Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה יכול גם לבצע הזמנות לבאר שבע.

דרך אגב חשוב לי להעיר שקרנובה לא במאה אחוז תעבוד, גם בסרטון הוא אומר את זה בפירוש, אולי יש כאן מישהו מבאר שבע עם וקס מתאים שמוכן להביא לך קצת,באמת שצריך ממש טיפה, חבל לקנות אחד בשביל ניסוי שיש סיכוי שלא יתן כלום..

איזה ילדים ח**** יאללה איזה באסה לראות את זה.

עריכה: עכשיו בדקתי אם ה Buttery Wax שלי מכיל קרנובה, אני יודע שזה לא כזה קרוב אבל אם תהיה בגדרה אשמח לנסות איתך.

עריכה אחרונה על ידי eran89
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שייש חומר של חברת WURTH שמיועד בדיוק לזה בפעם האחרונה שביררתי אפילו היה אותו ליבואן בארץ.

שים לב שאתה צריך את הספרי שמיועד לשימוש חיצוני

https://eshop.wuerth-industrie.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/1543-B1-Site/en_US/-/EUR/ViewAfterSearch-ExecuteAfterSearch;pgid=KX.CCmlfQn6Ae_EZMCD6YJI40000GiKcPN83;sid=Aa3hPj1yMOTjPmgqP1z_4zJ44Y4xlcZGkzb2zbz8?SearchCategory=&SearchResultType=&EffectiveSearchTerm=&VisibleSearchTerm=GRAFFITI/

פורסם
גם פוליש יוריד את זה, נכון ?

פוליש מוריד הכל, אבל כמו בסרטון, זאת האופציה האחרונה!, אי אפשר לדעת כמה עמוק זה ניכנס ללכה וכמה צריך להוריד ממנה בשביל להעלים את הספרי.

פורסם

תודה על התשובות אני אזמין לבינתיים את הווקס קרנובה ויעדכן אם יש חנות שמוכרת את התכשיר של wurth זה גם אופציה טובה

פורסם

בבאר שבע אין ממש איפה לקנות חומרי טיפוח, אבל תנסה באוטו דיפו, אולי יש להם שם ווקס קרנובה של מגווירס, זה הכי טוב שתמצא בבאר שבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה להסתבך עם הימור על ווקס שיסיר לו את זה ? תקנה פוליש באוטודיפו , אולטימייט קומפאונד של מגווירס וסגרת סיפור.

לא לחפש , לא לחכות למשלוח ולא לקוות שזה יוסר.

פורסם

למה להסתבך?

לך למוסך שבו אתה מטפל ברכב, גש לפחח ותוך שנייה הוא יוריד לך את הצבע. יש להם חומרים מיוחדים.

ככה אני עושה כשפותחים עליי דלתות ומשאירים צבע מהרכב של הנבלות.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

חומר שמים לך במוסך זה פוליש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פוליש עדין ונגמר הסיפור. אתה יכול לעשות אפילו ידני.

אם הגיע הזמן לפוליש אולי זה מאל הרכב שמסמן לך שתעשה לכל הרכב.

פורסם
חומר שמים לך במוסך זה פוליש.

זה לא פוליש, זה חומר שקוף נוזלי עם ריח שלך נפט.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
חברים פוליש אני עושה במקום ששוטף רכבים?

בבאר שבע אין אף אחד מקצועי, אז עדיף שלא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...