Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הצלחתי ברוב כשרוני לשרוף את הפיוז של המצית הקידמי

אם אני הבנתי נכון , זה הפיוזים מצד שמאל להגה.

איזה פיוז זה? רגיל? מיקרו?

אני בטוח שזה 5A ונראה ממש קטן.

תודה

פורסם

אוקי. תודה על ההערה. 10A

האחורי עובד מצוין. הקידמי הצלחתי עם המטען של המצלמה לשרוף. כנראה מקצר. החלפתי כבל ומחובר למצית האחורי ועובד תקין

אבל מצית הקידמי שרוף. זה כזה?

http://www.ebay.com/itm/New-30-X-Mixed-Amp-Mini-Blade-Fuses-Car-Motorbike-Atm-Auto-Quality-Tools-FK-/231502648899?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35e6a21643

פורסם

לצערי אני לא יודע באיזה גודל הפיוז, תשלוף אחד ותצלם או שתמתין לדנידין.

בכל מקרה הם עולים גרושים, אין טעם להמתין לאיביי, קפוץ לכל חנות חלפים או אוטודיפו הקרוב אליך.

Stay Dirty

פורסם

בדרך כלל בקופסאת הפיוזים או מאחורי הפנל קיימים מספר פיוזים ספייר שהייצרן מצרף.

במידה ומדובר על פיוזים מסוג low-profile הם לא נפוצים בחנויות לכן אני מציע לך לקפוץ למוסך מורשה הייבואן לרכוש כמה פיוזים.

בכול מקרה אם מדובר על פיוז של 10A אז לא ייתכן שהפיוז הוא מסוג MICRO מכיוון שייצרני הרכב לא מתקינים פיוז של 10A בגודל MICRO.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

גם אצלי נשרף הפיוז הזה, זה פיוז קטן (micro או mini אני לא בטוח בשם) בגודל 10A.

קח את השרוף ותבקש אחד דומה מחנות אביזרי רכב, קיבלתי כמה בחינם ממוכר נחמד בטבריה

עריכה אחרונה על ידי shimon88
  • תוכן חדש...