Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מספר שאלות לגבי הרכב שלי בעקבות בעיות שצצו לאחרונה.

מדובר בפיאט פונטו 2006 ספייס- אין לרכב עדיין 80,000K. ביצעתי טיפול לפני מס' חודשים - שמן, פילטר, רפידות וכו

ברכב יש גיר אוטומטי רציף

1. הרכב שלי צורך דלק יותר מהרגיל - הנסיעות שלי הן אותן נסיעות והביקור שלי בתחנת הדלק גדל

2. לפני כחודש תידלקתי את הרכב כשהמחוג כבר היה על E ואף נדלקה נורה - ניסיתי לתדלק טנק מלא והמשאבה לא נתנה - האם ישנה בעיה בלוח מחוונים אולי? המד דלק יכול לזייף?

3. הרכב שלי סוטה ימינה משמעותית בנסיעה. בעיקר בעיקר כשאני מגיעה ל 80 קמ"ש ומעלה! אם אני לא מחזיקה חזק את ההגה הוא יסטה ימינה. האם יש מקום לביצוע כיוון פרונט?

4. אני בודקת לחץ אויר באופן תמידי בצמיגים וממלא אויר.

 

אשמח לדעת לפי מה שאני מתארת כאן מה עלולה להיות הבעיה? האם יש קשר בין כל זה לצריכת הדלק שלי?

תודה רבה !

פורסם

אם לחץ האויר והצמיגים תקינים תכנסי לכיוון פרונט בעניין המשיכה. לגבי הצריכה עצמה של הדלק תוציאי מעט את הפייה של המשאבה מפתח המילוי ובלחיצות עדינות תמשיכי את התדלוק עד שתראי את מפלס הדלק מתחיל להציץ מפתח המילוי בזהירות שלא יישפך...לאחר מכן תבדקי היכןמעומד מחוג הדלק. כמו כן תחשבי כמה אץהרכב צורך בקילומטרים שתסעי לחלק במיספר הליטרים שייכנס בתידלוק השני שתעשי.

×
×
  • תוכן חדש...