Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כ-7 חודשים עברתי תאונה. התאונה קרתה עקב היגוי יתר שלא הצלחתי לתקן והרכב החליק מהכביש עם הצד, פגע עם החלק התחתון של צד ימין באבן שהיתה על האדמה, ועם ה'אף' נכנס בעליה שהיתה על האדמה לאחר שהכביש נגמר.

לאחר שהחלק הקדמי פורק גילינו שהקורה הקדמית שעליה יושב הרדיאטור התעקמה וגם שקצוות ה-chassis legs התעוותו. בקצרה הנזק לרכב לא קל ופשוט לתיקון.

עם רכב רגיל, הוא היה נמכר לפירוק וזהו, אבל במקרה הנ"ל מדובר על רכב אהוב ומיוחד.

ניסיתי למצוא משהו שיחליף אותו ולא יהיה במצב מוזנח וקטסטרופלי במשך חצי שנה, ואני מתחיל להתיאש ושוקל אופציות נוספות.

למרות שהנזק לרכב לא קטן, אני שוקל לבדוק אופציה לתיקון. כך שאני מחפש המלצה למוסך אמין ומקצועי שקודם כל יוכל לבדוק האם הנזק בר תיקון ואם כן אז גם לתקן אותו. וכאן אני מתכוון לריתוך קורה תקינה, יישור החלקים שהתעוותו ובדיקה מדוייקת שהוא באמת יצא ישר ולא רק "נראה ישר, יהיה בסדר". ממה שהבנתי יש מקומות עם מכשירים שמסוגלים למדוד את מצב השלדה בצורה מדוייקת בעזרת לייזר.

אני לא מחפש בהכרח את האופציה הכי זולה, אלא את האופציה המקצועית ביותר כך שהעבודה תהיה איכותית והרכב יצא משם במצב תקין ובטוח.

קיבלתי הערכה מפחח שעובד עם המוסך הרגיל שלי, וההצעה שלו היתה סביב ה-5500 (אחרי מע"מ והכל) אך ללא שום התחייבות לזה שהרכב יהיה ישר. מאחר ואני לא מכיר אותו ואת איכות עבודתו וויתרתי על ההצעה.

אני גר בתל אביב, כך שהמלצה על מקום באיזור תתקבל בברכה.

• ספונסר פורום
פורסם

קיבלתי המלצה על קרמן אלי מרכז שירות ממוחשב לכיווני פרונט ויישורי שלדה בבני ברק.

מקריאה של מספר ביקורות על כיווני פרונט נראה שהמקום מקצועי ונותן שירות מצויין. השאלה מה איכות העבודה שלהם מבחינת יישור שלדות?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז לאחר שוויתרתי זמנית על אלי, עקב מחסור שלו בזמן פנוי רציתי לחזור לבדוק אם יש מישהו עם ניסיון על המוסכים

א.א.ל מרכז שירות לרכב ביהוד.

דרור סנקביץ בראשון.

לשני המוסכים נראה שיש את הכלים הנכונים לתיקון שלדות וא.א.ל מתעסק גם עם רכבי אספנות ורכבי יוקרה לפחות לפי התמונות.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי The Coolest
פורסם

ממליץ בחום על 'רעים' ברחוב השלושה ת"א.

בעבר קיבלתי עליהם המלצה כאן בפורום, והייתי כבר מספר פעמים. תמיד יצאתי מרוצה.

פורסם

למוסך ליטל בתל אביב - יש מחלקה איכותית לפחחות וצבע.

לא התנסיתי בעצמי אבל מביקורים שלי במקום ראיתי כמה פרוייקטים איכותיים שבצעו.

פורסם

יש בפורום מספר מוסכים טובים לפחחות וצבע, וכמובן מוסך אלעד בחולון העושה עבודה נהדרת.

אתה צריך מוסך המתמחה בישור שלדות עם מכשור מדידה טוב ומודרני, לא כל המוסכים נכנסים לנושא הזה.

נסה למצוא מוסך לא כל-כך גדול, זו מראש בעיה כי מוסכים בעלי ציוד מתיחה ויישור בד"כ גדולים.

יש בראשון את שני מוסכים המתמחים בזה ודי גדולים - כדאי לנסות לברר.

מוסך גולי - http://www.guly.co.il/about.asp

מוסך אבי בר - http://www.avibar.co.il/

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...