Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפושים שעשיתי בנושא ראיתי שיש פה המון חבר'ה עם המון ידע בתחום.

לאשתי יש LG G2 שנקנה בארץ אך יש עליו מלא אפליקציות של AT&T.

לאחרונה הטלפון התחיל לעשות לה בעיות -

אנשי קשר נעלמים, יומן שיחות נעלם, אין מיקום מדוייק ב-Waze ועוד כל מיני שיט כזה שיכול לחרפן.

הבנתי שהתקנה של רום נקי יכולה לפתור את כל העניין.

האם זה נכון? ואם כן, איך עושים זאת?

נא לקחת בחשבון שאני הדיוט גמור בנושא ואין לי מושג איך עושים זאת ומה כל ביטוי אומר.

תודה מראש לכולם!

פורסם

תתחיל מלכבות את המכשיר - אחרכך תלחץ על ווליום למטה והדלקה, זה צריך לקחת אותה למסך כזה (תתעלם מהחץ, זאת תמונה מגוגל):

unlock-nexus-5-bootloader-start-modding-your-android-experience.w654.jpg

אתה צריך להסתכל בשורה איפה שכתוב Varient: Hammerhead D820. יהיה כתוב לך שם משהו אחר, זה הדגם שלך ולפי זה אתה מוריד את ה"רום" (הקובץ שאתה צריך).

ברגע שהבנת עם איזה דגם אתה, כפתורי ווליום למעלה/למטה יגללו אותך בתוך התפריט (Start/Start Bootloader וכו') וכפתור הכיבוי "יבחר" את התפריט הקיים. פשוט תבחר start והטלפון יידלק חזרה.

אם אתה ממשיך להסתבך, תגיד :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אוקיי, תודה רבה!

אני פשוט לא ליד הטלפון של אשתי כרגע.

עוד שאלה ברשותך, האם לאחר התקנת הרום הנקי נצטרך להתקין עוד דברים?

כי הבנתי שרום חדש מוחק גם הרבה פונקציות בסיסיות של המכשיר.

פורסם (נערך)

לאחרונה הגלקסי שלי התחרפן והיה נראה שמשהו נורא מטריד את הזיכרון שלו...

לא עשיתי רוט מעולם כי לא היה לי כוח להתעסק עם זה.

לפני שבוע גיליתי שבמקום לעשות רוט ולמחוק את כל התכנות-זיפט שמגיעות מסמסונג, אפשר לנטרל אותן לחלוטין, והן לא חוזרות גם לאחר הפעלה מחדש של הפלאפון. כך חסכתי לעצמי התעסקות, ולמען האמת - הפלאפון מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו.

אולי שווה לך לנסות את זה, לפני התעסקות מעמיקה יותר.

אלה הצעדים לניטרול אפליקציה (לקוח מהאתר של LG)

Snapshot_1.jpeg

ובאתר הזה יש לך רשימה של אפליקציות שמומלץ לנטרל.

http://forums.androidcentral.com/t-lg-g2/339409-disabled-apps-lg-g2.html

כמובן, קצת אינטואיציה לא מזיקה- אם יש ספק לגבי שירות\אפליקציה מסויימת, תבדוק אותה ספציפית בגוגל ותנסה להסיק אם אתה משתמש בה או לא. בכל מקרה, שום דבר לא נמחק וזה סוג-של יתרון למקרה של תקלה.

עריכה: לפני שאתה מנטרל אפליקציה - ניתן (וכדאי) למחוק את כל העדכונים שעשתה מאז שקיבלת את המכשיר. באותו המסך במנהל האפליקציות קיימת האופציה הזו. חוסך המון מקום.

עריכה אחרונה על ידי איל לוין
פורסם

איזה גרסה של אנדרואיד יש לך על הטלפון?

