Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מאתר וואלה:

http://cars.walla.co.il/item/2861083

בקצרה, סיטרואן מפסיקה לייצר את המתלים ברכבים שלה, בגלל עלויות הייצור הגדולות והמכירות הקטנות ברחבי העולם.

החברה תתמקד בייצור ואספקת המתלים לרולס-רויס, מרצדס, אודי וחברות פאר נוספות שיביעו עניין.

אישית, אני חושב שסיטרואן תאבד הרבה מהייחוד שלה, המתלים האלה הפכו את הרכבים מתוצרתה לנוחים בצורה מדהימה.

מה דעתכם?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרוב משפחה שלי כנראה כבר לא ירכוש C5 חדש ויעביר את התחת הרגיש שלו (הכל בהומור למי שלא הבין) לג'יפון ממוצע ללא כל ערך מוסף. בגדול כל המוטג PSA נמצא בירידה כבר כמה שנים טובות והם מורידים עלויות בטירוף ע"י מיחזור של רכיבים. לצערי...:evil:

פורסם
קרוב משפחה שלי כנראה כבר לא ירכוש C5 חדש ויעביר את התחת הרגיש שלו (הכל בהומור למי שלא הבין) לג'יפון ממוצע ללא כל ערך מוסף. בגדול כל המוטג PSA נמצא בירידה כבר כמה שנים טובות והם מורידים עלויות בטירוף ע"י מיחזור של רכיבים. לצערי...:evil:

דווקא אני רואה שמוניטין שלהם עולה. גם מבחינת חוות דעת וגם מבחינת רכבי הPSA החדשים שנמצאים על הכביש. ראיתי לא מעט פיג'ו חדשות וסיטוראנים. ושוב, גם יש עליהן חוות דעת לא רעות בכלל ששווה מאוד לפזול לכיוונים של PSA.. לפחות של פיג'ו.

פורסם

חוץ מה-C5 (ואולי ה-C6) עוד רכבים של הקונצרן קיבלו את המתלים האלו? לא זכור לי...

אם כן, מה החסכון כאן? הרי הם ממשיכים לייצר לחברות חיצוניות, אז הורדה של רכיב מפס ייצור של רכב אחד שגם ממנו רק אחוזים קטנים נמכרים עם המתלים האלו יעשה את ההבדל?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
בגדול כל המוטג PSA נמצא בירידה כבר כמה שנים טובות והם מורידים עלויות בטירוף ע"י מיחזור של רכיבים. לצערי...:evil:

על מה אתה מדבר?

הרכבים של PSA מעולם לא היו טובים כמו היום, והם גם שומרים נהדר על חדשנות ורעננות במכוניות.

יופי של מכוניות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסיטרואן הראשונה שהשתמשה במיתלים ההידרופנאומטיים, גם אם חלקית, היתה הטרקסיון אוונט.

ה DS שהוצגה ב 55' היתה מצויידת במערכת מיתלים מלאה.

מאז השתמשו בה ה GS\GSA, CX, SM, BX,XM קסאנטיה ו C5 ו 6.

ב SM המדהימה גם מערכת ההיגוי היתה הידראולית לחלוטין, ומערכת היגוי ייחודית זו עברה גם ל CX ובסוף לגירסת ה 3.0 של ה XM.

המשאבה ההידראולית סיפקה כוח גם למערכת הבלמים, שנעדרו משאבה מרכזית ומגבר בלם כמקובל, וזו גם היתה חלק מהחוויה המיוחדת.

ב C5 ויתרה סיטרואן על הגברת הבלמים, אך מנגד המערכת ההידרו פנאומטית הגיעה לבשלות מלאה והפגינה אמינות גבוהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טוב מאוד

היום כבר יש תחליפים יותר טובים למערכת המסובכת, היקרה והלא אמינה שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חן נראה לי טעות בידך טרקסיון אוונט היו במקום קפיצים רגילים השתמשו במוטות פיתול, ומתלים נפרדים לכל הגלגלים.

אחרי הטרקסיון בשנת 1955נולדה הDS המיתולוגת שם השתמשו במערכת הידראולית לראשונה.

ל FAT חולק על דעתך "המערכת הלא אמינה" לפי דעתך.

היא תוצר של רוב המוסכים ונהגים שלא הבינו אז ולא מבינים היום איך לטפל במערכת הזאת.

פורסם

בגירסתה האחרונה השתמשה הטראקסיון במערכת ההידרופנאומטית במיתלים האחוריים בלבד.

ב ds המערכת היתה מלאה.

פורסם

הרכבים של PSA מעולם לא היו טובים כמו היום, והם גם שומרים נהדר על חדשנות ורעננות במכוניות.

אתה כנראה צעיר מאוד ידידי :)

פורסם

חן, האם אתה יודע מה היה ההבדל בין המערכת של סיטרואן לבין מערכת ההידרוגז ששימשה את BL? למשל בפרינסס:

image026.png

פורסם

בוודאי.

למערכת ההידראגז במכוניות בריטיש ליילנד לא היתה משאבה כל שהיא, אלא התבססות על לחץ גבוה וקבוע, תוך קיזוז בין הגלגלים המקושרים.

• תוכן חדש...