Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי סיטרואן C4 שנת 2007 ולצערי דלת ימין לא ננעלת יותר, לא דרך השלט ולא דרך הנעילה המרכזית.

לצערי אין דרך אחרת לנעול את הדלת כך שהאוטו שלי עומד ברחוב כשניתן להכנס דרך דלת ימין בלי בעיה.

פניתי למוסך, שילמתי 150 שקל ואחרי בדיקה נאמר לי שמנוע הנעילה לא עובד (בעיה עם הגלגל שיניים).

אמרו שיחזרו אליי להצעת מחיר עבור אותו חלק ואני ביקשתי שיחפשו לי מנוע לא מקורי כדי להוזיל עלויות.

חזרו אליי ואמרו לי שהחלק והתיקון יעלו לי 500 שקל ומדובר בחלק משומש שנלקח מפירוק, זה אפילו לא חדש.

רציתי לשמוע את דעתכם האם עובדים עליי בעיניים או שזה באמת המחיר.

תודה לעונים,

אורי

פורסם

רק רוצה לדעת אם עובדים עליי עם המחיר. ראיתי פה בפורום שזה אמור לעלות 200-300, לא 500. רק רוצה לבדוק איתכם, אולי זה תלוי ברכב

פורסם

לפני כחצי שנה התקשרתי לג'אן חלפים ושאלתי מחיר למק"ט 9136AA שדומה לחלק שאתה צריך, נאמר לי כ-400 + מע"מ על החלק בלבד, חדש כמובן. תוסיף עלות פירוק והרכבה שלו ותגיע למחיר המבוקש. על פניו נראה ש-500ש"ח הוא מחיר לא רע, אך במקומך הייתי מתעקש על חדש, אפילו במחיר קצת יותר גבוה.

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

לצערי הודיעו לי שהחלק שמצאו לי זה ל C4 רגיל ולי יש דגם 3 דלתות. נאמר לי שבדקו בכל מקום ואין בארץ את החלק.

בעיה רצינית

• תוכן חדש...