Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לאחרונה את התכשיר שכולם ממליצים עליו להברקת ושמירה על חלקי הסקאי והפלסטיק ברכב,

ניסיתי אותו ע"י שימוש במטלית מיקופייבר ויש לציין שזה לא יעיל במיוחד כי החומר נספג במטלית ולכן צריך להשתמש בהמון מהחומר,

לכן אני בטוח שיש דרך יעילה יותר למרוח את החומר על הדש בורד, איזו דרך היא הנכונה ביותר?

מה גם שרכשתי את השמפו לרכב של chimical guys הירוק צהוב הזה , הוא נורא סמיך וטוב, אבל אני לא מצליח לייבש את הרכב כמו שצריך עם הג'ילדה שלי, ז"א שהרכב לא כל כך מבריק לאחר השטיפה, אולי עדיף לקנות מגבת מיקרופייבר טובה במקום ואיתה לייבש את הרכב?

תודה מראש!

פורסם

אתה לוקח מטלית כמו שעשית משפריץ עליה ומנקה,החומר לא מבריק כמו החומרים הזולים והשומנים אולי בגלל זה אתה חושב שאין מספיק.

לגילדה אין קשר להברקת הרכב,ברק תלוי גם במצב הצבע עצמו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תשתמש במשהו שסופג הרבה חומר, אפליקטור של מג'ווירס עושה אחלה עבודה, אתה אמור למרוח ולנגב עם מיקרופיבר אחרי המריחה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בשביל לקבל אפקטיביות מפלאש דש או כל תכשיר אחר

אתה חייב לנקות את הדשבורד טוב טוב עם חומר לניקוי יסודי כגון APC

ורק לאחר ייבוש למרוח את הקרם.

למעשה זה חומר הכי חסכוני שאני מכיר (אצלי מחזיק יותר משנה על 2 רכבים)

מעבר לזה רק לאחר מעבר שני שלישי בהפרשים של כמה שבועות - תבין כמה הפלאש דש איכותי

ומחזיק טוב מעל הדשבורד/פלסטיקים.

פורסם

אני מסכים עם פותח השרשור , גם אני ניסיתי היום בפעם הראשונה את החומר , וגם אני הרגשתי את אותה הבעיה , אתה שם בנדיבות (יתרה) והמטליט פשוט שוטה את החומר , אני אקנה אפליקטור ואנסה ליישם איתו.

פורסם

האמת היא שאני מנקה דיי טוב את הדשבורד ע"י שימוש במטליות ניקול ורק לאחר מכן מורח את התכשיר, אולי באמת אנסה לרכוש את האפליקטור המדובר, תודה רבה לכולם

פורסם

עוד בעיה שראיתי עכשיו לאחר כמה שעות , זה שהופיעו להם חלקים קטנים ללא המראה הרטוב והמבריק , כאילו החומר התייבש באיזור הזה , כמו כן , אצלי הדשבורד מורכב מפלסטיק ובד דמוי עור , הפלסטיק מגיב הרבה יותר טוב ונהיה מבריק והבד דמוי העור מקבל גוון פחות מבריק , הדבר יוצר מראה קצת מוזר של חלק בהיר ומבריק וחלק פחות.

לדעתי שימוש במטליט לא כדאי , מאחר וזה נראה שהחלק ממנו התחלתה את היישום קיבל שכבה גדולה יותר של חומר ויצא מבריק ,מהר מאוד החומר נבלע במטליט והאיזורים האחרים מקבלים שכבה דקה יותר ונראים פחות מבריק .

לדעתי אפליקטור ימנע מהחומר להיבלע לתוכו ויאפשר ליישם שכבה אחידה לכל החלקים.

פורסם
עדיף שתנקה עם apc אתה לא יודע מה המטליות האלו מכילות.

מה מטלית יכולה להכיל?

אני השתמשתי בניקול וסנו עם הdash flash והפלסטיק היה בסדר גמור,גם ווקס אני מוריד איתם.

למה אפליקטור שעשוי מספוג לא סופג חומר?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא סופג אבל לא כמו מגבת מיקרופיבר,לא סתם זה אפליקטור.

המטליות האלו יכולות להכיל הרבה מאוד דברים כמו אלכוהול/אקונומיקה ועוד.

דברים שאתה לא רוצה לנקות איתם את הדשבורד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק אני מבטיח לך שהם מנקות בסדר גמור ואין תופעות לוואי,זאת סך הכול מטלית.

איך אתה יודע שהמטליות של שאר החברות כמו uber הקוראיני הזה לא מכילות דברים אלו?

פורסם

ואתה יכול לדעת שמהטליות של הקוראיני והuber לא מכילות דברים כאלו?

פורסם

שניה אני חושב שקצת התבלבלנו בדרך.

אם הבחור מדבר על המטליות ניקוי של ניקול, כמו המגבונים שמכילים חומרים כאלו ואחרים, דעתי נשארת כשהייתה.

אך אם הוא מדבר על המטליות מיקרופיבר אז אין עם זה בעיה כי זו מטלית מיקרופיבר ולא יכול להיות בה חומרי ניקוי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוא מדבר על המטלית מיקרו, אני יודע למה אתה מתכוון, יש להם גם לניקוי חלונות, אלו ברור שלא לדשבורד.

• תוכן חדש...