Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת "הזרע ג'נטיקס"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהם מונופול בישראל בתחום שלהם (הנדסה גנטית של פירות וירקות).

או שהם חברת בת של monsanto או שהם משתמשים בפטנטים שלהם ברישיון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני קפיטליסט מוצהר, תומך בזכותם של תאגידים גדולים לעשות כסף, אני שונא שמשתלחים באילי הון רק על שום הצלחתם, ובד"כ סולד מארגונים ירוקים/סוציאליסטיים/מתנגדי-גלובליזציה שתוקפים עסקים בינלאומיים גדולים בשם האזרח הקטן כביכול. אני גם לא נגד הנדסה גנטית, גם לא באוכל שמגיע לצלחתי.

אבל מונסנטו היא באמת ובאופן מובהק ומוכח התגלמות הרשע עלי אדמות. הדאע"ש של עולם העסקים. בלי הגזמה. אפשר לקרוא על זה ולראות אינסוף סרטים, עם הוכחות ועדויות שמעולם לא נסתרו ע"י התאגיד הזה (אלא לכל היותר הושתקו בעזרת עורכי דין מובילים ומכתבים מאיימים).

בקצרה, הם רוכשים שטחים באזורים חקלאיים. מגדלים שם את היבולים המהונדסים שלהם. מחכים שהרוח תישא זרעים מעבר לגדר לשטח של חקלאי תמים. כשאלה צומחים, תובעים את החקלאי על הפרת הפטנטים שלהם. ברוב מדינות העולם התביעה הזו נתמכת ע"י החוק. בגדול הם מציעים לחקלאי 2 אפשרויות: ללכת לבית משפט ולהפסיד את המכנסיים - או להפוך ללקוח של מונסנטו ולקנות מהם זרעים. רוב החקלאים כידוע אינם עשירים גדולים ומתפרנסים בקושי מאדמתם. הברירה שנשארת להם - להפוך ללקוח. השטח שלהם כמובן הופך גם הוא למפיץ של הזרעים המהונדסים שאז מתפשטים לשדה נוסף, תביעה נוספת וכן הלאה. כמו וירוס.

לעשות איתם עסקים זה אולי חוקי, אבל מוסרי כמו למכור נשק צהל"י לחמאס.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עשיתי שם פעם עבודה קבלנית, זה היה פריק-שואו של ירקות מוזרים, בצורות וצבעים הזויים. הנדסה גנטית של ירקות, קצת מפחיד.

מה שכן אני חושב שעגבניות השרי זה פיתוח שלהם אז, לא הכל רע :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אבל מונסנטו היא באמת ובאופן מובהק ומוכח התגלמות הרשע עלי אדמות. הדאע"ש של עולם העסקים. בלי הגזמה. אפשר לקרוא על זה ולראות אינסוף סרטים, עם הוכחות ועדויות שמעולם לא נסתרו ע"י התאגיד הזה (אלא לכל היותר הושתקו בעזרת עורכי דין מובילים ומכתבים מאיימים).

האם תוכל לתת קישור למקרים בהם חקלאים נתבעו באמת ואולצו לשלם? (ושלא הייתה כוונה להשתמש בזרעים)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הסרט שמדבר על התביעות של מונסנטו את חלקאים נקרא .Food inc, סרט מרתק שמגולל את הסיפור של תאגידי המזון בארה"ב, שלא בוחלים בשום אמצעי כדי לעשות עוד כסף על הגב שלנו או של חברות קטנות.

הנה לינק לצפייה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מה שכן אני חושב שעגבניות השרי זה פיתוח שלהם אז, לא הכל רע :-)

אני חושב שעגבניות שרי היו עוד לפני כל ההתפתחות של ירקות מהונדסים גנטית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מספיק לגגל monsanto legal cases, הכותרות מיד מדברות בעד עצמן. יכול להיות שהיו יוצאי דופן אבל כמה שאני ראיתי הם תמיד מנצחים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אני חושב שעגבניות שרי היו עוד לפני כל ההתפתחות של ירקות מהונדסים גנטית.

לא רק שעגבניות שרי זה הנדסה גנטית, זה כנראה האמ-אמא של ההנדסה הגנטית.

למעשה כל מזון מין הצומח שנכנס לפה שלנו היום זו הנדסה גנטית. גם האורגני. הכל עבודה בעיניים.

הכרתי פעם חקלאי שעבד בחווה אורגנית אמיתית שמוצריה יועדו לצריכה עצמית של הקהילה, לא למטרות מסחר. הוא זה שהסביר לי על כל התחום הזה. הטעם של מלפפון, חסה או גזר אורגניים אמיתיים זה פשוט עולם אחר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהחלט רוב האוכל היום הוא מהונדס גנטית וטוב שכך, לרוב הירקות שאנחנו אוכלים יש טעם נוראי בחלק גדול מהגידולים, יש כאלו שהם אפילו רעילים מדי פעם!

פורסם (נערך)

אל תגזים.

עגבניות שרי זה סוג מסוים של עגבניות.

פיתוח זנים חדשים ע"י הכלאה איננו הנדסה גנטית.

זה קיים מימי מצרים ואשור.

טבעי לחלוטין.

יש מגוון סיבות לכך שהטעם של עגבניה/חסה מסחרית לוקה בחסר,

אבל מניפולציה בגנים היא לא אחת מהן. המצב הרבה יותר פשוט,

מגדלים זנים שנראים טוב ולוקים בטעם, מעצם טבעם,

כי מה שנראה טוב נמכר. נקודה.

וכן, גידול לא מסחרי טעים יותר, אני מגדל חסות בגינה ועוד מעט אחזור לעגבניות.

בקיצור, כמו בטבעונות, יש פער בין המציאות להיסטריה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Hans, עגבניות שרי זה לא הכלאה ולא נעלי פלטפורמה. זו הנדסה גנטית במיטבה. הטבע לא יודע לייצר פירות וירקות שזהים 1:1 ברמת המיקרונים ומגיעים באשכולות סימטריים. אני צריך לצלם את העגבניות שרי שיש לי עכשיו במקרר, נראה כאילו הרגע ירדו מפס הייצור במפעל :roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...