Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נשמח ליעוץ

1. יד 2 מליסינג 0 ק"מ או רכב חדש מהיבואן?

הרכב הקודם שלנו (שנפגע בתאונה) היה מליסינג 0 ק"מ, קיה ריו החדשה 4 דלתות אוט' 2013, והיינו מרוצים מהרכב. קנינו את הרכב ב-90k (הנחה של כ-15k מהמחירי מבצע בזמנו, וכ-22k מהמחירון) ומחיר הרכב לפי המחירון היום 81k והפחתה של 7k עבור יד 2+ליסינג. על פניו נראית "עסקה טובה".

- החסרון העיקרי מבחינתנו זה העובדה שמליסינג יש רק 3 שנים אחריות (גם עבור דגמים שהיבואן נותן אחריות ארוכה יותר).

- רכבי מליסינג 0 ק"מ הם בד"כ של הדגם הפחות מאובזר ואין אפשרות לשדרג או אפילו לבחור צבע.

- איך השוק של יד2 לרכבים מסוג זה כשנרצה למכור בהמשך?

2. סובארו אימפרזה החדשה 2015 אוט' דגם 1.6 style מליסינג 0 ק"מ יד 2

לעומת

קיה ריו החדשה 2015 אוט' 4 דלתות דגם LX חדשה מהיבואן?

3. הצעות נוספות?

הדרישות שלנו: עד 100k, אוטומט, רכב יחסית חסכוני ועם זיהום נמוך (שקלנו לבדוק אפילו היברידים), גודל סופר מיני ומעלה, בגאז' סביר+ (לפחות כמו של הקיה ריו 4 דלתות), בטיחותי, אחזקה שוטפת לא יקרה (ביטוח, תיקונים, טיפולים...). אמור לעשות כ-1200 ק"מ בחודש.

תודה רבה!

פורסם

לדעתי סובארו,איכות חומרים טובה יותר,אבל ההבדל הגדול יותר הוא נוחות נסיעה,הריו די נוקשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר של האימפרזה הוא רציף, לא יצאנו לנו להתנסות עם כזה. איך זה?

אנחנו במקביל מנסים לתאם נסיעת מבחן בחברת ליסינג כדי להשוות.

פורסם

תשמע,

אתה יורד מגיר אוטומטי לא משהו בכלל(הגיר האוטומט בריו דיי עצל וחלש) מצד שני מהניסיון האישי שלי על רכבים רציפים(אאוטלנדר חדש,טויוטה אוונסיס 2009) אני לא מסתדר עם התיבה הנ״ל וההתנהגות שלה, נסה לעשות נסיעת מבחן, אם יתאים לך מדובר בתיבה שהיא חסכונית משמעותית על התיבה של הריו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

במוטודיל יש קיה סיד האצ'בק ב-106K, פורטה ב-105K, שתיהן עדיפות על הריו ועל האימפרזה בנוחות הנסיעה, ביצועים, מרווח פנימי ואבזור.

אתם יכולים לבדוק גם את הלאנסר ספורטבק שמוצעת ב-103K עם רשימת אבזור נאה.

פורסם

לי יש עכשיו גיר רציף בספייס סטאר,לדעתי גיר מעולה,חלק מאוד וגם חיסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

והאופציה הזו לדעתי אפילו יותר משתלמת:

מיצובישי לנסר דגם ספורטבק, מנוע 1.8 ליטר ורמת אבזור גבוהה, ב-17 אלף ש"ח הנחה

מחיר מחירון: 119,900 ש"ח

המחיר שלנו: 102,900 ש"ח

לפרטים נוספים:

http://motori.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%...7%91%D7%A7/149

(הערה: יש גם אופציה לדגם סדאן, מנוע 1.6 ליטר, ב-101,990 ש"ח)

פורסם

האמפרזה ברמה גבוהה יותר לעומת הריו.

מעבר לכך זה עניין של העדפה אישית.

המיצובישי שהוצעה גם אופציה טובה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

באופן כללי אני חושב שהדילים של יד 2 עם אפס קילומטר הם אחלה דילים..מאוד משתלמים ובסופו של דבר המחירון שירד לך זה מה שאתה חוסך בזמן הקניה

פורסם
במוטודיל יש קיה סיד האצ'בק ב-106K, פורטה ב-105K, שתיהן עדיפות על הריו ועל האימפרזה בנוחות הנסיעה, ביצועים, מרווח פנימי ואבזור.

אתם יכולים לבדוק גם את הלאנסר ספורטבק שמוצעת ב-103K עם רשימת אבזור נאה.

תודה, אבל אין לנו אפשרות להוסיף, 100k זה כבר למתוח את התקציב (וזה בהנחה שנקבל את מלוא התגמול על הרכב מהביטוח).

פורסם

לדעתי אם היה לך נוח עם הקיה ריו, אני לא רואה סיבה להחליף אותה. אם נושא האחריות הוא מה שמטריד אותך (3 שנים בליסינג?) אז אני חושב שהיבואן נותן 7. הניסאן אלמרה היא גם חביבה בעייני, אבל זה עיניין של טעם ושל נוחות אישית

• תוכן חדש...