Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה במקרה יצא לי היום בצבע לרסס צבע על קיר ואחרי שהוא התבייש ריססתי חומר כלשהו שנקרא חומר לניקוי מגעים " קונטקט" יש את החומר הזה גם בחניות בינים וכאלה של חברת mlmax משהו כזה .

ברגע שריססתי אןתו הוא פשוט הוריד את השכבה של הצבע. בלי לרסס בלי כלום זה סוג של ספרי נוזלי עם חומר כלשהו לדעתי ב99 אחוז עם תרסס הוא גם יוריד את הספרי וגם לא יהרוס את הצבע.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Maxol max זה שם החברה.

תזהר עם הקונטקט הזה, במקרה יש לי ניסיון מאוד גדול עם החומר הזה (3 שנים צבא נשמתי את הרעל הזה), הספריי הזה עושה נזק לפלסטיקה וצריך להזהר איתו וגורם לו לאבד צבע או להתעוות.

זה לא חומר ייעודי לעבוד איתו ברכב. אני ממש לא ממליץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
Maxol max זה שם החברה.

תזהר עם הקונטקט הזה, במקרה יש לי ניסיון מאוד גדול עם החומר הזה (3 שנים צבא נשמתי את הרעל הזה), הספריי הזה עושה נזק לפלסטיקה וצריך להזהר איתו וגורם לו לאבד צבע או להתעוות.

זה לא חומר ייעודי לעבוד איתו ברכב. אני ממש לא ממליץ.

תודה על האזהרה חבר

פורסם

אח שלי אני מבאר שבע...

יש לי ווקסים והרבה מגבות מיקרופייבר שאפשר ללכלך ולזרוק, יש לי גם onr לא נראה לי שזה יזיז לז, בכל אופן אם אתה מעוניין דבר איתי נפגש וננסה בעדינות להסיר.

מה שכן, מאחל לאלו שעשו את זה את הדברים הכי נוראיים בעולם.

פורסם

אנשים פה אוהבים לגרד את אוזן שמאל עם יד ימין.

הפתרון הכי טוב ויעיל עם חומר ייעודי ללא שום סיכון הוא הפוליש שציינתי בדף הקודם.

פורסם
אח שלי אני מבאר שבע...

יש לי ווקסים והרבה מגבות מיקרופייבר שאפשר ללכלך ולזרוק, יש לי גם onr לא נראה לי שזה יזיז לז, בכל אופן אם אתה מעוניין דבר איתי נפגש וננסה בעדינות להסיר.

מה שכן, מאחל לאלו שעשו את זה את הדברים הכי נוראיים בעולם.

תודה אחי אפשר להיפגש בשמחה אם יש לך זמן

דרך אגב השכן שלי בבניין יש לו מצלמה והוא הראה לי שתי ילדים שעשו את זה בשלוש בצהריים יום שישי איזה אמיצים הבעיה שרואים אותם לא ברור כי זה היה מרחוק

תמיר עם לא ילך עם רן אני אקנה את מה שהמלצת תודה.

פורסם

חברים קניתי את הפוליסה שהמלצת לי פה של אולטימט קומפאונד של מגגויירס יש המלצות איך להשתמש בזה פעם ראשונה שלי

פורסם

כתבת בכותרת שבוע טוב חברים ריססו לי ספריי,

התכוונת לשבוע טוב, חברים ריססו לי עם ספריי\ שבוע טוב חברים, ריססו לי עם ספריי?

כי אם זה חברים שלך אז עם חברים כאלה עדיף להיות בלי חברים.

ותעשה מה שאמרו לך עם הפוליש כמו שתמיר אמר לך.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם
כתבת בכותרת שבוע טוב חברים ריססו לי ספריי,

התכוונת לשבוע טוב, חברים ריססו לי עם ספריי\ שבוע טוב חברים, ריססו לי עם ספריי?

כי אם זה חברים שלך אז עם חברים כאלה עדיף להיות בלי חברים.

ותעשה מה שאמרו לך עם הפוליש כמו שתמיר אמר לך.

אמת מעצבים

אני פשוט לוקח איזה ספוג ומשפשף עד שזה יורד?

פורסם

אני גם עם אותה בעיה , גם מב"ש... כנראה אופנה שיש פה...

עבר חודשיים מהמקרה ועדין לא מצאתי חומר שמוריד את זה לחלוטין , ניסיתי אלכוהול וכל מיני חומרי ניקוי ללא הצלחה...

פורסם

איפה אתם גרים בבאר שבע? שאני אדע להתרחק מהאיזור הזה שנוטים להרוס בו מכוניות בצורה כזאת. :x

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני גם מבייש, ויש לי את כל החומרים.

אשמח לעזור לך - צור קשר בפרטי.

אהלן אחי זה המספר שלי צור איתי קשר

0548159088

פורסם
זה לא פוליש, זה חומר שקוף נוזלי עם ריח שלך נפט.

זה טינר. משום מה מוסכים חושבים שזה חכם. זה מנקה בד"כ טוב וחרי שנה מתחיל להתקלף לך כל הלכה

בכל מקרה, אחרי כל כך הרבה זמן רק פוליש יוריד.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
זה טינר. משום מה מוסכים חושבים שזה חכם. זה מנקה בד"כ טוב וחרי שנה מתחיל להתקלף לך כל הלכה

בכל מקרה, אחרי כל כך הרבה זמן רק פוליש יוריד.

אז מה שקניתי אמור לעזור זה פוליש שהחברים פה המליצו?

• תוכן חדש...