Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפדלאות ששורצות בביתי החליטו לקנות מתלה כביסה חדש בצורת אלפטיקל

איפה כדאי לראות דגמים בחנות מקצועית באזור השפלה ?

בגדול לגבי המכשירים האלו, מה כדאי לבדוק ?

ואיזה תקציב כדאי לשריין לרכישת אלפטיקל טוב שבתקווה שני מבוגרים יעשו עליו כושר מספר פעמים בשבוע ? (גם לחדש וגם למשומש) ?

פורסם

המלצתי החמה - מנוי לחדר הכושר:

לא תופס מקום בבית.

שתי הפדלאות יכולות להתאמן יחד ולתת מוטיבציה הדדית.

מקבלים מוטיבציה מכל בעלי המרץ שמתאמנים מסביב.

התחזוקה על בעל הבית.

יש מגוון מכשירים: אליפטי\קרוס\הליכון\סטפר\AMT וגם מכשירי כוח, מתיחות ושאר אבזרים ממרתפי האינקויזיציה.

ואם נגמר החשק - מבטלים את המנוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לצערי אנחנו מגיעים לסוף היום סחוטים ואחרי שמצליחים לסיים את טקס ההרדמה היומי הדבר האחרון שמתחשק הוא ללכת לחדר הכושר (שנמצא במרחק נסיעה). כשגרנו בדירה אחרת וחדר הכושר היה קרוב יותר הוא בהחלט היה פתרון מועדף.

עכשיו המטרה היא לנסות לשרוף קלוריות מול הטלוויזיה בזמן הקצר שבין סיום טקס ההרדמה לקריסה על המיטה

פורסם

אליפטיקל, סטפר, קרוס טריינר, קרוס דרסר לא ממש מפעילים את כל חלקי הגוף (לא סגור לגבי הקרוס דרסר...).

אין ממש תחליף לדבר האמיתי, אבל החבר'ה האלה מייצרים את הדבר הקרוב ביותר:

http://www.concept2.com/

מומלץ בחום.

פורסם
לצערי אנחנו מגיעים לסוף היום סחוטים ואחרי שמצליחים לסיים את טקס ההרדמה היומי הדבר האחרון שמתחשק הוא ללכת לחדר הכושר (שנמצא במרחק נסיעה). כשגרנו בדירה אחרת וחדר הכושר היה קרוב יותר הוא בהחלט היה פתרון מועדף.

עכשיו המטרה היא לנסות לשרוף קלוריות מול הטלוויזיה בזמן הקצר שבין סיום טקס ההרדמה לקריסה על המיטה

הפתרן שאשתי ואני מצאנו הפוך - אימון על הבוקר. בתקופה שבה היה צורך להכין ילד בבוקר היתה בינינו חלוקה (היא התאמנה בבוקר ואני אחה"צ), כעת שנינו מתאמנים בבוקר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו מתלה כזה במשך כחצי שנה . היתרונות - זה עדיף מלא לעשות כלום .הרבה יותר שקט בפעולה מאשר מסלול ריצה ו לא דורש חשמל להפעלה. כנראה עדיף לברכיים מריצה. חסרון - תופס לא מעט מקום ובדרך כלל לא מתקפל אני חושב שהאימון בו הוא בעצימות נמוכה יחסית כלומר זה הרבה יותר קל מריצה ,אבל זאת כן פעיות.המלצות עדיף כזה עם גלגל תנופה אחורי . מעבר לאלה המקצוענים שתופסים המון מקום ועולים החל מ 4-5 אלף ההבדלים בין המכשירים הביתיים הם לא גדולים. תקנו משהו מחברה ידוע והכי חשוב תתמידו

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אליפטיקל, סטפר, קרוס טריינר, קרוס דרסר לא ממש מפעילים את כל חלקי הגוף (לא סגור לגבי הקרוס דרסר...).

