Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רעש חריקה מאוד לזק מאזור הטיימינג, רצי ממני בצמפיון 1790 להחליף טיימינג. בנוסף הרכב היה מתכבה לי בטורים נמוכים, לכן החלטתי לפנות למוסך אחר שדרש פחות בשביל הטיימינג. לפני הכל ביקשתי ניקוי מצערת שאולי יפתור את בעיית התכבות המנוע. הבן אדם שם לי זפריי במצערת כשהיא עוד מחוברת לרכב, שאגב כשאני הסתכלתי בסרטונים, הבית מצערץ צריך להיות מפורק ורק אז מנקים אותו.

לאחר הניקוי, ניסיתי להניע, הסטרור נמשך דיי ארוך, הטורים קפצו ממש, הבן אדם ניסה ללחוץ על גז כשהוא בניוטרל והרכב לא הגיב פשוט, תקלה מוזרה לחלוטין. אוסיף ואומר שהנעתי מחדש והגז כן עבד. בזמן שהרכב היה תחת האנברקס מורם, העברתי לרוורס. כל השלדה זזה אחורה, כאילו אני לוחץ גז בעדינות אבל ההאנברקס עוצר את הרכס מלזוז, כנראה הטורים זזיפ וזה מה שגורם לשלשלדה לזוז ככה. שמתי די השלדה זזה קדימה, נבהלתי מהתקלה לקחתי את הרכב לסיבוב, כל הילוך שעבר קפץ קפיצה מוזרה בגיר, הטורים לא משתגעים ממש אבל הם לא כמו שאמורים להיות. הקטע עם הגז שהוא לא מגיב קרה לי שוב באיזה מקום שעצרתי ובדקתי את הרכב.

הבן אדם אומר לי נראה לך שעשיתי את זה עם ספריי ומאשים שזה היה, אני יותר מעוניין לדעת מה יכולה להיות התקלה מאשא ללכת להאשים אותו. מחר אני לוקח את הרכב לטיפול טיימינג בצמפיון כנראה, אבל בכל זאת, אני מעוניין לדעת מה התקלה הזו אומרת? למה זה קרה כתוצאה ניקוי מצערת, והאם מותר בכלל לנקות מצערת כשהיא מחוברת? שמישהו יעזור לי בבקשה אני נורא מודאג.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נ.ב

יש איזהי חיישן בבית מצערת אולי? אני זוכר שהקפיצות בגיר קרו פעם שהלך לי חיישן מהירות, גם לא עבר לי יותר מהילות רביעי, אבל הקפיצות נורא מזכירות את הקפיצות כשהלךה חיישן מהירות.

פורסם

בוקר טוב

קודם כל אחרי ניקוי בית מצערת צריך לעשות כיוון בסיסי למצערת דרך המחשב, זה שהרכב הניע קצת קשה זה נורמלי אבל כל התקלות הנוספות ככל הנראה קשורות לזה שלא עשיתם כיוון בסיסי למצערת.

אם אתה כבר מחליף טיימינג בצמפיון תבקש שיחליפו לך גם את משאבת מים על הדרך, היא נמצאת מאחורי הטיימינג ומומלץ בחום להחליפה בזמן החלפת טיימינג.

בהצלחה.

פורסם
בוקר טוב

קודם כל אחרי ניקוי בית מצערת צריך לעשות כיוון בסיסי למצערת דרך המחשב, זה שהרכב הניע קצת קשה זה נורמלי אבל כל התקלות הנוספות ככל הנראה קשורות לזה שלא עשיתם כיוון בסיסי למצערת.

אם אתה כבר מחליף טיימינג בצמפיון תבקש שיחליפו לך גם את משאבת מים על הדרך, היא נמצאת מאחורי הטיימינג ומומלץ בחום להחליפה בזמן החלפת טיימינג.

בהצלחה.

בוצע התאמת בית מצערת, התקלה ממשיכה.. מישהו..? עצות?

פורסם

ישנם תקלות, חיישן למדא ועוד כמה. בפולקסווגן מנסים לנקות לי את המצערת ואז לעשות איפוס בשנית, אני מקווה שלא הלך לי הבית מצערת, אם כן.. הרכב עשה את שלו וכנראה יילקח לפירוקיה.

פורסם

לצערי הבית מצערת גמורה, אני מחפש מפירוק מקווה למצוא, אם יש למישהו, אשמח לקבל פרטים. מקט בית מצערת 036133062L

כמו כן, אני רוצה לומר לכל מי שמתכוון לבצע ניקוי בית מצערת לעשות את זה רק אצל מוסך מורשה, חבל שככה תהרס לכם ותמצאו את עצמכם בבור ללא יציאה.

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע שלך בנפח 1400 מדגם BBY שהותקן בפולו משנת 2003, דורש מיומנות גבוה כדי להגיע לתוצאות משביעות רצון בכיוון המצערת.

את מוזמנת להגיע אלינו למוסך על מנת שאבצע לך כיוון למצערת ואדפציה למנוע, שאני מאמין שיחסכו ממך את החלפת המצערת, במידה ולא בוצע בה נזק עד עכשיו.

אופיר רודניצקי

אחראי דיאגנוסטיקה ממוחשבת

מוסך רון

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
המנוע שלך בנפח 1400 מדגם BBY שהותקן בפולו משנת 2003, דורש מיומנות גבוה כדי להגיע לתוצאות משביעות רצון בכיוון המצערת.

את מוזמנת להגיע אלינו למוסך על מנת שאבצע לך כיוון למצערת ואדפציה למנוע, שאני מאמין שיחסכו ממך את החלפת המצערת, במידה ולא בוצע בה נזק עד עכשיו.

אופיר רודניצקי

אחראי דיאגנוסטיקה ממוחשבת

מוסך רון

היי אני שמח שהגבת, נותן לי עוד תקווה. בצמפיון עשו כיוון לבית מצערת דרך מחשב וזה לא עזר, אתה עדיין חושב שיש מה לעשות?

פורסם

המוסך הזה נמצא בתל אביב וזה רחוק, אני לא חושב שיש גם מה לעשות עם המצערת הנוכחית, לאור העובדה שהיא עברה כיוון במחשב וזה לא עזר. אם ממוסך רון יגידו לי שיש עוד משהו אז אולי עוד אגיע, אבל אם הוא אומר כאן רק כיוון אז כבר עשיתי את זה, כנראה צריך מצערת חדשה.

אני נורא מעריך את העובדה שאתם עוזרים לי, אני על סף לשלוח את הרכב לפירוק כי יש לי גם טיימינג לעשות וזה פשוט לא שווה לי, יש גם משולש להחליף, כיוון פרונט, החלפת 4 צמיגים.. המצערת הזו זו באמת מכה קשה.

ולטיגי חלפים, חיפשצי משומשות אצלכם ממאתי ב750 שקל, המחיר הוא דיי יקר, כנראה יש מצערת אחת מתאימה ב450 שקל. אני לא בטוח מחר אהיה בטוח.

יש למישהו עצה בנושא? אוליעאולי עוד משהו שאפשר לעזות עם המצערת הנוכחית? מוסך רון יש לך אולי עצה?

פורסם

צור עם רון או אופיר קשר ישיר (ה"פ/טלפון).

הכסף שיחסך לך בטיפול אצל רון, גם בעתיד אם יהיה רלוונטי, ולו רק בגלל מקצועיות הצוות שם, יהיה הרבה יותר מאשר עלות הדלק לשם.

ולראיה, עשרות אם לא מאות לקוחות מרוצים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?401883-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%90%D7%92%D7%9F-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%91%D7%AA%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D

• תוכן חדש...