Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה עם התקן כזה למברגה ויכול להגיד לי עם שווה את הכסף?אם יש מישהו שמוכר גם יד שנייה אשמח שיפנה אליי בפרטי..

image.jpg

פורסם
כול דבר עדיף מעבודה ידנית!

הקיט שווה במידה ואתה הולך להשתמש במקדחה שמפיקה 2.500 סל"ד.

אלכס תודה על ההפניה

כמובן שכל דבר עדיף על ידני אבל אני מנסה להתייחס ספציפית למוצר הזה אם הוא שווה את הכסף

ובעצם עושה עבודה טובה, אולי לא כמו מכשיר ייעודי לפוליש אבל לפחות משהו שמתקרב בביצועים.

בכל אופן אם מישהו התנסה באופן אישי אשמח אם יתן לי התרשמות אישית

פורסם

היי.

לי יש את ההתקן הזה, ולדעתי הוא שווה את המחיר שלו. בא נצא מנקודת הנחה שאתה לא הולך לפתוח עסק בתחום. ואתה לא הולך לעשות 5 פעמים פוליש בשנה הקרובה. המוצר מספיק. אני מאמין שמכונה ייעודית נוחה מהירה וחזקה יותר אבל יש גם שיקולי עלות- תועלת. ובזה המכשיר עושה את העבודה. (אגב האיכות של המוצר גבוהה- אני קניתי יד שניה והוא ממש סבבה)

אגב העבודה מתבצעת עם מקדחה! מברגה סטנדרטית לא תעמוד בעומס ותהיה איטית מדי!

פורסם

מכיר את ההתקן וניסיתי אותו. מדובר בצעצוע, גימיק וזהו. אין למקדחה עוצמה מספקת-זה חלש מידי ומתעייף מידי .

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

ניסיתי את ההתקן המדובר. כמובן שהוא עדיף על עבודה ידנית, אך קח בחשבון שמברגה לא מסוגלת לייצר מספיק כוח כדי שתקבל תוצאה מושלמת כמו עם מכונה ייעודית,לדעתי זה מוצר שלא שווה את הכסף. לי יש את הפולישר של מגווירס ולדעתי הוא מכשיר מדהים. גם למריחת ווקס וגם לפוליש.

אם אתה רוצה להשקיע קצת זו מוכנה מדהימה.

פורסם
מכיר את ההתקן וניסיתי אותו. מדובר בצעצוע, גימיק וזהו. אין למקדחה עוצמה מספקת-זה חלש מידי ומתעייף מידי .

אני יודע שאתה איש מקצוע. וגם בטוח שמכונה ייעודית טובה יותר כמו בכל דבר בחיים.

אבל להגיד שאין למקדחה עוצמה. לא נראה לי.

אני השתמשתי במקדחה נורמלית- לא מברגה ולא היה חסר כח אפילו אם לחצתי ממש. (אגב נראה לי שהמנוע 500W כמעט כמו מכונת פוליש. מה גם שטח העבודה קטן יותר)

כנראה אתה מתכוון ליחס ההעברה בין המקדחה להתקן.(הוא מוריד את המהירות משמעותית כנראה לייצר כח במקום)

וסתם כדי להבין וללמוד.

מה שחשוב במכונה זה כח. או מהירות ז"א מה עדיף מומנט חזק יותר במהירות נמוכה או מהירות גבוהה העם פחות לחץ.

פורסם

חוסר העוצמה בא ליידי ביטוי בעיקר בעבודה ממושכת, יצא לך לעשות עם זה אוטו שלם?

יחס ההעברה בין ההתקן למקדחה לא בא כדי לייצר מומנט, הוא בא כדי לחקות את פעולת ה DA.

זה אביזר נחמד למי שרוצה לעשות קטע קטן ונקודתי במקום פוליש ידני, בשום אופן לא יכול להחליף פולישר .

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

גם אני התעניינתי במוצר, אך כנראה שזה לא שווה (אם המטרה לבצע רכב שלם).

אז האם יש למישהו המלצה על פולישר ביתי שיעשה את העבודה, ובמינימום מחיר?

(בסה"כ אני אדם פרטי שרוצה לעשות את העבודה בעצמו, אז אני לא אשתמש הרבה במכשיר כזה, לכן חשוב לי שיהיה במינימום מחיר.)

פורסם
גם אני התעניינתי במוצר, אך כנראה שזה לא שווה (אם המטרה לבצע רכב שלם).

אז האם יש למישהו המלצה על פולישר ביתי שיעשה את העבודה, ובמינימום מחיר?

(בסה"כ אני אדם פרטי שרוצה לעשות את העבודה בעצמו, אז אני לא אשתמש הרבה במכשיר כזה, לכן חשוב לי שיהיה במינימום מחיר.)

מצטרף לשאלה..

• תוכן חדש...