Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב גדול יותר לרגל הרחבת המשפחה וגרסאות הסטיישן של קיה סיד ויונדאי I30 קורצות לנו מאוד. מחיפושיי בפורום אני מבין שאלו ממש שתי אחיות וההבדלים ביניהם די מינוריים. התקציב הוא עד סדר גודל של 60K ש"ח, כך שהשנים הרלוונטיות הן 2010-2011. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שאחד מהרכבים האלה בכל זאת עדיף על פני האחר ובמיוחד האם מחיר וזמינות החלפים שלהם מהווה שיקול משמעותי בבחירה לכאן או לכאן? (אני מניח שהחלפים של היונדאי הרבה יותר זמינים מאחר והשוק ממש מוצף ברכבים האלו משוק הליסינג, אבל אשמח לשמוע אם זה שיקול זניח בעיניכם).

תודה רבה,

צבי

פורסם

הקיה לא ממש נדירה כך שלא הייתי חושש מנדירות של חלקי חילוף.

אני מוצא את היונדאי עדיפה בגלל שבסיס הגלגלים שלה גדול משל הקיה, הסיד סטיישן והאצ'בק הן בעלות בסיס גלגלים זהה בעוד ב-I30 דגם הסטיישן קיבל בסיס גלגלים ארוך יותר שבא לידי ביטוי בעיקר במושב אחורי מרווח יותר ופוגע מעט בנפח תא המטען שקטן משל הקיה.

• תוכן חדש...