Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הידיעה הזאת מאתר CNN,

http://money.cnn.com/2015/03/25/technology/ford-speed-limit/

פורד מפתחת ומתכוונת להתקין מע' להגבלת מהירות למהירות המוצגת בשלטים בשולי הכביש. מה שקראו לו: the intelligent speed limiter.

150325080651-ford-speed-limit-render-780x439.jpg

המע' תוצג לפי פורד ב S MAX החדש. בהתחלה בגרמניה ולאחר מכן בכל העולם!

מה אתם חושבים על זה? צעד מבורך או מסרס לאוהבי ההגה?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

זה צעד גימיקי בעיקר. לדעתי פורד לא יעשו זאת, כי הם רוצים למכור מכוניות, ואף אדם שפוי לא ירכוש רכב כזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מאמין שזה בגדר פיצ'ר בלבד, ושניתן יהיה לבטל אותו בלחיצת כפתור/פעולה פשוטה. זה אפילו לא בטיחותי להגביל מהירות, ככה שאין מצב שזה יהיה קבוע ובלתי ניתן לביטול. אני הייתי שמח לפיצ'ר הזה לנסיעות רגועות/באיזורים מועדים לאכיפה, והייתי שמח אם היה ניתן לבטל זאת למשל בהצמדת הדוושה (כמו שבקרת שיוט מתבטלת במגע בברקס).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אין כאן חדשנות כלשהי. במרצדס כבר כמה שנים קיימת מערכת שיודעת לזהות את סוג הכביש ובהתאם אליו מציגה לנהג את המהירות המותרת.

פורד בסה"כ לקחו את הטכנולוגיה שקיימת ממילא והוסיפו לה עוד כמה שורות קוד בתוכנת ניהול המנוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נכון שזה בא בשביל להגביל את המהירות אבל בפורד אומרים שהמע לא תבלום את הרכב חלילה אלא תנתק אותו מהגז על מנת להפחית האצה, ז"א זה לא משהו שמסוכן להשתמש בו בנהיגה יומ-יומית..

זה מין פיצ'ר בדומה ל קרוז קונטרול. אז מה רע בזה??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בהתייסות להבט הטכנולוגי: לא ברורה לי הבחירה במערכת של זיהוי ופענוח של שלטי מהירות מול האופציה הפשוטה של שימוש בנתוני GPS + מפת הכבישים והמהירות החוקית בהם, בכל מקטע ומקטע.

:turn-l:
פורסם
זה לא משהו שמסוכן להשתמש בו בנהיגה יומ-יומית..

לדעתי מאוד מסוכן. לדוגמא אתה נמצא באמצע עקיפה במהירות חוקית, מגיע רכב ממול ואתה חייב להאיץ כדי לחזור לנתיב בבטחה. מה תעשה?

פורסם
נכון שזה בא בשביל להגביל את המהירות אבל בפורד אומרים שהמע לא תבלום את הרכב חלילה אלא תנתק אותו מהגז על מנת להפחית האצה, ז"א זה לא משהו שמסוכן להשתמש בו בנהיגה יומ-יומית..

זה מין פיצ'ר בדומה ל קרוז קונטרול. אז מה רע בזה??

אם זה קורה בעליה אז זה דומה לבלימה רק ללא אורות בלימה, מסוכן. מערכת מיותרת לדעתי.

פורסם
לדעתי מאוד מסוכן. לדוגמא אתה נמצא באמצע עקיפה במהירות חוקית, מגיע רכב ממול ואתה חייב להאיץ כדי לחזור לנתיב בבטחה. מה תעשה?

אהה... ומה נראה לך ? שאף אחד בפורד לא חשב על זה?

פורסם (נערך)

ברוך בורא דוושת הברקס ואז חזרה לנתיב שלך. לא רוצה לפתוח פה עכשיו דיון על מקרה כזה או אחר. האופציה לנוסע מהר צריכה להישאר אבל לדעתי לנהגי היום יום ובמיוחד ברכב כמו S-Max שמטרתו להוריד את כל הילדים בגן ובבית-הספר ולנסוע לעבודה ובסופי שבוע לנסוע לטייל עם כל המשפחה, זו אחלה תוספת ופיצ׳ר מאוד נחמד ושימושי.

אנשים שימו לב שמדובר על S-Max ולא פוקוס ST, לא נראה לי מישהו קונה S-Max בשביל להתגרזן איתו בנס הרים ואם כן, אז פשוט תלחץ על כפתור הביטול של המערכת ותהנה..חח

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

אם מפתחים מערכת שהולכת להיכנס לרכבים, אני בטוח שהיא תעבור הרצה מספיק זמן בשביל כל מיני מקרה קצה שעלולים להיתקל בהם בכביש.

הסירו דאגה מלבכם, היא לא תגרע מהבטיחות שלכם בכביש.

זה פיצ'ר שיש לו שימוש במצבים רבים ויהיה ניתן לביטול בוודאות (אין שום סיכוי שיצרנית רכב תייצר רכב עם מגביל מהירות למהירות חוקית בלבד)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

חבר'ה הכל בסדר, אפשר להוריד את מפלס הפאניקה. זאת לא "מערכת" והיא לא "מגבילה" שום דבר.

קראתי את ההודעה לעיתונות שפורד הוציאו, כך שלא טרחתי לקרוא את הכתבה של CNet ולכן אני לא יודע אם מה שהם כתבו זה נכון או סתם ערימת שטויות.

הדבר הזה זה סך הכל עוד אופציה של מערכת בקרת השיוט האדפיטיבית. כמו שהיום אתם יכולים לקבוע מהירות סף עליונה למערכת שמעליה האוטו לא מאיץ, ככה תוכלו עכשיו לבחור באופציה של "להישאר במהירות החוקית". אם יש תמרור שמאפשר נסיעה מהירה יותר, הרכב יאיץ (אלא אם כן כמובן יש לפניכם מישהו יותר איטי ואז הוא יאט למרווח הבטחון שהזנתם). אם מופיע תמרור של מהירות נמוכה יותר, הרכב יגלוש עד שיגיע למהירות המותרת.

בקיצור, לא מסוכן, לא מסרס לא רובוטים ולא סקיינט. סך הכל עוד פיצ'ר בקרוז קוהטרול שאתם יכולים לבחור (או לא).

עריכה: אגב, ואריאציה של המערכת הזאת כבר קיימת היום בהרבה מאוד מכוניות, קוראים לה "מגביל מהירות אקטיבי", כזה שלא נותן לכם לעבור מהירות מסויימת אלא אם כן אתם לוחצים חזק על הדוושה (בניגוד למגביל פאסיבי שסתם מצפצף). פה פורד פשוט שילבה את המגביל עם מערכת קריאת התמרורים והיא זו שמעבירה למגביל המהירות את המידע.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...