Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם אני חדש בפורום הזה וברשותי רכב מסוג פולקסווגן פולו 2001 16V. מאז שקניתי את האוטו המזגן תמיד תפקד כאילו יש בתוך הדשבורד גמד קטן שעושה טובה שהוא עושה פו בכלל - אפילו כשהמזגן בעוצמה מלאה, גם לאחר שהחלפתי בו מדחס חדש מהקופסא של SUNDEN, מייבש, פילטר וגז לפני קצת פחות משנה (האוטו ברשותי שנה).

לפני יומיים התקשרתי למוסך הנ''ל וענה לי בחור חביב מאוד בשם רמי שהיה קשוב מאוד וסבלני וענה לי על כל השאלות. קבענו שאבוא היום (יום שישי) על הבוקר לקבל חוות דעת על המזגן. 6 וחצי בבוקר יוצא מבאר שבע -הגעה ב8. עבד על הרכב חשמלאי מוכשר בשם דימה שאיתר מאייד סתום לגמרי ואטמים קרועים בתוך יחידת המזגן.הבחור פירוק דשבורד במהירות ומקצוענות (אין שום קרקושים ורעשים), ניקה את המאייד והחליף מה שהיה צריך להחליף, והמזגן השתפר בצורה מדהימה !! זורק אוויר קר כמו שצריך והנסיעה בקיץ הופכת לתענוג. הבחור אפילו הוסיף בדיקת מחשב on the house והעלות הכוללת הייתה נמוכה בהרבה ממה שציפיתי !!! ממליץ בחום לכל מי שסובל ממזגן עצל לבוא לבקר ואל תיתנו למרחק להוות מכשול - לראיה באתי מב''ש.

המנחוס היחידי הוא שרגע לאחר שסיימתי אצלו איתרו אצלי במוסך רון שהלך מחשב כריות אוויר ברכב ושיש לפרק דשבורד שוב כי הוא נמצא עמוק בתוכו.

בכל מקרה המוסך הזה הרוויח לקוח שמוכן לבוא מרחוק כדי לטפל אצלו !

• תוכן חדש...