Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מתוך סקרנות אני שואל,בתור כאלה שאוהבים רכבים ואוהבים לנהוג,הייתם בעבר נהגים בחתונה של חברים או קרובי משפחה והאם נהנתם מזה בגדול או שממש לא?

הייתם ממליצים על זה לאחרים(אני ממש לא מדבר עליי ספציפית,שוב,רק מסקרנות)?

ומה בעצם התפקיד כולל בגדול? כמובן שצריך לנהוג,זה ברור ,אבל לאן בדיוק הייתם צריכים להסיע את החתן והכלה לפני הכניסה לאולם ובמשך כמה זמן?לאורך כול היום?זה עייף אתכם או שנהנתם?

אשמח אם תשתפו בחוויות ותגידו מה דעתכם (למי שכבר יצא להיות נהג בחתונה).

פורסם

אם אתה נשוי עם ילדים,לא מומלץ כי אז כל ההכנות והנסיעה לאולם נופלות על האישה.

אם אתה רווק אז תגיד לכלה להביא מלווה צעירה ופנויה ואז יותר נחמד.

מניסיון גם כנהג ב 2 חתונות וכצלם אירועים בעברי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אם אתה נשוי עם ילדים,לא מומלץ כי אז כל ההכנות והנסיעה לאולם נופלות על האישה.

אם אתה רווק אז תגיד לכלה להביא מלווה צעירה ופנויה ואז יותר נחמד.

מניסיון גם כנהג ב 2 חתונות וכצלם אירועים בעברי.

לא ממש הבנתי למה ההכנות והנסיעה לאולם נופלות על האישה? איך היא קשורה לעניין?

חשבתי שהחתן והכלה משלמים על הרכב ששוכרים, על הקישוט וכ"ו והנהג צריך רק לנהוג ולהיות זמין כמובן.

פורסם

הנהג צריך להיות איתם מהבוקר,לקשט את הרכב ולאסוף את הכלה לצילומים,כל זה סוגר את הנהג איתם לכל הערב,אישתו של הנהג אמורה להגיע גם לאולם ויוצא מכך שהיא מגיעה לבד

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הייתי הנהג של שני חברים טובים ביום חופתם. נכון שזה דרש ממני השקעה (כאמור: ליווי הזוג משעות הבוקר, קישוט הרכב, נסיעה לצילומים ולדאוג להביאם למחוז חפצם לאחר תום האירוע).

מצד שני, בשביל מה יש חברים טובים אם לא כדי לעזור להם כשצריך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• אחראי פורום
פורסם

לי גם יצא עם חבר ילדות.

אצלו הבלאגן היה גדול כי הם בכלל לא גרים פה וההורים של שניהם גרים בארץ בשני קצוות וגם רחוק מהאולם.

על החבר ועליי עבר יום קורע מצחוק בגלל כלה היסטרית, אחותה הסתומה שהצטרפה לנסיעה,

יום שהתחיל ב-7 בבוקר בקבר של סבא של החבר והסתיים מתישהו בלילה מעולפים בחדר באולם.

הייתי עושה את זה שוב בשמחה. אם אתה קרוב לחתן ויכול להרשות לעצמך, לך על זה.

התיאומים לא רציניים (לקיחת הזוג לבית ולסלון, צילומים, קישוט הרכב, אוכל פה ושם),

העייפות באה רק בסוף...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לי גם יצא עם חבר ילדות.

אצלו הבלאגן היה גדול כי הם בכלל לא גרים פה וההורים של שניהם גרים בארץ בשני קצוות וגם רחוק מהאולם.

על החבר ועליי עבר יום קורע מצחוק בגלל כלה היסטרית, אחותה הסתומה שהצטרפה לנסיעה,

יום שהתחיל ב-7 בבוקר בקבר של סבא של החבר והסתיים מתישהו בלילה מעולפים בחדר באולם.

הייתי עושה את זה שוב בשמחה. אם אתה קרוב לחתן ויכול להרשות לעצמך, לך על זה.

התיאומים לא רציניים (לקיחת הזוג לבית ולסלון, צילומים, קישוט הרכב, אוכל פה ושם),

העייפות באה רק בסוף...

זה נשמע שדי נהנית להיות נהג,למרות כל העומס.

אתה היית במקרה מהנהגי חתונה האלה שצופרים הרבה צפירות ארוכות לפני שנכנסים לאולם?

פורסם

~

לפני שלוש שנים ביצעתי את המשימה אצל חבר טוב שלי וזוגתו, סה"כ הרושם די עקבי עם מה שכתבו אלעד ואיתי. עצתי היחידה היא לוודא מראש לאן נוסעים ובאיזה סדר. ברור שיהיו בלת"מים ביום עצמו, אבל אין טעם לבלגן את הפעילויות המתוכננות ולייצר כאב ראש מיותר לך ולהם. אם אתה יודע לאן נוסעים להצטלם, איפה סלון הכלות וכו', אתה יכול לתכנן בהתאם חניה, להביא ספר/טבלט להעביר את הזמן ובאופן כללי להיות בשליטה על המצב. קח בחשבון גם שרכב חתונה מקושט הוא מגנט לגנבים, לכן כדאי לצאת מנקודת הנחה שתהיה צמוד אליו לאורך כל היום.

אם תוכל לחיות עם כל האמור לעיל, תזכה בחווייה מהנה לעצמך ותיזכר תמיד כחלק מהיום המיוחד הזה גם בעיני החברים. אני ממליץ.

