Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לצערי הבית מצערת גמורה, אני מחפש מפירוק מקווה למצוא, אם יש למישהו, אשמח לקבל פרטים. מקט בית מצערת 036133062L

כמו כן, אני רוצה לומר לכל מי שמתכוון לבצע ניקוי בית מצערת לעשות את זה רק אצל מוסך מורשה, חבל שככה תהרס לכם ותמצאו את עצמכם בבור ללא יציאה.

יש לי מצערת מקורית למכירה שיכולה אולי להתאים, המקט שלה הוא: 036133064D (הבדל רק בספרה האחרונה ובאות).

20140421_124159.jpg

20140421_124238.jpg

עריכה אחרונה על ידי avnerak
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמצאה מצערת, הוחלפה ב700 שקל בצמפיון כולל עבודה. לא עזר. צמפיון מוכנים להחזיר לי את הכסף מן הסתם, אבל אין לי מושג מה התקלה, האם הטיימינג יכול להיות גורם לתקלה הזו? כמו כן, חיישן למדא מופיע במחשב כ-פייל. יש למישהו עצות משהו?

פורסם
תבדוק את האופציה של מחשב מנוע.

חתיכת כאב ראש וחור בכיס

בלי להעליב, זה האופציה הכי מטומטמת לדעתי. מחשב מנוע כבר הייתי יודע ממזמן, זה ממש לא המחשב מנוע אני בטוח. אני חושד מאוד בחיישן למדה, הוא מראה פייל במחשב, החומר שניקה את המצערת אולי נכנס למנוע הרי לא פירקו את המצערת וכנראה זה שיגע את החיישן למדה והרס אותו, חוץ מזה, החיישן כשהוא הרוס יכול לגרום לזיוף בסל"ד.

פורסם

לאחר בדיקה וקריאה קצרה באינטרנט הבנתי את האופציה של מחשב מנוע וזה יכול להיות, אני עדיין לא יודע אם זה זה או חיישן למדה, הקטע שאני צריך להחליף גם טיימינג ואני מפחד להחליף טיימינג ולגלות שזה המחשב כי זה כבר יקר מאוד ביחד הרכב לא שווה השקעה של יותר מ2000 שקל.

מישהו יכול לתת עצה משהו, יכול להיות שזה מחשב מנוע ?

פורסם
בלי להעליב, זה האופציה הכי מטומטמת לדעתי. מחשב מנוע כבר הייתי יודע ממזמן, זה ממש לא המחשב מנוע אני בטוח. אני חושד מאוד בחיישן למדה, הוא מראה פייל במחשב, החומר שניקה את המצערת אולי נכנס למנוע הרי לא פירקו את המצערת וכנראה זה שיגע את החיישן למדה והרס אותו, חוץ מזה, החיישן כשהוא הרוס יכול לגרום לזיוף בסל"ד.

הפורום הזה מורכב מאנשים כמוך וכמוני, חלקם חובבי רכב וחלקם מקצוענים ובעלי ידע טכני נרחב (ד"א אני שייך לחובבי רכב).

במקרה אכלתי הרבה קש, הייתה לי פולו 1.4 אוטומטית שנת 2001 שסבלה מכל הסימפומטים שאתה ציינת, לכן הרשתי לעצמי לענות לך בתגובות שלי.

ישנם שרשורים אחרים שאני רק לומד מהם (אין לי מה להגיב).

לאחר בדיקה וקריאה קצרה באינטרנט הבנתי את האופציה של מחשב מנוע וזה יכול להיות, אני עדיין לא יודע אם זה זה או חיישן למדה, הקטע שאני צריך להחליף גם טיימינג ואני מפחד להחליף טיימינג ולגלות שזה המחשב כי זה כבר יקר מאוד ביחד הרכב לא שווה השקעה של יותר מ2000 שקל.

מישהו יכול לתת עצה משהו, יכול להיות שזה מחשב מנוע ?

להגיד שזאת אופציה מטומטמת ותגובה אחת אחרי מחזקת את מה שרשמתי, אומרת משהו עלייך. לא?

שיהיה לך בהצלחה עם הרכב, אני אמשיך לעקוב אחרי השרשור...

