Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S80 2000-2002 בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש רכב זול ומפנק, הלכתי לראות כמה רכבים דיי התלהבתי.

עכשיו כדי לא ליפול אני מתייעץ פה מה הסיבה שהרכב בשנתונים האלה נימכר כל כך זול ואיזה דגם הכי מומלץ בשנתונים האלה? ועל מה לשים דגש שרוכש את הרכב מה הבעיות הנפוצות שלו?

פורסם

אתה צריך לזכור שוולוו אס 80 כמו רכבי יוקרה אחרים מאבדים מחיר באופן חזק במחירונים, בשל העדר ביקוש.

אמנם אתה קונה רכב כזה בזול, אבל האחזקה הינה יקרה. מדובר ברכב עם מערכות אלקטרוניות, בחלק מהדגמים ישנו טורבו, הרכב הזה נחשב כרגיש לתקלות.

בנוסף, עקב העובדה שיש מעט מוסכים מתמחים, אתה הרבה פעמים כבול למוסכים מורשים למיניהם, שפשוט שוחטים את הלקוחות.

קודם כל, מציע לך לבצע חיפוש כאן בפורום, כבר נפתחו כמה וכמה פוסטים בנושא.

אין לך מה להשוות אחזקה של רכב כזה לדגמים של וולוו כגון 940 או 740. כאן האחזקה תהיה יקרה.

הדגם שהוא אולי פחות בעייתי זה דווקא דגם נטול טורבו כמו 2.4 ליטר או 2.9 ליטר, אבל עדיין, זה יהיה יקר יחסית לאחזקה, כך שאם אתה קונה, תיקנה רק רכב שמור, עם היסטוריית טיפולים מסודרת ומתועדת.

בהצלחה

פורסם

אם אתה מחפש רכב זול ומפנק אני מציע ללכת לכיוון של האמריקאיות כמו שברולט מאליבו/אימפלה.

לאחותי היתה מאליבו 2005 מנוע 3.5, צריכת דלק כמו של משפחתית 1.6 אוט', עלויות אחזקה סבירות ומאוד אמינה (נסעה כמעט 200000 ק"מ עד שנמכרה).

אני מכיר עוד משפחה שהיתה בבעלותם מאליבו כזו ולאחר מכן אימפאלה והם היו מאוד מרוצים, חוץ מטיפולים במוסך מורשה- אפס תקלות.

פורסם

צריכת דלק של משפחתית 1.6? זו כבר הגזמה פרועה. ממליץ לך לבדוק את נתוני היצרן שלה בתנאי מעבדה כדי להבין שאחותך כנראה שברה שיא עולמי.

פורסם
צריכת דלק של משפחתית 1.6? זו כבר הגזמה פרועה. ממליץ לך לבדוק את נתוני היצרן שלה בתנאי מעבדה כדי להבין שאחותך כנראה שברה שיא עולמי.

מאזדה 3 ופורד פוקוס לא צורכות פחות מ 1:8 בתוך העיר (אל תשכח שהן עובדות בסל"ד מאוד גבוהה). זו גם הצריכה של השברולט מאליבו בעיר.

המשפחתית הכי חסכונית בינתיים שיצא לי לבדוק בתוך העיר עם גיר אוטומטי היא הונדה סיויק סדאן 1.8 שהייתה אצלי כשנה וחצי ובעיר צריכת הדלק עמדה על 1:10-1:11 (בוצעה מדידה כל שבוע ע"י מילוי מיכל מלא, נסיעה וחלוקת מס' הק"מ שנסעתי בליטרים שמילאתי).

פורסם

אכן אני בעלים של מאליבו 2006 מנוע 3.5 כבר שנתיים צריכת הדלק בעיר עומדת בין 7.5 ל 8 ק"מ לליטר. בכביש אפשר להגיע איתה גם 12 ק"מ לליטר.

מאוד ממליץ על הרכב.

• תוכן חדש...