Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי מיני אינטל מחשב באלי אקספרס לפני כמה חודשים, מעבד חלש חלש, ממש אין צורך בI3.

המערכת הפעלה היא OpenELEC, שזה פשוט KODI בלי שום דבר אחר, מושלם לצרכים.

עכשיו תשמע משהו שיחסוך לך כסף ועצבים - אפשר להתקין את OpenELEC על DOK מעפן של 4GB, זה עובד באותה מהירות כמו מהארדיסק רגיל כי כל המערכת הפעלה נטענן לRAM.

ואם זה לא מספיק, אז אפשר גם לעשות את ההתקנה על הDOK מכל מחשב PC אחר, ואז רק לחבר אותו אל המחשב MINI שתקנה וזה יעבוד.

אז יש לי MINI PC בלי הארדיסק פנימי וזה עובד נפלא.

גם לOpenELEC יש אפשרות בהגדרות לשתף את כל כונן חיצוני שמחברים למחשב אוטומטית, ככה שאני נכנס ברשת דרך הלפטופ שלי אל ההארדיסק עם הסרטים והסדרות שמחובר תמידית אל הMINI PC. (ולכן חשוב לקנות MINI PC עם USB3 דרך אגב)

תקנה באלי אקספרס את המחשב הכי זול שבא עם RAM שלא צריך לקנות בנפרד ועם USB 3 ותהנה :) לי עלה 500 ומשהו שקל עם משלוח מהיר מאוד עד הבית.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ליאור, תודה רבה. זה נשמע כמו פתרון המושלם בשבילי. אני גם בונה על OpenELEC בתור מערכת הפעלה. להתקין על דיסק און קיי זה רעיון גדול, זה חוסך דיסק הרבה יותר יקר ומיותר לצרכים שלי. אז למעשה אני צריך רק נוק עם זיכרון וזהו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, בדיוק.

יש בעיה מינורית ממש (שקשורה לnuc ולינוקס באופן כללי) שצריך להתעסק בביוס של המחשבים האלה כדי שלינוקס (OpenElec) יפעל, אבל זה רק שינויי הגדרות בדרך כלל. המחשב שאני קניתי לא נפוץ במיוחד והצלחתי אחרי כמה נסיונות להגדיר את זה כמו שצריך בעזרת מדריך שהתאים לביוס של מחשב דומה אבל שונה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

למען האמת המכשירים הסיניים ממש מפתים במחיר. החשש היחיד שלי זה חום. אני בטוח שרובם מבחינה פונקציאונלית יעשו את העבודה. השאלה לכמה זמן. גם לנוק יש/היו בעיות חום מבויימות ויש לו מאוורר וזה למרות שתכננו אותו חבר׳ה רציניים מאוד מאינטל. זה החשש שלי ממוצרים סיניים סגורים בקופסאות האטומות. כמו כן, לנוק 3 שנים אחריות בארץ - עוד שיקול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני ממליץ על פיפו

חסרונות:

אין USB3

דיסק קשיח לא גדול =32 ג'יגה ,אפשר להוסיף 1 טרה דיסק חיצוני

תומך ברשת 10\100

יתרונות:

מריץ ווינדוס 8.1 -תפעול נוח

מריץ קודי בצורה חלקה כולל ג'נסיס ופולסר

לא צריך להבין במחשבים כדי לחבר את הקופסא לחשמל ולטלוויזיה (hdmi לרכוש בנפרד כי הסינים קמצנים)

כשאין משהו בקודי (נדיר אבל ייתכן) ,יש את גוגל

אצלי לא חשוף לשמש , המארז המתכתי לא מתחמם יתר על המידה-אני מכבה כשהמכשיר לא בשימוש .

המלצה:לא לרכוש בעליאקספרס , אני קניתי בגיקביינג לפני כחודש ב 97$ מאז המחיר עלה ל120$

פורסם

יש את Minix NEO Z64 עם אותם נתונים אבל יותר יקר.

פעם אחרונה שבדקתי עוד לא הגיע לארץ אבל יש לו יבוא אז תקבל את האחריות שאתה רוצה

אייל

פורסם

tzvipper כול סדרת הZ37XX של אינטל כול כך קרה שגם בעומס מקסימלי אין לה צורך אפילו בקירור פסיבי.

המעבדים האלא יציבים מעוד, בעלי צריכה נמוכה ומפעילים 4K בלי למצמץ, לא סתם הם בשימוש רחב בקרב עולם הטאבלטים.

כבר יש מפתחות HDMI על בסיס Z37XX אומנם המחיר סביבות 120 דולר כנל לPIPO.

לNUC של אינטל יש מעבד I3 מלא, צריכת החשמל שונה וגם החום שהמעבד מפיק, לI3 17W TDP ולZ3736F פחות מ4W TDP כמובן הביצועים בהתאם Z3736F חלש יותר בחצי.

nemesis זה בעייה של KODI והקודקים המוזרים שלהם ב8.1 , מבחינת החומרה עצמה לפי אינטל הם אמורים להריץ 4K 30FPS בצורה חלקה, אני ניסיתי 4K רגיל ביוטיוב על הטאבלט שלי Z3735D וזה רץ חלק מנחש שעל Z3736F שטיפה יותר חזר זה ירוץ זהה.

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)

דימה, תודה על המידע. אשקול בחיוב מחשב המבוסס על מעבד כזה. במחירים האלו שהם נמכרים אפילו אם תיהיה בעיה איתו, אם הוא ישרת שנה זה כבר ישתלם.

לגבי NUC, הכוונה הייתה לרכוש אחד עם סלרון ולא I3 שהוא יקר בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

• תוכן חדש...