Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חגי - אפשר להציע לך החלפה ראש בראש עם הסרן האחורי מהלגאסי של אשתי (תואם לאימפרזה) + תוספת כסף? אני מת לסרן F1 אבל לא הצלחתי לשים יד על אחד עד היום.

:turn-l:
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Yuvk, לצערי הקדמת אותי ואין לי כוונה להכנס איתך למלחמת מחירים בסגנון רוכשי המחסנים של ערוץ דיסקוברי.

התייעצתי הערב עם מומחים והם מסרו לי שבשינוי קל אפשר להחליף את הסרן האחורי המקורי שברכב שלי לסרן הזה, דבר שישדרג פלאים את התנהגות הרכב שבבעלותי.

מה לעשות שהיית זריז ממני, זכית - אשריך.

פורסם

dorki, מדהים שכבר בשנים ההם הגיעו לרמה כזאת של טכנולוגיה, ועוד החלפה פשוטה כזו - בלי לבצע התאמות?

לדעתי זה שני רק להשתלת מנוע 2JZ בE30...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי בכלל כתוב שם p1 וזה הופך את הסרן למיוחד עוד יותר- סרנים אלה היו הבסיס שממנו פתחו סרנים למקלרן P1 (מכאן שמה,אגב).

יש שיתוף פעולה ארוך בין מקלארן לסובארו במה שקשור לפיתוח סרנים ורכיבי מתלים, כך למשל סרני F1 שהוזכרו פה היו הבסיס לסרן האחורי במקלארן F1 (שוב, מכאן שם הדגם).

פות“ש- זכית, סחטיין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חשוב מאוד לא להכנס במצב הזה למרכז שירות מורשה של סובארו, מקורות זרים מספרים שברגע שרואים שם סרן שכזה מיד מעלימים אותו ושמים סרן רגיל במקומו..

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל, תן גילוי נאות; תודה שזו אחת המכוניות היחידות שכנופיית הטיפולים השוטפים לוקחת כסף עבור טיפול בה. והכל בגלל הסרן הזה.

פורסם
dorki, מדהים שכבר בשנים ההם הגיעו לרמה כזאת של טכנולוגיה, ועוד החלפה פשוטה כזו - בלי לבצע התאמות?

לדעתי זה שני רק להשתלת מנוע 2JZ בE30...

לפי מה שהסבירו לי זה דווקא עניין פשוט מיכנית אך מסובך מבחינת איכות וחוזק החומר ואפרט:

מבחינה מיכנית זה פשוט כי לכאורה יש לנו סרן ממתכת עם חיבורים אוניברסליים לפי התקן האירופי, דבר שאמור לאפשר לחבר אותו כמעט לכל רכב בלי צורך בהתאמות מיוחדות.

אז בוודאי תשאל מה יחודי בטכנולוגיה והיכן פריצת הדרך? התשובה היא שרק פוג׳י תעשיות כבדות הצליחו לייצר רכיב שמצד אחד יהיה קל מספיק ומצד שני יהיה חזק מספיק כדי לעמוד בעומסים שונים שמכוניות שונות יפעילו עליו.

יצרנים אחרים כשלו במשימה (שמעתי שההצלחה שלהם בזכות מסורת ארוכת שנים של עיבוד וחישול מתכת - לא פשוט בכלל).

במובן הזה מדובר בפלא הנדסי - לא פחות.

פורסם

מישהוא יודע כמה סובארו מושתלות כאלו נוסעות בכבישי הארץ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

עשיתי עכשיו עוד בדיקה והמומחה מס' אחד בארץ לתחום (בלי שמות - מי שמכיר יודע!) מסר לי שלמרות שמדובר בסרן אוניברסלי - פוג'י הצליחו להעניק לו קשיחות לפיתול שעולה ביותר מ- 50% מהתוצאה הטובה ביותר שיצרנים אירופאים הגיעו אליה.

הדבר מורגש היטב בסיבובים ובפניות חדות ולכן לא לחינם שטכנולוגיית העילית הזו זלגה אל עולם המרוצים (עידן - שאפו על התיאוריה שלך בעניין ה- P1 כנראה שפגעת בלי לדעת אך מתוך אינסטינקט בריא).

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם
יגאל, תן גילוי נאות; תודה שזו אחת המכוניות היחידות שכנופיית הטיפולים השוטפים לוקחת כסף עבור טיפול בה. והכל בגלל הסרן הזה.

ההפך, אנחנו משלמים בשביל לגעת ברכבים כלכך מיוחדים

יום טוב גם לך

פורסם
שתי שאלות חברים, זה סרן עם דיסק? והאם אפשר להתאים סרן כזה לוולוסטר?

לא מבין את השאלה שלך, זה סרן אוניברסלי לפי תקן אירופי ולכן הוא אמור להתאים לכל רכב שנמכר בשוק האירופי ובנוי לפי תקינה אירופאית.

השאלה הנכונה היא האם וולוסטר הוא רכב שמצדיק השקעה כבדה בפריט אקזוטי כל כך - וזה כמובן לדיון נפרד.

אגב - לשאלתך הראשונה - מעצם היות הסרן אוניברסלי אז ניתן להתקין עליו גם בלמי תוף וגם בלמי דיסק, אבל זו נקודה בסיסית ואני מופתע שבכלל העלת אותה.

• תוכן חדש...