות לתיקון הליקויים. אתה באמת מאמין שבמוסך יוציאו אלפי שקלים לתקן את הליקוים? נראה לי שגם שם יחפשו את הפתרון הקל.

האם הם יכולים לחתום על כל הממצאים שלכאורה לא קיימים כדי שתוכל למסור אותם לקונה?

נשמח כולם באם תוכל לתת את שם המכון. שלי היה בכתובת בן ציון גאליס 42 סגולה. לא זוכר את שם המכון (אולי אהרון כחלון)

• תוכן חדש...