אין ממש תחליף לדבר האמיתי, אבל החבר'ה האלה מייצרים את הדבר הקרוב ביותר:

http://www.concept2.com/

מומלץ בחום.

ידוע לך שזה 7,000 ש"ח לחתיכה, כן?

יש לי את המתחרה הטיפה פחות משוכלל אך יותר מסוגנן שלהם WaterRower ובקונספט אני משתמש בBox של הקרוספיט. זה אכן אימון אדיר, אבל בניגוד לאליפטיקל, יש חשיבות אדירה לטכניקה, אז לוקח המון זמן להגיע לנקודה בה האימון הוא בנונשלנט.

ייתרון עיקרי של מכשירי חתירה, אפשר להעמיד אותם (זה יתרון אפשרי גם של הקרוס דרסר)

ואז הם לא תופסים מקום כמעט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

התחדשתי במתלה המדובר לפני כחודש. מראש הקצבתי לזה סכום נמוך (אם באמת יהפוך לפסל מאובק ההפסד יהיה נמוך יותר). ממליצה בחום לחפש ביד2 כי יש שם לא מעט אנשים שמוכרים מכשירים במצב טוב ב20-50% מהשווי המקורי שלהם (אני קניתי ב500שח מכשיר שהשווי שלו כחדש עפ"י זאפ בערך 2700 שח).

יתרונות: חוסך את הלוגיסטיקה והזמן הקשורים בהגעה לחדר כושר (התארגנות, נסיעה, מקלחת בבית)

חסרונות: כבד מאוד ולא פשוט להובלה (אם קונים משומש), תופס לא מעט מקום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לנה, אחד היתרונות בחדר הכושר הוא המקלחת. חוסך לך כמה מאות ליטרים מים בחודש.

פורסם

זה מזכיר לי איך העיפו את החבר שלי מחדר כושר. בתקופה שהיה מובטל הוא התאמן פעמיים ביום ועשה מקלחת ארוכה אחרי כל אימון.

המים עלו להם יותר והם ביקשו ממנו לעזוב את המכון.

לעניין האליפטיקל יש לי אחד משוכלל. מוכן למכור ב50%

http://www.energym.co.il/%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%9C-ROYAL360

פורסם

טרונצ'ו - אתה קצת ציני, אני מכיר אנשים שמחזיקים בנוי בחדר הכושר וגם מנצלים אותו בשעות הבוקר המוקדמות או במזג אויר סגרירי, אבל בשעות נאות יוצאים להליכה\ריצה על חוף הים ואז באים להתקלח במועדון, לא בבית. חוץ מזה, לאנשים שמתאמנים לפני העבודה אין זמן לרוץ הביתה להתקלח אלא עושים זאת לפני היציאה מחדר הכושר, ולכן פרמטר איכות המלתחות והמקלחות חשוב בבחירת המקום המתאים לרכישת מנוי.

פורסם

לא, לא ציני. אני גר בבית שיש בו דוד חשמל וכשהייתי מתאמן במכון כושר, להתקלח מתוך ידיעה שהמים החמים לא יגמרו, זה תענוג לא קטן.

נ.ב

לבוא להתקלח ככה סתם במכון אחרי צעדה וכו', את זה עוד לא עשיתי.

פורסם
זה מזכיר לי איך העיפו את החבר שלי מחדר כושר. בתקופה שהיה מובטל הוא התאמן פעמיים ביום ועשה מקלחת ארוכה אחרי כל אימון.

המים עלו להם יותר והם ביקשו ממנו לעזוב את המכון.

לעניין האליפטיקל יש לי אחד משוכלל. מוכן למכור ב50%

http://www.energym.co.il/%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%9C-ROYAL360

אתה רציני לגבי החבר?

מה הם עקבו אחריו למקלחות?

ולגבי המכשיר, לי יש אופניי כושר של החברה הנ"ל, עברתי איתם כבר יותר ממאה אלף ק"מ והם עדיין נושמות...

• תוכן חדש...