Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוות דעת לגבי רכישה של סקודה יטי 2011 יד 1 מליסינג עם 39 אלף ק"מ בלבד, מטופלת רק במוסך מורשה סקודה (יש תיעוד מלא), המחיר מחירון שלה הוא 80,400 ודורשים עבורה 75,000 (ירידה של 6.5% בלבד).

נותנים על הרכב בנוסף אחריות של שנה וחצי.

האם העסקה משתלמת?

תודה!

פורסם

תקרא טוב טוב מה כוללת האחריות והאם נותן האחריות הוא היבואן הרישמי ולא חב" הליסינג.

היסטוריית טיפולים. קבל מהם הדגשה על החלפת הקלאצים בגיר{בעתיד} וגם על שרשרת התזמון.{ללא תשלום, ולפחות עד 80000 ק"ם}

הרכב שווה את מחירו, אם לא הייתה לו שום תאונה או מכה מכל סוג שהוא, ואם התנאים שציינתי יתממשו.

פורסם

האחריות היא כמובן לא של היבואן אלא של חברת הליסינג,

אבדוק את נושא האחריות עבור המצמדים והטיימינג.

לגבי המחיר, קשה מאוד למצוא אותו זמין עם נתונים טובים ואם מוצאים בסוכניות רכב הם מבקשים מחירים מאוד גבוהים ומחשבים את כל השקלולים.

פורסם

היום ראיתי את הרכב ואת פירוט הטיפולים, לא מצוין שהרכב עבר את הריקולים השגרתיים של המכטרוניק והמצמדים.

איך אני יכול לדעת האם רכב זה נכלל באלו אשר אמורים לבצע את התיקון?

חשוב לדעת האם כן כדי לדרוש שיבצעו זאת במידה ונדרש.

תודה.

פורסם

הרכב יוצר כאמור ב-2011 כי הוא שנתון 2011.

דיברתי עם צ'מפיון ואמרו שיש לו קריאה לקמפיין שהוא צריך לעבור שמדברת על עדכון לגיר.

בקריאה בפורום ראיתי שמדברים על שני ריקולים:

1. החלפת מכטרוניק

2. החלפת מצמדים

אני יכול לדרוש מהם שיעשו את ההחלפה ברכב במידה ולא עשו (עפי השנתון)?

פורסם

התכונתי שלא יתכן שהוא יותר בשנת 2012 מכיוון שהוא שנתון 2012...

אגב, ביקשתי מהחברה שידאגו להשלים את הריקולים מול המוסך לפני מסירת הרכב וצ'מפיון מתעקשים שהרכב לא צריך לעבור ריקול המצמדים המפורסם, כדאי להתעקש על זה?

בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת נוספות לגבי אטרקטיביות הקניה, אני קצת מוטרד מכך המחיר יחסית גבוה (הנחה של 6% בלבד בשל הנתונים הטובים והסחירות הגבוהה של רכב זה), אני חושש שהרקע של הליסינג יהווה בעיה משמעותית בסחירות של הרכב בעתיד וזה למרות שיש לי תיעוד על כך שהרכב הוא צמוד לנהג יחיד (ואני אף יודע שמדובר בנהגת מבוגרת בגיל 60+) והרכב מטופל במוסך צ'מפיון באופן קבוע.

מרבית היטי שראיתי ביד 2 בשנתון זהה הן בעלות ק"מ כפול ואף יותר אך רובן פרטיות...

• תוכן חדש...