Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. ריפיטר של tplink שמוגדר בתור מאריך טווח . נמצא בקומת מרתף. נתב של הוט בוקס. בפעם הראשונה הכל רץ חלק עבד בצורה מעולה. לאחר ששונה לו הssid (לנתב) (ע״י נציג הוט - לא הייתי נוכח) , התחילו צרות בדמות קישוריות מוגבלת או קישור מוגבל. בדקתי גם דרך הטלפון שלי ושם הוא מתחבר בצורה תקינה אבל מדי פעם מתנתק. האם יש קשר להצפנה ? בדקתי גם ללא הריפיטר. יש אות בעוצמה חלשה ומדי פעם זה מתנתק (לא באותה תדירות כמו שהמאריך טווח דולק) . לאיזה כיוונים אני צריך ללכת?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זה לא ציוד שלי, ציוד אצל חבר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קישוריות מוגבלת זה אומר שהמחשב (או מה שזה לא יהיה שמנסה להתחבר לרשת) לא מצליח למשוך כתובת IP משרת ה-DHCP שבראוטר, בתור התחלה הייתי מגדיר כתובת סטטית לאותו מחשב.

פורסם

תכנס להגדרות הרפיטר ותחבר אותו מחדש לרשת האלחוטית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תכנס להגדרות הרפיטר ותחבר אותו מחדש לרשת האלחוטית

עשיתי את זה מספר פעמים .

פורסם
קישוריות מוגבלת זה אומר שהמחשב (או מה שזה לא יהיה שמנסה להתחבר לרשת) לא מצליח למשוך כתובת IP משרת ה-DHCP שבראוטר, בתור התחלה הייתי מגדיר כתובת סטטית לאותו מחשב.

הוא מתנתק ומתחבר לעיתים קרובות , איך כתובת סטטית תשנה את זה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום ניסיתי לשים את המאריך טווח בסלון כאשר ההוט בוקס קומה מעליו והמחשב קומה מתחת לרפיטר . האייפון שלי עבד עם קליטה מלאה , כאשר היו ניתוקים פעם ב.. , לעומת זאת המחשב נייד מסרב להתחבר ורושם קישוריות מוגבלת. יש עוד רעיונות מה ניתן לעשות ? כבר שיניתי ערוצים וזה לא שינה כל כך. יש מתאם על גבי החשמל שעובד עם תשתית הוט?

• תוכן חדש...