Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

במהלך חיפושי אחרי רכב החלומות שלנו אני נתקל ב2 מקרים רציתי לשמוע מה הייתם עושים:

א: אופנע נכנס בדלת אחורית ימנית וכתוצאה מכך הוחלפה כל הדלת במקורית ומעבר לכך לא היה פגיעה ברכב. האם זה יכול להעיד על משהו?

ב: הוחלפה דלת אחורית ( מדובר בסטיישן) ופגוש אחורי לא היה פגיעה בסשי אבל היה ירידת ערך לרכב. האם זה אומר שהיה כאן תאונה קשה? אקורדייון?

האם הייתם בכלל שוקלים את הרכבים לקניה? מדובר על אנשים פרטיים עם קילומ' מצויין לרכב!

תודה רבה על העזרה

יונתן

פורסם

תלוי באיזה רכב מדובר, השוק היום מוצף ברכבים מכל הסוגים (חוץ מרכבי ספורט נדירים)

האם יש תיעוד טיפולים (אולי הק"מ מזוייף? אולי הרכב לא טופל כלל? קרה לי שרכשתי בעבר רכב מבנאדם מבוגר שלא נסע ברכב והתקמצן בתחזוקה, מה שעלה לי ביוקר במוסך).

תלוי מה מחיר הרכב והאם יש דו"ח שמאי. בכל מקרה: לבקש לראות דו"ח שמאי.

פורסם

מדובר על רכב סטיישן, הקילומ' עדכני אני יבקש לראות דו"ח שמאי!

אשמח לשמוע מעוד אנשים חוות דעת תודה רבה

יונתן

פורסם
בס"ד

במהלך חיפושי אחרי רכב החלומות שלנו אני נתקל ב2 מקרים רציתי לשמוע מה הייתם עושים:

א: אופנע נכנס בדלת אחורית ימנית וכתוצאה מכך הוחלפה כל הדלת במקורית ומעבר לכך לא היה פגיעה ברכב. האם זה יכול להעיד על משהו?

ב: הוחלפה דלת אחורית ( מדובר בסטיישן) ופגוש אחורי לא היה פגיעה בסשי אבל היה ירידת ערך לרכב. האם זה אומר שהיה כאן תאונה קשה? אקורדייון?

האם הייתם בכלל שוקלים את הרכבים לקניה? מדובר על אנשים פרטיים עם קילומ' מצויין לרכב!

תודה רבה על העזרה

יונתן

יונתן הקליבר שלום וברוך הבא.

אכן שאלתך חסרה מספר פרטים בסיסים כגון סוג הרכב, שנת דגם וכו', אך בהינתן שאלתך ההיפוטתית, להלן תשובתי -

א. לו היה זה הליקוי היחיד הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים. כמובן מוודא שאין פגיעה נוספת.

ב. כנ"ל. ירידת ערך הרכב אמורה לבוא לידי ביטוי במכירה.

אישית, יש לי יאריס 2004 שהמוכרת הצהירה בפני שהוחלפה דלת חמישית כתוצאה מתאונה, לקחתי את הרכב לפחח שלי שאישר שמבחינת שלדה הרכב נקי לחלוטין. לפני כשנתיים פגעתי ברכב מאחורה בנסיעה איטית. נגרם נזק למה שנקרא 'קצה שלדה' עם ירידת ערך של 4%. בלי ריתוכים ובלי נעליים, רק יישור. צילמתי את הנזק ומבינים, יחד עם דוח השמאי, שמדובר בזוטות.

יחד עם זאת, יש אנשים שיגידו לך לעזוב כל רכב שהייתה בו איזשהי פגיעה, כי השוק מוצף.

אני אומר - כל מקרה לגופו.

את הפוקוס של אשתי קניתי מאופרייט ליס, הצהירו בפני מראש שהייתה פגיעה בכנף שמאל - ללא פגיעות שלדה - פגיעת פח בלבד שתוקנה, וידאתי את זה בבדיקה מטעמי ולקחתי את הרכב בשקט.

באותו הרכב[פוקוס 2007], נכנסו באשתי מאחורה במהירות איטית. היה נזק קל לפגוש - הפגוש תוקן וכן מגן הפגוש יושר, אך אין שום פגיעה בשלדה.

לכן, כל מקרה כאן הוא לגופו.

פורסם

תודה רבה רבה לZVRDVD עזרת לי המון ... התשובה שלך היתה מאוד מפורטת ומנומקת!

מקרה א' מדובר על יודנאי I30CW והמקרה השני קיה סייד סטייישן... שנים 2010-2011

יונתן

פורסם

לדעתי רק לבדוק דו"ח שמאי.

לי למשל היה מקרה אחר: רכב פגע בהונדה סיויק שלי מאחור ועקב הפגיעה היה צורך לבצע תיקון פח אחורי מה שגרר ירידת ערך של 6 אחוז ומה שנקרא "קצה שלדה" אבל המכה ממש לא היתה רצינית, מה שכן כשרציתי למכור המחיר נחתך ב 30% למרות שהמצב המכאני היה מעולה:

WP_20131008_003.jpg

פורסם
תודה רבה רבה לZVRDVD עזרת לי המון ... התשובה שלך היתה מאוד מפורטת ומנומקת!

מקרה א' מדובר על יודנאי I30CW והמקרה השני קיה סייד סטייישן... שנים 2010-2011

יונתן

זהו רכב החלומות שלכם ?!?!:shock::shock:

פורסם
זהו רכב החלומות שלכם ?!?!:shock::shock:

כל אחד ומקומו בחיים, מאחל לפות"ש הנאה מרובה מכל רכב שיבחר, עדיף לחלום ולממש מאשר לפנטז על איזה קבריולט שבחיים לא תהיה לך.

ד"א - קיה סיד סטיישן אחלה רכב.

ד"א 2 - שאפו להנהלה על עריכת הכותרת בטוב טעם

• תוכן חדש...