Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת "הזרע ג'נטיקס"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שערן כתב, מונסנטו הוא תאגיד שאיך לומר, לא בוחל באמצעים. דוגמא נוספת לצורה שבה הם עושים עסקים ניתן לראות בסיפור ה"ראונדאפ", שהוא קוטל עשבים מתוצרת מונסנטו שהורג כמעט כל גידול שאינו מתוצרת מונסנטו...

Food Inc. מומלץ בחום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מישהו מכיר את החברה הזו? איך היא נחשבת?

איזה רכבים מקבלים העובדים שלהם והאם זה ליסינג או צי פרטי?

איזה רכבים מקבלים העובדים שלהם והאם זה ליסינג או צי פרטי?

זה מה שאני אוהב בפורומים באינטרנט - פות"ש שואל שאלה דבילית*, יד הגורל הופכת את השרשור לדיון רציני, אבל הבחור לא מאבד פוקוס וממשיך בנחישות לדרוש שיענו לו. ובכן... בהצלחה עם זה.

* החלק הדבילי של השאלה זה "איך היא נחשבת". נחשבת בעיני מי - עובדים/משקיעים/שותפים עסקיים/הקהילה המדעית?

פורסם

הוא שאל שאלה, שבגלל היותה לא ברורה, הבינו אותה לא נכון.

זה כמו שאשאל "איך סמסונג?", ואקבל תשובות על ניצול עובדים במפעלים של סמסונג בסין, כשכל מה שרציתי לקבל זה חוות דעת על הגלקסי החדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה מה שאני אוהב בפורומים באינטרנט - פות"ש שואל שאלה דבילית*, יד הגורל הופכת את השרשור לדיון רציני, אבל הבחור לא מאבד פוקוס וממשיך בנחישות לדרוש שיענו לו. ובכן... בהצלחה עם זה.

* החלק הדבילי של השאלה זה "איך היא נחשבת". נחשבת בעיני מי - עובדים/משקיעים/שותפים עסקיים/הקהילה המדעית?

זה מה שאני אוהב בפורומים באינטרנט - בא פות"ש ושואל שאלה לא דבילית*, יד הגורל הופכת את השרשור לדיון בנושא לא קשור. אבל אז בא איזה בחור וחייב לתת תגובה מתנשאת ומיותרת.

*אם אתה בקטע של שאלות דביליות יש לא מעט פורומים ברחבי האינטרוובז, שיהיה בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני חושב שעגבניות שרי היו עוד לפני כל ההתפתחות של ירקות מהונדסים גנטית.

עגבניות שרי הם המצאה ישראלית שאפילו הביאה לנו כבוד.

הומצאו והונדסו לחלוטין, שווקו בהתחלה בתור 'עגבניות לנשנוש' ליד הטלוויזיה למשל

ואח"כ מותגו כ'צ'רי', כלומר דובדבן. בישראל יצא שרי.

הכל היה אתמול בגלילאו, חינוכית 23, איך אתם לא שם.

The first one to get angry loses

פורסם
Hans, עגבניות שרי זה לא הכלאה ולא נעלי פלטפורמה. זו הנדסה גנטית במיטבה. הטבע לא יודע לייצר פירות וירקות שזהים 1:1 ברמת המיקרונים ומגיעים באשכולות סימטריים. אני צריך לצלם את העגבניות שרי שיש לי עכשיו במקרר, נראה כאילו הרגע ירדו מפס הייצור במפעל :roll:

יום אחד תגבה את דעותיך בעובדות או שאתה מעדיף להמשיך עם סיפורי הסבתא?

יש איפה שהוא בארכיון הפורום כמה תשובות רציניות של gsi16v בנוגע לגידולים חקלאיים,

עגבניות וגנטיקה. צא ולמד. אל תתחפר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבוב, אל תתפלצן ואל תתנשא עלי. אני דווקא מציע לך לצאת וללמוד מהו המזון שאותו אנחנו צורכים היום.

הנה, גרמת לי ללכת למקרר ולשלוף אשכול עגבניות שרי, כאלה שלא הונדסו גנטית כמובן.

כנראה מדובר בזן משובח במיוחד שגדל בסימטריות מדהימה עם מרווח שווה וגדלי עגבניות, צורה וטעם זהים, אתה יודע, כמו בטבע.

IMG_20150316_104909.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל מה שצריך בשביל גידולים סימטריים

הוא גיזום מסוים ושליטה בתאורה.

מכאן ועד למניפולציות גנטיות? כשל לוגי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...