Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:x

התנעתי את הרכב וזזתי חצי מטר ימינה כשלפתע רכב שיצא מהחנייה מאחוריי נסע מרחק של 4 מטר בצורה ישרה ובמהירות עצומה

ונכנס לי ברכב .

שמעתי את חיישני הרוורס ולא הבנתי מה קרה בכלל כי היא נסעה במהירות ובצורה חדה אחורה כדי לצאת מהחנייה .

לרכב שלה לא נגרם כל נזק

רק היה סימן של צבע מהרכב שלי כי היא בעצם זו שנכנסה בי

ולי יש שריטות קילופי צבע ופגוז' שיצא מהמקום (קליפס נשבר).

לשנינו יש ביטוח מקיף

ואני רוצה לתבוע את הביטוח שלה ...

החלפנו פרטים וצילמתי את הרכב שלה עם הסימן של הצבע

שאלתי היא : האם היא יכולה לתבוע בחזרה את הביטוח שלי ?

מה קורה במצב כזה?

האם לפי זה שאין לה כל נזק לרכב יכול להוכיח שהיא זו שנכנסה בי בצורה חדה ?

היא כמובן ברוב חוצפתה טוענת ששנינו יצאנו ברוורס ושנינו אשמים

ברור לי שהיא מפחדת שאתבע את הביטוח שלה ..

האם זה קרה למישהו ? אשמח לייעוץ

תודה רבה !

פורסם

צילמת את המכוניות שלך ושלה? אם כן תעלי את התמונות לכאן ונהיה יותר חכמים. אם לא, תתארי בדיוק איפה הפגיעה ברכב שלך ואיפה ברכב שלה (אם את יכולה לעשות ציור כלשהו בצייר זה גם יכול לעזור), אבל לפי התיאור שלך, נשמע היא פגעה עם החלק האחורי שלה (פגוש אחורי) בחלק שמאלי אחורי שלך (כנף שמאלית אחורית). אם זה ככה, הרי שאין באמת סיכוי שאת פגעת בה וכנראה שתביעת הביטוח תעבור בצורה די חלקה.

זה שהיא טוענת ששתיכן יצאתם ברוורס זה כבר שינוי מרענן, מאחר שבדרך כלל הנהג השני מאשים רק אותך ולא לוקח על עצמו חלק מאשמה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לי שאלה,

אם שמעת את חיישני הרוורס, סימן שהיית בהילוך אחורי לא?

אז היא די צודקת - שתיכן נסעתן ברוורס.

יהיה לך קשה מאוד להוכיח שהיא נסעה במהירות, כי אין לה נזק לרכב, וזה משהו שלא היה קורה במהירות.

לי זה נשמע שתיכן נסעתן אחורנית ולא שמתן לב אחת לשנייה, אך אני לא שופט. זו רק דעתי.

יש בפנייך 2 אופציות:

1. לפנות לחברת הביטוח, להסביר להם את המקרה, ולתת להם לטפל בזה. הם כבר ינחו אותך במה לעשות.

2. לתקן את הרכב לבד ולתבוע אותה בבית-משפט לתביעות קטנות על הנזק.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כי אין לה נזק לרכב,

תיקון קטן: לא נראה נזק. יתכן שעל הליפט יגלו משהו נסתר, ואפילו די סביר שזה המצב. יתכן אפילו משהו חיצוני שלא שמת לב אליו בסערת הרגשות שאחרי התאונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ייתכן, אבל אם אין לה נזק חיצוני אין לה גם סיבה לעלות את הרכב על ליפט.

בעצם, אם שתיהן ראו שאין לה נזק, אין לה באמת סיבה לתבוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם שניכן נסעתם לאחור לקראת התאונה ומכוניותיכם התנגשו , הרי שהאשמה הינה על שתיכן, במקרה שיש נזק גדול, מפעילים את הביטוח משני הצדדים, כל אחד על רכבו . מה שכן , אם הנזקים סבילים וניתן לחיות איתם, עדיף להשאר במצב הנתון משום שבתאונה זו שתיכן אשמות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...