Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי היום סוזוקי סוויפט 2012, במהלך הבדיקה שעשינו לרכב הוסבר שיש צורך להחליף תושבות למנוע. יש אחריות יצרן על האוטו עד אוגוסט 2015, האם התיקון כלול באחריות וזה ללא עלות(ככה שיער מוכר האוטו)? תודה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אם המכונית עדיין באחריות (גם הקילומטראג' רלוונטי) אין סיבה שזה לא יהיה כלול באחריות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

האוטו לא עבר תאונות. מלבד שריטות ומכות קטנות שיש בצד ימין של הרכב, אין משהו רציני.

אוקי, אז אני אגש מחר. במוסך הילוך שישי, ניתן לבצע את ההחלפה? האם התיקון הוא במקום או שיש צורך להשאיר את האוטו במוסך ליום/ימים?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

צריך לקרוא את כתב האחריות של הייצרן. לפעמים לחלקי גומי יש אחריות מוגבלת. מוכר הרכב יכול לשער מה שהוא רוצה אבל צריך לבדוק זאת במוסך היבואן.

פורסם

כדי לבצע תיקון במסגרת אחריות יש לגשת לאחד מן המוסכים המורשים ועדיף למוסך המרכזי של היבואן אם נוח לך.

אני מבין כי המוכר לא הפחית מן המחיר של הרכב מתוך הנחה שהתיקון יהיה ללא חיוב. אשרי המאמין.

האם הרכב ביצע את כל הטיפולים במוסך מורשה?

פורסם

המוכר הפחית לי את העלות של הרכב. המחירון שלו ביד 2 הוא 72 אלף ובלוי יצחק 70 אלף, רכשתי ב64.

אגב, היום שלחתי את אבא שלי למוסך מורשה של סוזוקי בגולד מוטורס - חולון. מסרו לו להשאיר את האוטו ל40 דקות ולחזור. אחרי שהוא חזר, נמסר לו שהרכב נבדק והתושבות נמצאו תקינות. הוא אמר להם שבבדיקה שנעשתה בקומפיוטסט ברמלה נמצא שהתושבות לא תקינות, אז מישהו פה או טועה או שלא דובר אמת. אותו בודק הסביר ש"קומפיוטסט סתם מחמירים בבדיקות והתושבות תקינות", לדבריו. יש אחריות יצרן לרכב עד אוגוסט 2015, לי נראה שפשוט המוסך לא רצה לתקן כי התיקון הוא במסגרת אחריות והלקוח לא משלם על זה כסף, כאשר אם הייתי בא עם אותה בעיה, עם אוטו ללא אחריות, היו מחליפים לי בוודאות ובעלות.

מה אתם אומרים? מה הייתם עושים במצב הזה? אגב, כמה עולה התיקון ללא אחריות?

פורסם

גש למוסך שאתם מכירים, מוסך שטיפלתם ברכבים בעבר אפשר גם מוסך כללי ובקש שיבדקו את התושבות.

במידה ויש בעיה, צלם את התושבות וגש למוסך המורשה יבואן ובקש התייחסות לבעיה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שמע, אתה מרגיש רעידות ברכב?

תכלס יכול להיות כסתח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא הרגשתי רעידות מיוחדות, אבל אולי בגלל שאין לי כ"כ ניסיון עם רכבים. חבר שעובד כל היום עם רכבים טען שהרגיש רעידות יחסית קלות.

גש למוסך שאתם מכירים, מוסך שטיפלתם ברכבים בעבר אפשר גם מוסך כללי ובקש שיבדקו את התושבות.

במידה ויש בעיה, צלם את התושבות וגש למוסך המורשה יבואן ובקש התייחסות לבעיה.

אייל.

לא היה לי 5 שנים בערך רכב אז אין לי מוסך שאני יכול לסמוך עליו, למרות שאשמח להמלצות באיזור ראשון והמרכז.

אגב, כדאי לשלוח מייל ליבואן של סוזוקי בנושא? פשוט יש לי תחושה רעה שברגע שתגמר לי האחריות יצרן, פתאום יגידו לי שכן צריך להחליף תושבות.

• תוכן חדש...