Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה יש להגיד? זה כלב שמירה שמוריד עלויות ביטוח.

לגבי החתולים, שם מסקנטייפ בצורת ריבוע על המכסה מנוע. הם יעדיפו להיות בתוך גבולות הריבוע מאשר שם בפנים.

פורסם
מה יש להגיד? זה כלב שמירה שמוריד עלויות ביטוח.

לגבי החתולים, שם מסקנטייפ בצורת ריבוע על המכסה מנוע. הם יעדיפו להיות בתוך גבולות הריבוע מאשר שם בפנים.

ובדרך מוריד גם את גג...קצת למטה.

פורסם
אם חשבתם שחתולים זה בעיה רצינית, מה אתם אומרים על זה?

[ATTACH=CONFIG]428511[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428512[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428513[/ATTACH]

את עניין הכלב אני מאוד אוהב הוא גם נראה מאוד חמוד...

אבל יש לי הרבה מה לומר על שברולט עם טסות של מאזדה :lol:

פורסם

לראות את ההרים של אילת בדיוק כשמתחיל החופש הגדול....

עושה חשק לפתוח שרשור על שיפור הרכב באמצעות ג'אנטים מגנזיום

לגבי הספריי-אים למינהם שימו לב שלא כל חומר בא טוב על הצמיגים\מנוע,

חלקם מאכלים, חלקם דליקים\רעילים וכו', הייתי נמנע מריסוס ישיר : בדומה גם לגבי גרגירי פלפל שחור,

אני מדמיין אותו נוסע בכיף, מדליק מזגן ונכנס להתקף עיטושים בלתי פוסק

["נראה לי אני אלרגי לחתולים !"]

The first one to get angry loses

פורסם

בגרמניה יש מכה ידועה של נמיות שנכנסות לתא המנוע ונוגסות בצנרת.

בכל חנות אביזרי רכב תוכל למצוא שם מגוון פתרונות, כימיים ואלקטרוניים. חפש בגוגל Marderabwehr

נסעתי פעם עם גופה של גור חתולים ליד האלטרנטור. מזל שאני פותח מכסה מנוע לעיתים קרובות וסילקתי אותו לפני שהתחיל להתפרק/להסריח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

החומר שבתמונה, אינו גורם שום נזק משום סוג שהוא, לבני אדם או לרכב או למכלולים שלו. אפילו לא לצבע הרכב.

הריח דומה מאוד לריח של קליפות תפוזים מרוכז. לאחר מחקרים מסתבר שהחתולים מאוד רגישים לריחות של פרי הדר, ולא לשום ריחות אחרים, דוגמת פלפל, אקונומיקה ועוד כאלה.

באם החומר בא במגע עם העור, לא קורה כלום, מלבד הריח שהזכרתי. החומר אינו עולה יותר מ-40 שקלים, ומחזיק כ-3 ימים על המקום, לאחר ריסוס קל. לאחר פעמיים שלוש של ריסוס, החתול "לומד" שהמקום המרוסס אינו מתאים לו, ומתיישב על רכב אחר, סמוך.

פורסם
אם חשבתם שחתולים זה בעיה רצינית, מה אתם אומרים על זה?

[ATTACH=CONFIG]428511[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428512[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428513[/ATTACH]

אני אומר שזה כלב מאוד חמוד :-)

אגב, שברולט אופטרה עם טסה של מאזדה?

[עריכה] וגם חונה \ עוצר באדום לבן? חי על הקצה..

• תוכן חדש...