Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cadillac ATS - Led lights

nimikipod
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להחליף את התאורה הצהובה הרגילה בתאורה לבנה 6000K שתואמת את פנסי ה DRL של הרכב. יש עדשה מקורית כך שאין חשש לסינוור.

לפי החיפוש שלי המנורה הראשית ברכב (שנת 2013) היא מסוג 9006/HB4 - לאור נמוך+גבוה.

בנוסף, יש אורות דרך בצבע צהוב שאין לי מושג מה הדגם שלהן - אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור.

לעניין הנורות הראשיות - מה מומלץ ? HID 55W או מנורות LED מהדור החדש. למישהו יש ניסיון עם נורות LED כמנורות ראשיות (כתחליף ל HID עם באלאסטים ועניינים).

לגבי LED, מצאתי את אלה:

http://www.aliexpress.com/item/Cree-Chip-form-USA-3600lm-6000k-Real-36w-LED-Car-Headlight-Lamp-H4-H7-H8-H10/32237867535.html

העניין הוא שמישהו בקאדילק חשב שזה יהיה מגניב לייצר מצב שכדי להחליף נורות צריך לפרק טמבון קדמי (כבר 10 שנים שהם מייצרים ככה גם בדגמים אחרים) ולא בא לי לפרק יותר מפעם אחת.

...CASKA for life

• תוכן חדש...