Apps->Settings->About phone

אם זה 5.0 ומעלה אין צורך לעשות כלום אחרי ההתקנה, גוגל שומרת רשימת גיבוי של כל האפליקציות שמותקנות על מכשיר וגם על הסידור של מסכי הבית, כך שברגע שתתחבר עם חשבון הגוגל שהיה במכשיר הכל יחזור לקדמותו (אחרי איזה חצי שעה במהלכה יורדו כל האפליקציות).

רום חדש "מקורי" (של LG) לא ימחק שום פונקציות של המכשיר. הוא כולל את כל האפליקציות, כל הווידג'טים כל הפיצ'רים וכל הזבל (יחסית מעט אצל LG) שהיצרנית שמה על הטלפון כשהוא יוצא מהמפעל. הרדך היחידה "לבטל" את הפטנקציות האלה הוא להתקין רום אנדרואיד נקי של גוגל (מה שנקרא בעגה הגיקית "ונילה אנדרואיד").

אם אתה מדבר על האפליקציות של AT&T, אז כן, you're fucked. אבל קשה לי להאמין שיש איזשהי אפליקציה של AT&T (כמו שקשה לי להאמין שיש אפליקציה של אורנג'/סלקום/פלאפון/וורייזון/וירג'ין וכו') שאשכרה מועילה לטלפון ולך כמשתמש (ישראלי) בו באיזשהי צורה. וגם אם כן, אני יותר מבטוח שאין שום בעיה למצוא אפליקציה דומה בפליי סטור.

לפני כל זה, אפשר בהחלט לעשות את מה שאיל הציע. אולי זה יפתור חלק מהבעיות. למרות שלפי מה שאתה מספר נראה כאילו חסר מקום אחסון. אז הטלפון מוחק את מה שנראה לו לא חשוב.

פורסם

אנסה גם וגם, תודה רבה לשניכם!

Spire, תיקון קטן, המכשיר לא מוחק דברים שנראים לו לא חשוב לא לעיתים "מעלים" את רשימת אנשי הקשר או יומן השיחות.

נכנסים לרשימה והיא ריקה ואח"כ חוזרת או לחילופין כל אנשי הקשר ריקים ולאחר מס' דקות הם שוב חוזרים.

מניסיונך רום נקי פותר בעיות שכאלה או שמא יכול להיות שיש פה בעיית חומרה?

פורסם

אני לא מבין בזה מספיק כדי להחליט אם זו בעית תוכנה או חומרה. אבל נשמע משהו תוכנתי (אולי התקשורת עם השרת של גוגל נתקעת לפעמים או משהו).

את 99% אחוז מהתקלות, הבעיות, והמוזרויות של המכשירים האלה התקנה של רום נקי פותרת.

פורסם

אוקיי, תודה רבה על העזרה.

היום בלילה או מחר אנסה לבצע את התהליך בעצמי.

מקווה שתהיה זמין לשאלות און ליין... :)

פורסם

עדכון -

בוצע איפוס ופירמוט למכשיר שמחזיר אותו למצב שהוא יצא מהמפעל אני מניח.

העניין לא פתר את בעיית ה-GPS. משמע כשמפעילים Waze או תוכנת ניווט אחרת, יש הודעה ש"לא ניתן לקבוע מיקום".

הוא מוצא בגדול איפה נמצא המכשיר אבל לא מתקדם על המפה ולא מתעדכן.

מעבר לכך האינטרנט עובד בסדר גמור.

יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה?

פורסם

זה בעיה נפוצה ב G2. גם בשלי ובעוד שני מכשרים שאני מכיר היה את זה עוד שהמכשיר היה חדש.

הבעיה לדעתי חומרתית ולא תוכנתית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

המכשיר של אבא שלי, החלפתי לו ל G3 8)

למרות שה G2 היה באחריות יצרן לא היה לי כוח להתעסק בזה.

היה לי את אותה הבעיה גם ב S2 ב S3 וב NOTE 4. גם במכשירים האלה הבנתי שזה בעיה די נפוצה. ב S3 פתחתי את המכסה האחורי וחיזקתי את הברגים וזה באמת עזר לשפר את קליטת ה GPS.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...