Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבות לנשיאת נשק הן הזכות האישית והאנושית להגנה עצמית, הזכות להשוות בצורה האפשרית ביותר את כח הנשק האישי להגנתך האישית מול הכח והנשק הממשלתי (שוטרים חמושים) על מנת למנוע דיכוי.

מניפסט פוליטי מפוזר, אבל משעשע.

אתה רוצה, אתה יכול לפתוח אתר אינטרנט בו אתה קורה לחימוש האזרחים כנגד הממשלה.

בהצלחה עם זה.

אבל לא פה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

במגזר מסויים באוכלוסיה זה דווקא נפוץ ומשטרת ישראל לא עושה רבות כדי להילחם בתופעה.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קשור למגזר, תחזיק נשק בבית ללא רישיון ואף אחד לא יעשה לך כלום אלא אם ילשינו עליך או שתיתפס עם זה במקום ציבורי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מניפסט מבולבל ולא רלוונטי לשאלה של פות"ש.

רוצה לפתוח דיון על ה- 2nd Amendment? בבקשה. אבל לא הייתי מצטט ממסמך שנכתב ב- 1791 מבלי להסביר את הרקע החברתי-הסטורי בו הוא נכתב, ומי היו אותם האזרחים שעל זכויותיהם הוא מגן. תזכורת קטנה: היו להם עבדים חסרי חירות וזכויות ונשים חסרות זכות הצבעה ואף אחד לא חשב שיש בכך בעייתיות.

.

לא בדקתי בסטטיסטיקה אבל נראה לי שהיו יותר מקרים פליליים בהם נורו אזרחים בנשק פרטי מאשר מחבלים שנורו על ידי אזרחים חמושים. אני תומך בזכות ההגנה העצמית אבל לא משוכנע שכל מה שחסר לנו במדינה מרובת המחלוקות והשסעים החברתיים שלנו זה חימוש מסיבי וגורף של אזרחים בנשק.

פורסם

שבלול, בבקשה לך ניסוי קטן:

תספור כמה פעמים ביום / שבוע אתה נתקל בתופעת הישראלי המכוער -

על הכביש, בתור לקופות בסופר, בתור למועדון, בגנים הציבוריים ואיפה שאתה לא רוצה.

עכשיו תחשוב מה היה קורה אם לכל אחד מהמעורבים היה עליו נשק חם...?

הרי סבלנות, סובלנות, אורך רוח וקור רוח, אלו לא תכונות שניחן בהן הישראלי הבבוני.

כך שאתה יכול להגיד שיש מניפולציה והפחדה רבתי של התקשורת,

אבל אתה לא יכול להתכחש לבריונות המגעילה שאתה רואה בכל מקום, במו עיניך, כל יום!

פורסם

אכן מניפסט מגוחך, דמגוגי ולא קשור, המבוסס על קטעי אינפורמציה.

לפותח השרשור: אני שוב חוזר ואומר שלא כדאי לפסול על הסף נשק חליפי כגון שוקר חשמלי. לדעתי הוא תפור על הבעיה שתיארת.

פורסם

הנשק הכי קטן והכי קל שאתה יכול להסתפק בו, ותקווה לעולם לא תצטרך להשתמש בו.

תתאמן לפחות בבקשה במטווח כדי שלא תהרוג חפים מפשע במידה וכן.

הקולט קומנדר למשל הוא רעיון לא רע. לי אישית נוח קולט M-1911 וזה מה שיש לי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם כל יהודי אירופאי היה נושא נשק ערב פרוץ מלחמת העולם השניה, זה רק היה חוסך לגרמנים טונות רבות של ציקלוןB.

המחשבה שלאזרחים חמושים תהיה איזושהיא השפעה על המערכה, כאשר צבאות אירופה נדרסים כאילו הם נמר נייר היא לא פחות מתלושה מהמציאות.

פות"ש,

בדקת בכלל שאתה עונה לאחד מהקריטריונים של בקשה רשיון לנשיאת נשק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הגלוק 19 הוא מיינסטרימי, קל לתפעול ואמין, ותוכל להפטר ממנו בקלות בבוא העת.

אני "מחזיק" בזיג 228 שכאזרח מאז השירות לא נגעתי בו. אם אתה לא מאלה שממש אוהבים להיות עם אקדח צמוד מהר מאוד תמצא את העניין מעיק ומסורבל. אם לא הייתי חושש מאפוקוליפסת זומבים או שלא היה לי ערך סנטימנטלי אליו, הייתי מאוד שמח להפטר ממנו.

אני מניח שאתה לא משנע סכומים שמצדיקים ירי באדם, ובמקרה שוד אקדח עלול לסבך סיטואציה שמסובכת מלכתחילה.

שקול כספת טובה + מיגון ביטוח ובלדרות (בלדרות יומיומית יקרה? תעשה פעם בשבוע).

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

2 הסנט שלי - במקום ללא סיכון בטחוני (שטחים כדוגמא) לא הייתי מחזיק נשק. כסף בוודאי לא שווה את זה, בשביל זה יש ביטוחים. אני מאד אוהב לירות, אבל ברמה של תחביב ולא מצאתי לזה זמן בשנים האחרונות, בכלל. אני לא חושב שיריתי מ-2009 ולפני זה מ-2005.

בהיותי סטודנט משך 3 שנים עבדתי בשמירה והחזקתי נשק והידיעה שאתה עם נשק, כל הזמן, באמת די מעיקה. גם אם זה אקדח קליל יחסית כמו ה-19C (תענוג, אגב, ממה שזכור לי), זה עדיין כאב ראש לא קטן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשק ארגוני זה באמת באסה. זה כמו להשאיר נשק צבאי בבית, ללכת לטיול ולהיות כל הזמן בלחץ שיגנבו את זה מהבית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן, אבל נשק אישי זה יותר מבחירה ופחות אילוץ מהעבודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...