Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה 323 2001 , כבר מספר חודשים שאחרי שהאוטו חונה כמה שעות אני רואה 3 טיפות ממש קטנות של שמן מתחת למכסה מנוע , אני בודק פעם בשבוע שמן מים ולא חסר לא בגיר לא במנוע ולא בשאר השמנים, אין חוסר במים, ממה זה יכול לקרות?!? תודה וסוף שבוע מהנה!

פורסם

אם יש טיפות - יש נזילה. אם מפלסי הנוזלים לא יורדים - הנזילה חלשה.

צריך להסתכל מלמטה, לבצע שטיפה אם הכל שם מלא בשמן ולראות מאיפה נוזל.

מה שמאור ביקש, זה שתנסה למקד - מתחת לאיזה איזור במנוע מטפטף.

למרות שזה לא אומר כלום, השמן יכול לגלוש על משהו ולטפטף במקום אחד בכלל, רחוק ממקום ממנו נזל.

פורסם (נערך)
תעלה תמונה של תא המנוע וסמן מעל איזה חלק בערך הטיפות.

אין לי כלכך איך כי אני דרך הטלפון,

לפי העיניים זה מעל הבלוק מנוע

יכול להיות שזה המחזירי שמן??

עריכה אחרונה על ידי Baruch323
פורסם

OK זה יכול להיות , שמן מנוע ,גיר ,נוזל בלמים או נוזל הגה כוח. אפשר לפעמים לדעת לפי הצבע או הריח. בכל מקרה רצוי לבדוק במוסך ולתקן אם צריך.

פורסם
OK זה יכול להיות , שמן מנוע ,גיר ,נוזל בלמים או נוזל הגה כוח. אפשר לפעמים לדעת לפי הצבע או הריח. בכל מקרה רצוי לבדוק במוסך ולתקן אם צריך.

עכשיו שאני חושב על זה במיכל שמן הגה כוח הוא נמצא בסימון על מינימום אולי טיפה מעליו, ומתחת למקסימום, אולי זה משם?

פורסם

אם הנוזל ההדראולי של תיגבור ההגה נמצא על המינימום, בכל מקרה תוסיף, אם הנזילה משם והכמות תמשיך לרדת אתה עלול לחטוף הפתעות בהיגוי

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...