פורסם
הפורום הזה מורכב מאנשים כמוך וכמוני, חלקם חובבי רכב וחלקם מקצוענים ובעלי ידע טכני נרחב (ד"א אני שייך לחובבי רכב).

במקרה אכלתי הרבה קש, הייתה לי פולו 1.4 אוטומטית שנת 2001 שסבלה מכל הסימפומטים שאתה ציינת, לכן הרשתי לעצמי לענות לך בתגובות שלי.

ישנם שרשורים אחרים שאני רק לומד מהם (אין לי מה להגיב).

להגיד שזאת אופציה מטומטמת ותגובה אחת אחרי מחזקת את מה שרשמתי, אומרת משהו עלייך. לא?

שיהיה לך בהצלחה עם הרכב, אני אמשיך לעקוב אחרי השרשור...

אני לא מתיימר להיות איזה מבין גדול, הידע שתי ברכב זה בידיוק המעט ששיתפתי פה, פשוט חשבתי לעצמי אם זה מחשב מנוע, המוסכניקים היו יודעים בטוח מהבדיקת מחשב, אבל כשאני חושב על זה, יש אנשים שמסתובבים עם חיישן למדה הרוס שנים והכל בסדר עם הרכב שלהם, ויש לי חבר שעוסק בשיפור של הרכב שלו והוא ניתק אצלו את החיישן למדה והרכב בסדר גמור. ומאידך, כל פעם שיש איזה משהו לא נפוץ בפורומים בישראל אני מחפש באנגלית, ובאמת כמה אנשים רשמו בפוסטים באנגלית שזה ECU, לכן חשבתי לעצמי שיכול להיות שזה מחשב מנוע.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני באמת חסר תקווה, אפילו רון ממוסך רון התייאש ממני חח שיגעתי אותו בפלאפון מסכן..

פורסם

החליפו לי בית מצערת עשו טיימינג, החליפו למדה לא עזר. המוסך המורשה לא רוצה לטפל לי בו כבר בטענה שאי אפשר לתקן אותו. מישהו יכול להציע מה לעשות?

פורסם
באיביזה שלי היד הקודמת החליפה חיישן למדה בגלל שהאוטו היה מזייף ולא עומד על טורים. דגם מנוע bby גם...

גם אצלך הטורים היו קופצים ופתאום מתייצבים על 1.5 ואי אפשר לתת גז?

הקטע הוא שהוא החליף חיישן למדה, וזה לא עזר. הוא החליף לחיישן ישן משומש, כל הבעיה אותו דבר, אני לא מאמין שבאמת חיישן ישן יבצע בול את אותה בעיה, לעומת זאת בעל המוסך כן חושב כך ואמר לי שכל עוד אני לא מחליף לחיישן חדש הוא לא יכול לעזור לי עם זה. עם כל הכבוד לזה שהוא בעל מוסך, האינטרנט הוא מקור מידע יותר טוב לדעתי, במיוחד במצב שהבן אדם החליף לי חצי רכב כבר ולא צדק, אז איך אדע שזה באמת מה שהרוס.

אני מאמין שזה המחשב מנוע, אבל בכל זאת אני לא מכונאי, אני מחפש מוסך טוב באזור הדרום שאוכל לקפוץ אליו ובאמת יוכל לעזור לי עם זה ולתת דיאגנוסטיקה מקצועית וסופית. המלצות מישהו? גם בנוגע למוסך, גם בנוגע לבעיה.

פורסם

אני לא יודע איך זה היה אני אומר לך את מה שאמר לי הבעלים הקודמים אצלי האוטו כבר 8 אלף קילומטר עומד על טורים בסרק . הוא פשוט סיפר לי שאצלו לא עמד והיה נכבה גם כשלוחצים על הקלאץ. הוא החליף וזה נפתר

פורסם
תעשה מאמץ להגיע לרון ותגמור עם הסיפור הזה. התשובות של המוסך הזויות מהודעה להודעה שלך.

אתה מספר לי? חח הרכב כבר שבועיים שלוש במוסך, מת לגמור עם זה כבר. ולרון אני לא אוכל להגיע הוא בתל אביב ועם איך שהרכב נוסע כבר כמעט עשיתי תאונה, באמצע כביש ראשי לא נותן גז.

• תוכן חדש...