Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש פה

אני מנסה עזור לידידה עולה חדש מחול בקניית רכב לאחר

שפחדה ליפול על רכב לא טוב או שיעבדו עליה מכיון שלא מבינה.

היא רצתה רכב עד 20000 ש"ח ורצתה את הגטס .

מצאנו יונדאי גטס יד ראשונה 170000 אלף קילומטר

והלכנו למכון בדיקה מממ בבני ברק.

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעזור לי בממצאי הבדיקה.

בעלת הרכב אמרה לנו שהיא תבדוק הכל במוסך וחצי מסך כל הטיפולים המצויים בטופס היא תוריד ממחיר הרכב

עלות הרכב 20000 ש"ח.

unnamed.jpg

פורסם (נערך)

הרכב עבר תאונה מאחור לפי מה שזה ניראה, זה כבר ירידת ערך של בין 2 ל 10 אחוז תלוי מה השמאי קבע (אפשר לשלוח ללוי יצחק יש להם שירות לקביעת ירידת ערך בחינם ע"פ טופס בדיקה) אבל אין מה לעשות מדובר ברכב ישן ולא ברכב חדש וכל תאונה כמעט מסתיימת בירידת ערך וקצה שלדה כמו למשל התאונה הזו שקרתה לי ברכב הקודם:

WP_20131008_003.jpg

מה גם שאם עכשיו הרכב שווה 20K, כשהיא תרצה למכור אותו הוא גם ככה יימכר בגרושים ואם המצב המכאני שלו טוב ויש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת עם קבלות, לא הייתי שולל קנייה אם בעלת הרכב באמת מוכנה להוריד במחיר ולאחר בדיקה במוסך. בנוגע לליקויים- צריך לגשת למוסך לבדוק מה עלות התיקונים, סה"כ אני לא רואה משהו חריג חוץ מהתאונה ומהבלאי שיש לרכב, בכל זארת מדובר ברכב כמעט בן 10. האם לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה? אם לא, שתמשיך הלאה. מה תוקף הטסט?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

תודהעל ההתייחסות

היא עשתה טסט 01.01.2015

המוכרת רוצה 20000 שח על הרכב

ולא אמרה על התאונה.

למוכרת יש ספר טיפולים כאשר עד לפני שלוש שנים בוצע במוסך שי יונדאי

כמה אני יכול להוריד ממה שהמוכרת מבקשת?

עריכה אחרונה על ידי Ariel Michael
פורסם

חסרים פרטים - האם היא מהדור הראשון או השני? 2006 זה בדיוק שנת התפר בין הדורות.

מה רמת הגימור? GLF, GLI, GLS ?

בכל מקרה מחיפוש זריז ביד 2 מצאתי לפחות עוד 2 אופציות במחיר נמוך יותר, קילומטראז נמוך יותר, GLI לפחות, ושנת 2007 או 2008.

בנוסף, אשמח להתלוות אליך לבדיקה עצמאית של הרכב.

Stay Dirty

פורסם

אז לא הבנתי, ב 3 שנים האחרונות לא עשו לרכב טיפול ואין תיעוד? אם זה המצב, הייתי מדפדף לרכב הבאף במיוחד אם בעלת הרכב הסתירה את התאונה ומבקשת מחיר כזה על הרכב.

פורסם

בשלוש שנים בוצע טיפולים אך לא במוסך מורשה. בקשר למכה הרכב שייך לאמא שלא ובמקרה היא שדרנית רדיו מפורסמת והיא חולה ובגלל זה מוכרת הבת שלה את הרכב. אני כן נוטה להאמין שהבת אמרה לי שאין תאונות מתמימות כי אמרתי לה במקרה של תאונה שהיתה ולא דיווחת לי את תשלמי את הבדיקה והסכימה איתי.

פורסם (נערך)

20K לא הייתי משלם על הרכב הזה במיוחד שביד 2 יש המון אופציות כמו למשל הרכב הבא:

getz.png

ולאו דווקא בגלל התאונה אלא יותר בגלל הק"מ.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

יש הערות בבדיקה שהן לא כסת"ח רגיל כמו בוצה במנוע, תושבות, נקישות בתיבת הגה וזה עוד מבלי להתייחס לתאונה.

תמשיך הלאה, היחיד שיסכים לשלם 20K על רכב כזה זה מי שיקנה אותו ללא בדיקה.

פורסם

ברכבי הסופר-מיני הללו עם הדלת החמישית, כל פגיעת חזית-אחור בפקק זה מתכון בטוח לקצה שלדה.

אין מה לעשות. האוטו קצר,הפגושים קרובים לאמבטיה של הספייר ("פח אחורי"), היא מתעקמת מכל שטות, לפעמים אפילו מושכת קצת את הקורה.

בלי שום קשר לכך- העונים מעלי צודקים. הרכב מוזנח (בוצה במנועים האלה מעידה על זלזול בטיפולים) בק"מ קצת גבוה, ומבקשים עליו הרבה יותר מידי כסף.

גם לתאונה יש משמעות מסחרית. הרכב הזה ימכר בסוף בחצי ממה שהגברת מבקשת, או לפראייר תמים שיקח אותו בלי לבדוק יותר מידי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

natco, גם בהונדה שלי שהיא היתה סדאן פגיעה ב 25 קמ"ש הובילה לתיקון פח אחורי ויישור רצפת תט מטען. רוב מכוני בדיקה שאמרו שזו פגיעת קצה שלדה...וגם השמאי קבע ירידת ערך 6%...

פורסם

25 זה לא מעט (מהירות הפעלת כריות ברוב הרכבים). במקרה של הסופר-מיני אני מדבר על מהירויות נמוכות בהרבה.

בכל מקרה, מעבר למשמעות מסחרית, אין לתאונה כנ"ל שום משמעות בטיחותית. במחיר הנכון, למישהו שמתכוון להחזיק ברכב לאורך זמן (נניח, 5 שנים) לא הייתי פוסל על הסף.

למשל, מי שקנה את ההונדה שלך, עשה ודאי עסקה טובה. קיבל אחלה רכב, שחוץ מבעיות במכירה לא יעשה לו שום צרות. והוא קנה רכב מפנק במחיר שלא היה קונה בו לאנטיס שחוטה עם יותר מ200K ק"מ.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...