• אחראי פורום
פורסם
זה נשמע שדי נהנית להיות נהג,למרות כל העומס.

אתה היית במקרה מהנהגי חתונה האלה שצופרים הרבה צפירות ארוכות לפני שנכנסים לאולם?

מאוד נהניתי, גם מהורדת הלחץ מהחבר.

ולגבי הצפירות, גם אם זה היה אפשרי (אין אפשרות להיכנס ממש עם הרכב) לא הייתי עושה את זה.

פורסם
~

לפני שלוש שנים ביצעתי את המשימה אצל חבר טוב שלי וזוגתו, סה"כ הרושם די עקבי עם מה שכתבו אלעד ואיתי. עצתי היחידה היא לוודא מראש לאן נוסעים ובאיזה סדר. ברור שיהיו בלת"מים ביום עצמו, אבל אין טעם לבלגן את הפעילויות המתוכננות ולייצר כאב ראש מיותר לך ולהם. אם אתה יודע לאן נוסעים להצטלם, איפה סלון הכלות וכו', אתה יכול לתכנן בהתאם חניה, להביא ספר/טבלט להעביר את הזמן ובאופן כללי להיות בשליטה על המצב. קח בחשבון גם שרכב חתונה מקושט הוא מגנט לגנבים, לכן כדאי לצאת מנקודת הנחה שתהיה צמוד אליו לאורך כל היום.

אם תוכל לחיות עם כל האמור לעיל, תזכה בחווייה מהנה לעצמך ותיזכר תמיד כחלק מהיום המיוחד הזה גם בעיני החברים. אני ממליץ.

תודה רבה על השיתוף.

באמת שהארת כמה דברים שאנשים שמתכננים לנהוג לחברים בחתונה לא תמיד לוקחים בחשבון (למשל,הנושא של רכב מקושט שעלול למשוך גנבים ודורש נקיטת אמצעי זהירות מתאימים,תכנון מראש של מקומות חנייה ומציאת דרך להעביר את זמן ההמתנה בתחנות העצירה השונות).

פורסם
מאוד נהניתי, גם מהורדת הלחץ מהחבר.

ולגבי הצפירות, גם אם זה היה אפשרי (אין אפשרות להיכנס ממש עם הרכב) לא הייתי עושה את זה.

לגבי הצפירות,התכוונתי למהלך היום,לא דיברתי על הדקות שלפני הכניסה לאולם אלא על משך היום,כלומר,האם כשנסעת לכל מיני סידורים של החתן והכלה במשך היום עם הרכב המקושט,שכולם רואים ומזהים שמדובר ברכב חתונה,אז האם לא התאפקת וצפרת?

פורסם

יצא לי להיות נהג של חבר טוב, האמת?

קוץ בתחת.

כמובן שעשיתי את זה באהבה ודאגתי לשמור אותם במצב רוח מרומם לאורך היום אך קשה לי לומר שנהנתי במיוחד מהתפקיד שכלל בין היתר כניסה לתל אביב בשעות הכי פקוקות, המתנה ארוכה ברכב ועוד שלל דברים "מהנים".

כמובן כבונוס גם כמעט ולא שתיתי בגלל המחוייבות להחזיר אותם הביתה בשלום ועם רשיון נהיגה.

לגבי צפירות וכדומה- לא צפרנו וגם לא ירינו יריות שמחה באויר, חתונה חתונה אבל לא צריך להסחף.

אם בכל זאת תחליט לצפור לפחות תעשה את זה תוך כדי שאתה צועק "פ'תח את הדלת, אני רוצה שוקולד!!!!".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם

באמת שלא הבנתי את הקטע עם הצפירות.

דריש נגע בנקודה חכמה לגבי השארת רכוש ברכב. ממש לפני כמה דקות אשתי סיפרה לי שחברים של חברים השאירו את כל המתנות

ברכב ומצאו רכב ריק. אמנם מדובר על איזור חם מבחינת פריצות (ליד ה-BP בחיפה) אבל בכל מקום לא הייתי משאיר אפילו מצית.

פורסם (נערך)

+2 לאלעד ודריש.

פשוט להיות מאורגן ולתכנן זמנים מראש, בסה"כ מדובר בעזרה לחבר טוב וביום מאוד שמח - הרבה צחוקים, חוויות וכמובן זכרונות טובים :-P.

הנה עבדכם הנאמן בחתונה של חבר טוב בקיץ, הזדמנות מצויינת לאוורר קצת את האופל הזקנה :)

2015-03-10 11_51_36-(1) Hermoni Photographers.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם בכל זאת תחליט לצפור לפחות תעשה את זה תוך כדי שאתה צועק "פ'תח את הדלת, אני רוצה שוקולד!!!!".

תודה על ששיתפת,ושוב,לא דיברתי על עצמי ספציפית,אלא בעיקר שאלתי מתוך סקרנות איך התפקיד,וזה אחרי שראיתי תמונות מכל מיני חתונות ושמעתי מכמה מכרים(או חברים של חברים של מכרים)שלקחו על עצמם את התפקיד או מתכננים לקחת אותו על עצמם,לכן קצת סיקרן אותי בעיקר לשמוע חוויות ולהבין מה בעצם זה אומר להיות נהג בחתונה מנקודת מבט של אנשים בפורום שעוסק ברכבים ואוהבים לנהוג.

• תוכן חדש...