Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תראה, אצלי ההגה כבר התחיל להיות ״מבריק״ ותמיד רציתי לשנות את צבע התפרים למרות שהרכב לא ישן (2012).

אני הלכתי לרפד בחולון, הוא מתעסק לרוב עם רכבי יוקרה, ידוע שאחד שמשפץ רכבים ברמה גבוהה מאוד, קניתי ממנו יריעת עור להגה וכמה חוטים לעורב200₪

את העבודה עשיתי לבד, לא כל כך קשה אבל צריך לזה המון סבלנות וזמן.

מה שאתה צריך לעשות זה לקחת מפזר חום, לחמם את כל ציפוי העור בהגה.

לעבור בעדינות עם סכין יפנית סביב כל התפר ולפתוח אותו, לאט לאט אתה צריך ״לקלף״ את העור הישן משלדת ההגה ולהגיע למצב שאתה מוציא את העור בחתיכה אחת (עדיף).

אחרי זה אתה משייף היטב את ההגה משאריות הדבק.

אתה לוקח את העור שקילפת ופותח אותו לרצוע ארוכה, אתה משתמש בה על מנת לחתוך את העור החדש באותה מידה בדיוק.

אתה רואה בדיוק איפה היה כל תפר מסמן עם עט ועם מכונת תפירה לאט לאט אתה עושה את אותם התפרים.

אחרי שסיימת עם מכונת התפירה אתה לוקח את הציפוי החדש שעשית ומחמם אותו עם המפזר חום, מניח אותו על שולחן לוקח חתיכת עץ עבה מניח על העור ודופק עם פטיש, מה שאתה עושה זה בעצם גורם לתפרים ״להיבלע״ בתוך העור ולא לבלוט בחיבורים (ככה אתה מקבל עבודה הרבה יותר יפה וחלקה).

כשאתה מסיים עם הציפוי החדש אתה מורח דבק ייחודי לעור (לא דבק מגע כמובן) ועליו אתה מלביש את הציפוי החדש, שוב מחמם היטב ונכנס לכל הפינות ומהדק את העור למקום.

ועכשיו מתחילה העבודה המתישה, התפירה.

ממליץ לך להכנס ליוטיוב ולראות את הסוגי תפירה שמתאימים לך.

הנה מה שאני עשיתי.

לקח לי כמה שעות טובות..

47253befb514ee9702b2e01d87236e29.jpgd3aaa5653bd08898083365d89e075f5a.jpg

עריכה אחרונה על ידי Bavarian
פורסם

...וזו הסיבה שבחברות כגון אוטו-אלגנס מבקשים (ומקבלים) אלפייה עבור טיפול כזה.

carbonfiber, לא היו תופעות של שיפשופים או בלאי אחרי שנה?

פורסם
...וזו הסיבה שבחברות כגון אוטו-אלגנס מבקשים (ומקבלים) אלפייה עבור טיפול כזה.

carbonfiber, לא היו תופעות של שיפשופים או בלאי אחרי שנה?

בינתיים הכיסוי במצב חדש..

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

באליאקספרס ראיתי כיסויים המותאמים לרכבים ספציפיים, כלומר זה לא כיסוי תפירה אוניברסלי אלא כיסוי שמתאים לחישורים של הגה ספציפי. כאן למשל: http://www.aliexpress.com/item/ATUO-PRO-2013-2014-2015-toyota-RAV4-Leather-Steering-wheel-cover-RAV4-car-styling-RAV4-Steering/32261100538.html

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממה שראיתי ב EB מדובר על 3 מידות סטאנדרטיות.

תודה איתמר, אשמח לכיסוי הגה שגזור לפי ההגה שלי, יש לו 4 חישורים דיי עבים ואני חושש כי כיסוי אוניברסלי לא יראה יפה. בכל מקרה, אם מישהו נתקל איי פעם בכיסוי חלופי למרצדס C240 בצבע שמפנייה (שלדה W202) אשמח אם ירשום זאת.

• תוכן חדש...